Çözüldü✓ COOLER MASTER H500 & PHANTEKS Eclipse P500A MESH Hangisi ?

Bengof

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar iki kasa arasında kaldım H500 güzel bir indirime girimiş fikriniz nedir acaba ? Sistem Ryzen 9 7950x + Rtx 3090ti ASUS PRIME X670-P hangi kasa daha uygun olur sizce ?

1670359687659.png
1670359697511.png

phanteks hiç kullanmadım onunla ilgili bir yorum yapamam. ama uzun yıllardır cooler master kasa ve fanlarını kullanıyorum. cooler master kasaları ne kadar güzelse fanları da bir o kadar kötü. şu an cooler master mastercase maker 5t kasa kullanıyorum sıfır almıştım zamanında. senelerdir kullanıyorum çok memnunum. cooler master fanları ise tam bir rezalet fiyatları diğer iyi markalara göre daha uygun olduğu için aldım ama hep hüsranla sonuçlandı. bir kaç ay iyi şekilde güzel ve sessiz soğutuyor. sonra fan hızlarını %75 den yukarı almadıkça soğutmuyor. ve aşırı gürültülü çalışıyor. normal fan sesi değil. göbekten ses geliyor. kasanın kendi fanları da öyleydi daha sonra aynı marka argb fan alıp taktım onlar da öyleydi. en son halo serisi çıkınca belki düzeltmişlerdir diyip bi de indirimde denk gelince aldım o da aynı çıktı. şu an hem kasada hem sıvı soğutmada halo serisi var. görüntüden başka bir şey değil. sıvı soğutmada coolermaster ml240r modeli o da fiyasko. termal macun yenilenmişken bile boşta 50-55 derece. oyuna girince 75-80 arası. daha öncesinde deep cool kullanıyordum boşta 40 derece yükte 65 üstü görmedim. cooler master kullanan insanların çoğu zaten fanlarının ne kadar kötü olduğunu söyler. araştırabilirsin.

Geri