Arama sonuçları: *

• Users: batuhannc0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yazıcı git gel yapıyor

hp laserjet pro m102a markalı bir yazıcım var bilgisayarıma taktığımda sürekli gidip geliyor ve aygıt girdi çıktı sesi veriyor. Bilgisayar özlliklerim rtx 3060ti oc ryzen 5 5600x asus b450m-plus II 32gb ram
  2. B

RTX 3060ti oc ve ryzen 5 5600x Güç Tüketimi

ryzen 5 5600x asus tuf gaming rtx 3060ti oc v2 msi mag 650bn 16x2 corsair ram 3200mhz corsair h150 3 fanlı sıvı soğutma asus tuf gaming b450m-plus II Bu sistemin aylık elektirik faturasına çok etkisi oluyor mu ? oyunları genelde ekranımın yenileme hızı olan 120 fps'ye sabitleyerek...
  3. B

Oyunlarla ilgili içerikleri nerden bulabilirim

YouTube'ye oyunların hikayeleri ve diğer türde oyun içerikleri üretmek istiyorum fakat bu içerikleri nerden bulacağımı bilmiyorum bana kaynakça lazım misal half life gizemleri gibi half life hikayesi gibi en basit örneği ile. Bu tarz bilgileri nereden bulabilirim lütfen yardım edin.
  4. B

Oyun Haberleri İçin Bir İnstagram Sayfası Açmak İstiyorum

Selam ben oyun oynamayı seven birisiyim çocukluğumdan beri oyun oynamaktayım bunun yanında photoshop ve diğer adobe programlarında bilgiliyim bunu kullanarak bir instagram sayfası açmayı düşünüyorum fakat bu oyun haberlerini ve diğer içerikleri nerden bulabileceğim hakkında bir fikrim yok...
  5. B

Çözüldü✓ RGB'den ARGB'ye dönüştürücü

Ya abi kafayı yememe çok az kaldı akıl sağlığımı kaybedicem bu sktumun şeyi neden çıkmıyor internette her şekilde aradım çıkmıyor kafayı yicem böyle bir dönüştürücü yok mu birisi bana bulup atabilirmi parasının ta parası önemli değil yeterki şu kodumun şeyini bulun başka yerden satın aldım...
  6. B

The Elder Scrolls® Online %70 indirimde alınır mı alınmalı mı ?

The Elder Scrolls® Online %70 oranında bir indirim almış bende aylardır mmorpg açlığı çekiyorum oyunu almakla almamak arasında çok kararsız kaldım 53TL gibi bir fiyata inmiş 180Tl'den sizce alınıp şans verilecek bir oyunmu deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.
  7. B

Selam YouTube'de içerik üretmeye başladım tavsiyeleriniz neler ?

Selam 18 yaşındayım oyunlar ile ilgili içerikler üretmekteyim önerilerinizi alabilir miyim bu arada kanalımın linkini bırakayım istediğiniz gibi eleştiri yapabilirsiniz :) Link youtube.com/@hexatronn/featured
  8. B

Ryzen 5 5600x Kule tipi fan soğutur mu

arkadaşlar selam ryzen 5 5600x işlemcim var hiç voltajmış falan ellemedim normal ayarlarda oyun içi 90 dereceleri görüyor warzone'da cpu fan hızını arttırdım stok fan fakat 10 derece falan düştü sıvı soğutma almayı planlıyorum ama kule tipi fan yeterli olursa onu alayım cebimden fazla para...
  9. B

Çözüldü✓ rtx 3060ti için güç girişi için yardım

alacağım ekran kartı için şimdi bir psu alıyorum Psu'nun girişleri bunlar rtx 3060ti için gereken giriş bu bu psuyu ekran kartına sorunsuz bağlayabilir miyim ?
  10. B

Geforce Nowda rust oynarken hata alıyorum lütfen yardım

Geforce Now ile Rust official sunuculara giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım param boşa gitti gibi hissediyorum yardım edin lütfen
  11. B

Sosyal Medya'da bir şeyler yapmak istiyorum

Ben Batuhan 18 yaşındayım küçüklüğümden beri Youtube ile haşır neşirim video montaj kurgu ve photoshop bilgim var ortalama üstü. Youtube hayatımda çok büyük izlenmeler kazandım çok güzel tecrübeler edindim ve yeniden birşeyler denemek istiyorum. İnstagram veya Youtube üzerinden ilerlemek...
  12. B

Steam iademi yapmıyor

3 tane oyun satın aldım toplamı 100tlyi geçiyor denemek amaçlı almıştım aldığım gün iade ettim üçünüde yani 24 Eylül iade ettim halen para gelmedi paparaya bir fikri olan var mı
  13. B

Saatlerimi gömebileceğim bir oyun arıyorum

Çocukluğumdan beridir PC ile haşır neşirim yaşım şuan 18 oyun oynamayı seviyorum hayatımda çok büyük bir yer kaplamamasına rağmen (şu anki ekonomik sorunlardan dolayı çalışıyorum ve spor ile uğraşıyorum) bilgisayara baktığımda cidden eğlenerek ve günün stresinden uzak tutacak oyun arıyorum...
Geri