Arama sonuçları: *

• Users: The_efec
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. The_efec

Laptop İşlemcisi İçin En İyi Termal Macun Seçimi

laptop işlemcisi için daha önce mx6 kullanmıştım fena değildi sadece çok zor sürülüyordu kağıt gibi oluyordu sevmedim daha önce eski kasalı pcimde mx4 kullanmıştım çok kolay sürülmüştü idealde sonuç vermişti şimdi param var diyorum ki paraya kıyıp...
  2. The_efec

Hesabı Cehennemden Kurtarma Yöntemleri

bu hesabı bu cehennemden nasıl kurtarırım seri taktik 4 maymunla nasıl başa çıkarım yan hesap falan yok bu hesap burdan çıkıcak arkadaş
  3. The_efec

Staj Tarihleri Sorunu ve Üniversitenin Tavrı

20 gün staj yapıcam zorunluluk tamamda arkadaş 1 gün resmi tatile geliyor diye stajı kabul etmemek ne demek ya sakaryada 2 yıllık bi bölüm okuyorum staj yapmam gerekiyor staj yeri buldum orda sorunum yok tarihi seçtim herhangi bi uyarı yada engel olmadan her şey çok iyi onay aşamasına geçti staj...
  4. The_efec

Oyuncu Koltuğumu Ofis Koltuğumu daha rahat olur

ben günde en az ortalama 10 saat pcdeyimdir şuan hawk fab serisinden bi koltuğum var 2 senedir kullanıyorum kardeşime vermeyi düşünüyorum çünkü artık bana rahat gelmiyor bel yastığı kolçakları falan bildiğiniz iyi bi koltuk falan varmı?
  5. The_efec

Tekrarlayan Fan Sorunu ve İade Süreci Ne Yapmalıyım

Herkese merhaba, Laptopum geçtiğimiz ay sağ fanda meydana gelen bir arıza nedeniyle yetkili servise gitmişti (sürecin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz). Cihaz tamir edileli tam 1 ay oldu ve bugün, bir önceki sorunun ortaya çıktığı günle birebir aynı tarihte bu kez sol fanda aynı arızayı...
  6. The_efec

Hoi4 dlc lerini virüssüz crack nerden bulurum

steamde hoi4 üm mevcut 3 4 ay önce crack dlc indirmeyi denedim indirdim oynadım ama 1 hafta sonra trojen olduğunu fark ettim ve formatladım virüssüz dlcleri nerden bulurum
  7. The_efec

Kardesime ekran karti

ekran kartlarindan anlarim ama 2. el piyasasindan cok anladigim soylenemez kardesimin pc sinde 650w psu i5 11400f 16 gb 8x2 gskill ram gigabyte rtx 2060 6gb var ekran kartini yukseltmek istiyor bende cok agir seyler yapmadigindan 3060 alalim diye dusundum ama 2. el 3060 larin fiyatlari 12 10...
  8. The_efec

Arc Raiders Oynarken İşlemcim 93 dereceleri görüyor

arc raiders oynarken işlemcim her zaman 93 oluyor fps ı sınırlıyorum 144 e ayarların cogunu ortaya cekıyorum bazıları destansıda oluyor yuku ekran kartına cekmek ıcın ıslemcıye undervolt yapıyorum hava gırısını acıyorum ama bır turlu dereceyı dusuremıyorum bu sadece arc oynarken oluyor valorant...
  9. The_efec

Islemciye ye yaptigim undervolt nasil sizce yapabilmismiyim

yapabilmismiyim bi hatam varmi?
  10. The_efec

600 mm/s Hız İçin Hyper PLA Şart mı? Smart PLA İş Görür mü?

