Arama sonuçları: *

• Users: Kiritoほ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kiritoほ

Anakart Ram İşlemci Kaç Watt Kullanır?

İ3 12100f 16GB Ram H610m Gibi bir sistem alsam maksimum kaç watt tüketir bu sistem Ona göre ekran kartı tercih edeceğim
  2. Kiritoほ

Maksimum 19000TL Laptop Önerisi

Dostlar selam anca 500TL falan üzerine çıkabilirim dahası olmaz en iyi alabileceğim laptop nedir
  3. Kiritoほ

Hangi Bilgisayarı Almalıyım?

Dostlar selam imzamda ki sistemi mecbur 19000’e satıyorum daha fazlasını ettiğini düşünerek ama yapacak bir şey yok Şunu söylemek istiyorum PS5’m var yeni çıkan çoğu oyunu oradan oynayabilirim böyle bir şansım var ama biliyorsunuz PS5’den oynayamadığım belli oyunlar var en belirgini LoL ve...
  4. Kiritoほ

Yeni Eve Taşınacağız Odamı Nasıl Yapabilirim

Dostlar selam odam çocukluğumdan beri eşyalarımla aynı şimdi yeni eve taşınacağız ve kendime yeni bir oda tasarlamak istiyorum bütçe olabildiğince minimal ama şu tarz bir oda tasarlamak için olabildiğince kısarsak ne kadar tutar Bütün elektronik eşyalarım var PS5 PC Koltuk vs sadece eşyalar ve...
  5. Kiritoほ

Nvidia'da ki Digital Vibrance'i AMD'de nasıl yapabiliriz?

Dostlar AMD Software'dan doygunluğu fullediğimizde aynı şey oluyor farkındayım ama Nvidia'da ki daha yoğun daha doygun gözüküyor bunu nasıl yapabiliriz var mı bir fikriniz
  6. Kiritoほ

Laptop İle İlgili Temel Sorular

Dostlar selam 6800xt’li bir sistemim var 2k 165hz monitörlü bu iki şeyi satıp güzelinden bir laptop ve monitör almak istiyorum 1080p 2k fazla gelir diye sizlere sorum şunlar 1) Alacağım monitöre Laptop’un görüntüsünü verebilir miyim 2) Verirsem gecikme hisseder miyim 3) laptop alırsam kendi...
  7. Kiritoほ

12000’e bu laptop alınır mı

Dostlar Abra A7 12.4.3 alınır mı 12000TL’e ikinci el
  8. Kiritoほ

İkinci El Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dostlar selam Masaüstümü ilana koydum ama bazıları laptop takası olur mu diye soruyor 3050’li laptoplar vs üzerine para ekleyip alabilir miyim diyorlar zaten PS5’in var ağaç ihtiyacımı da bu laptoplardan karşılarım diye düşünüyorum Soru ise şu ikinci el bir laptopun sağlam olduğunu anlamam...
  9. Kiritoほ

Babaanneme Alabileceğim En Uygun Telefon

Dostlar selam babaannem akıllı telefon kullanıyor öyle fazla bir işi yok Aman aman fotoğrafı yoktur İnstagramda fazla gezmez sadece yüklü olur arada bir girip bakar şansa Whatsapp genel olarak çok kullanır Ve çoğunlukla bu kelime oyunlarını fazla oynar Telefonda konuşur bu kadar yani...
  10. Kiritoほ

Playstation 5'in Ethernet Portu 1GBPS Destekliyor mu?

Dostlar selam bugün PS5 almaya gidiyorum ama biliyorsunuz Digital versiyonda ki en önemli detay oyunları indirmek 1GBPS İnternete sahibim ama bunu bu konsolda kullanabilir miyim
  11. Kiritoほ

8000TL Telefon Önerisi

Annem kullanacak oyun odaklı olmasına hiç gerek yok
  12. Kiritoほ

R9 7950x Lian Li Galahad 100 Derece

Dostlar her bağlantı doğru fakat boşta 60 70 stress testine soktuğum gibi 95'e çıkıyor saniyelik neden olabilir
  13. Kiritoほ

Sistemimde Yaşanan Şu Sorun

Sistemim: 4090 Rog Strix R9 7950X - Lian Li Galahad 360 AIO X670-E Hero Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz Asus Rog Thor 1000W Samsung 990 Pro 2TB Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG Dostlar Ekran anlık donuyor monitör kapanıyor bazenleri biraz bekleyince düzeliyor bazenleri beklememe rağmen...
  14. Kiritoほ

Junc Temp 102 derece

Dostlar XFX Merc 6800XT kartını kullanıyorum junc temp 102'i gördü fan devri 1800'lerde ve kasam Gamepower Warcry 9 fanı var şuanda ve camı açık ne yapmalıyım sizce kartın kendi sıcaklığı 68 69'larda
  15. Kiritoほ

4090 ve R9 7950x İçin Alınabilecek en iyi monitör

Dostlar 360hz 1080p monitör var ama yetmiyor alabileceğim en yüksek HZ'li yüksek çözünürlüklü monitörü önerme şansınız var mı para önemli değil
  16. Kiritoほ

Kasama Dikey GPU Tutacağı Önerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-rog-certify-o11dxl-a-atx-mid-tower-kasa-fiyati,1099685295.html Dostlar şu kasaya dikey ekran kartı tutacağı önerisi yapar mısınız 4090 takacağım asus rog o yüzden iyi bir şey önerin en uyumlusunu Fiyat önemli değil
  17. Kiritoほ

CPU Fan Speed Error Nasıl Çözülür

Dostlar X670-E Hero anakartına Lian Li Galahad 360 taktım ama pompa girişini buraya taktım hatalı mıyım? Her sistemi açısımda bu hatayı veriyor ama girebiliyorum Windowsa kullanıyorum pompa çalışmasa kapanmaz mı sıcaklıktan İşlemci R9 7950x Taktığım sokette bu: Ortada ki CPU_Fan kısmına...
  18. Kiritoほ

4090 Görüntü Gelmiyor

Dostlar sistemi kurduk ama görüntü gelmiyor X670-E Hero R9 7950x Asus Rog RTX 4090 Asus Rog Thor 1000w Neden görüntü gelmiyor olabilir sistem çalışıyor Ama klavyeye bile görüntü gelmiyor
  19. Kiritoほ

Lian Li Galahad 360 Aldım AM5 için kullanabilir miyim

Dostlar selam bugün elime ulaştı lian li galahad 360 r9 7950x ile kullanacağım ama acaba herhangi ek bir şey almam gerekiyor mu soket yapısına uydurmak için
  20. Kiritoほ

H7 Flow Dikey GPU desteği

H7 Flowda Dikey GPU desteği var mı yoksa hangi ürünü almam gerekir takmak için
Geri