Arama sonuçları: *

• Users: Bengof
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bengof

Yardım THERMALTAKE VİEW 300MX TG Nasıldır ?

Ryzen 9 7950x + rtx3090ti atx anakart 1000w psu setup bu şekilde bir türlü uygun kasa bulamadım bu kasa sizce nasıl ? THERMALTAKE VİEW 300MX
  2. Bengof

Mesh Kasa önerir misiniz ?

am5 sistem dizdim ve son parça olan kasa kaldı bana yüksek sistemler için önereceğiniz 3- 4 bin arası bilgisayar kasası önerir misiniz ? 360 mm sıvı soğutucum var 3090ti ekran kartı ryzen 9 7950x işlemci çok sıcak olduğundan mesh bir kasa önerisi olursa muhteşem olur teşekkürler.
  3. Bengof

Yardım Min 1000w Psu Tavsiyesi

Sistemim Ryzen 9 7950x - Rtx 3090ti - 32gb ddr5 ram - Artic 360 sıvı soğutucu - bu psu lar hakkında düşünceleriniz sisteme uygun mudur yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Bengof

Çözüldü✓ Ryzen 9 7950x işlemciye sıvı soğutucu önerisi

Merhabalar sıvı soğutucu alıcam şuan indirimde olan Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü 3.598,98 ₺ Nasıl sizce ? daha iyi bir önerisi olan var mı ?
  5. Bengof

Çözüldü✓ COOLER MASTER H500 & PHANTEKS Eclipse P500A MESH Hangisi ?

Merhabalar iki kasa arasında kaldım H500 güzel bir indirime girimiş fikriniz nedir acaba ? Sistem Ryzen 9 7950x + Rtx 3090ti ASUS PRIME X670-P hangi kasa daha uygun olur sizce ?
  6. Bengof

Çözüldü✓ hava akışı çok güçlü mesh kasa önerisine ihtiyacım var

Merhabalar uzun süredir araştırıyorum 2 kasa arasında kaldım sistemim Ryzen 9 7950x + rtx 3090ti + ASUS PRIME X670-P 2 tane kasa dikkatimi çekti derecelerinin iyi olduğu test edilmiş siz ne önerirsiniz ?
  7. Bengof

3D render için sistem 3090ti+Ryzen 9 7950x +... yardımcı olur musunuz ?

Bu şekilde bir sistem dizmeyi düşünüyorum sizin gördüğünüz bir sorun ve en çok işlemci ve diğer parçalar hakkında yorumlarınızı merak ediyorum ve sizce bu parçalara alternatif kaliteli veya black friday indirimlerinde düşebilecek parçalar var mıdır ? Bu sistemi 3d render blender, unreal engine...
Geri