batuhannc0
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
3 tane oyun satın aldım toplamı 100tlyi geçiyor denemek amaçlı almıştım aldığım gün iade ettim üçünüde yani 24 Eylül iade ettim halen para gelmedi paparaya bir fikri olan var mı
Hemen gelmezki zaten kardeşim o para paparaya gider papara onaylar ve hesabına geçer3 tane oyun satın aldım toplamı 100tlyi geçiyor denemek amaçlı almıştım aldığım gün iade ettim üçünüde yani 24 Eylül iade ettim halen para gelmedi paparaya bir fikri olan var mı
benim iade ettiğim oyunun parasının gelmesi 2 haftaya yakın sürmüştü bi kere3 tane oyun satın aldım toplamı 100tlyi geçiyor denemek amaçlı almıştım aldığım gün iade ettim üçünüde yani 24 Eylül iade ettim halen para gelmedi paparaya bir fikri olan var mı
Steami suçlamanda yanlış bu arada3 tane oyun satın aldım toplamı 100tlyi geçiyor denemek amaçlı almıştım aldığım gün iade ettim üçünüde yani 24 Eylül iade ettim halen para gelmedi paparaya bir fikri olan var mı
İlk defa bu kader uzun sürdü bende bi şüphelendim teşekkür ederimHemen gelmezki zaten kardeşim o para paparaya gider papara onaylar ve hesabına geçer