Filament fiyatlarına bakıyordum; 600, 700, hatta 900 TL gibi rakamlar var. En son 2 yıl önce Ender 3 S1 kullanırken Porima PLA tercih ediyordum ancak o makine 60 mm/s hızla sınırlıydı. Yeni aldığım Creality K1 Combo ise 600 mm/s hıza çıkabiliyor. Gerçek kullanımda 200-300 mm/s hızlarda baskı...
  11. The_efec

Lenovo Laptop Garanti Süreci Deneyimim (GUNCELLENDI)

Lenovo Laptop Garanti Süreci Deneyimim (Lenovo LOQ) İntern ette epey araştırma yapmama rağmen Lenovo laptopların garanti sürecinin nasıl işlediğine dair güncel ve detaylı bir bilgi bulamadım. Bu yüzden benim gibi sorun yaşayanlara rehber olması adına kendi deneyimimi paylaşmak için bu konuyu...
  12. The_efec

Garanti surecinde kargodaki isim sorun yaratırmı

Bilgisayarımı garantiye verdim fanı bozulmuştu geçenlerde konu açmıştım bu gün babama verdim kutuyu babamda yurtiçi kargoya verdi bana fişini getirdi kargoyu müşteri hizmetleri tarafından bana verilen kod ile kargolattım ben müşteri hizmetlerine kendi telefon mail ismimi adresimi genel...
  13. The_efec

Yardım Leptobumdan garip bir ses geliyor

1 1.5 yıldır kullanıyorum bakımını yapıyorum ama dün gece valorant oynarken bir anda böyle bir ses gelmeye başladı bende durum üzerine fana bişi sıkışmıstir diyerek açtım temizledim toz moz hiç bir şey kalmadı bu günde açtım 5 10 dk sonra war Thunder'a girdim maça başladım yine gelmeye başladı bu...
  14. The_efec

Kablosuz kulak ici kulaklik onerisi

Şuana kadar hep 500 600 liralık kablosuz kulaklıklar kullandım bana 1000 2000 bandında kaliteli silikonlu kablosuz önerir misiniz müzik ana odak olsun kablosuz la kim oyun oynar
  15. The_efec

Thermal putty yeterlimi kullanmisim bi bakin lutfen

Öncesi ve sonrasını görsellere ekledim yeterlimi putty?
  16. The_efec

Amazondan aldığım akım korumalı priz yandı iade alırlarmı?

amazon üzerinden Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu Yıldırım Korumalı Tek Soketli Priz satın aldım 2. gününde elektrik gidip geldi ve içinden bir patlama sesi geldi yanık plastik kokusu ile beraber akım koruma ışığı yanmadığını fark ettim elektrik veriyor ama ışığı yanmıyor...
  17. The_efec

Ben bi halt yedim büyükmü küçükmü bilmiyorum

kısa süre önce işlemcim 100 derecelere çıktığı için termal macun değişimi yaptım 1 senelik bi cihazdı açtım termal macunlar taşlaşmış sildim ama cahilliğime denk geldi fotoğraftaki kırmızı ile çizdiğim yerdekileride sildim azıcık taşlaşma vardı diye şimdi forumlara bakarken gördüm birisi sadece...
  18. The_efec

Lenovo loq Leptobumdaki 2 sorun için yardım

Merhaba arkadaşlar, Lenovo LOQ 15IAX9 (Type 83GS) 4060 8gb-i5 12450hx-16gb ram- 500gb + 1tb m2 model laptopumda iki temel sorun yaşıyorum ve tecrübelerinize danışmak istiyorum: Battery Drain (Prizde Pil Azalması): Oyun oynarken 170W adaptör yetersiz kalıyor ve pil yüzdesi düşüyor. Forumlarda...
  19. The_efec

FAZEON F17 750W 80+ Bronze alınır mı??

fiyatına göre iyi duruyor deneyimleyen varmı ?
  20. The_efec

Max 65k hazır sistem önerisi

3 haftadır hazır sistemleri inceliyorum evt fiyatlar artıyor geç kaldım ama yurt dışındaydım çok kötü zamanlama oldu. güncel olarak maximum 65000 tl olucak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum
Geri