Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Clyde

Öneri 20.000 TL Vatan Çeki İle Ne Alınır Yardım.

Adana Vatan mağazası GameUp turnuvasını kazandım. 20.000 TL hediye çekim var şu an. Fotoğrafçılık okuyorum Sony A7 III aldım hediye çekini nakite çevirip kamerama lens almak istiyorum. Alıp satabileceğim bir şeyler önerir misiniz? Fiyatından biraz altına verip nakit almak istiyorum.
  2. Clyde

Vatan GameUp Şampiyonu Oldum Mağazasına Nasıl Ulaşabilirim?

Cumartesi günü Adana Vatan Bilgisayar CS2 Gameup turnuvasının şampiyonu oldum. Fotoğraf, videolar çekildi. Bende anı olsun diye birer kopyasını almak istiyorum. Vatan mağazasını arıyorum ama ne operatör ne de müşteri hizmetleri açıyor. En kolay şekilde mağazaya nasıl ulaşabilirim?
  3. Clyde

Öneri AJ159 PRO için Skatez ya da MousePad önerisi

Ya uzun süredir fareyi kullanırken fare kaymıyordu. Arkadaş mousepad alınca bir bakayım dedim aynı mouse çok güzel kayıyor. Benim mousepadde fare kaymıyor. Sonra bir şey fark ettim. Benim farenin skatezleri ölmüş. Ya mousepad değiştireceğim ya da skatez alacağım da nokta şeklinde skatezlerin...
  4. Clyde

Yardım S24 ULTRA ARKA CAM AÇILIYOR

Ya bu telefon beni kanser ediyor. Samsung'tan soğumama neden oldu gerçekten bu telefon. 1 ay önce elimi yıkadım ve ekrana 3 4 tanecik su damlası düştü. Bunlardan birisi kılıfın yan kısmına geldi. Akşam saatlerinde oldu bu olay kılıfı çıkardım sildim temizledim tekrar taktım. Daha sonra gece ne...
  5. Clyde

Kamera İçin Hangi SD Kart Daha İyidir?

Sony A7 III almaya çalışıyorum. Kamera için SD Kart arayışındayım. Normalde Sandisk Extreme Pro alacaktım. Samsung'da bakayım bir derken arada 2 kat depolama fark ettiğini gördüm. Aklımda olan modeller şunlar: -Sandisk Extreme Pro 128GB -Samsung EvoPlus 256 GB bir de bunların yanında Micro SD...
  6. Clyde

N11 üzerinden Oyunone satıcısı galiba beni dolandırdı

Banka kartı kapatmamam için puan vermişti. Ben de alacak bir şey bulamadım Steam bakiyesi alayım dedim. Hepsiburada ve N11'de geçiyor diye baktım N11'den aldım. Şipariş verildi sonra dedim acaba nereden gönderiyorlar diye yorumlara girdim ki gördüğüm güzel bir görüntü gözlerimi kamaştırdı...
  7. Clyde

Öneri Uzun Kullanımda OLED Monitör İle İlgili Merak Ettikleriniz Neler?

Merhabalar. 8 Eylül 2024'den beri Samsung G6 OLED monitörünü kullanıyorum. Uzun kullanım videosu çekecek kadar kullandığımı düşünüyorum artık :kekw:. Merak edilenleri genel olarak toparladım ama farklı sorular olabileceğini düşünüp, sizlere merak ettiklerinizi sormak istedim. Hazır indirimler...
  8. Clyde

Yardım DHL Kargoyu Teslim Etti Ama Kargo Yok?

Temu'dan bir kargom geldi. Pazartesi günü göya kargomu teslim ettiler. Bana teslim edildi diye SMS gönderildi. Fakat kargoyu kimse teslim almadı. Yani ortada bir kargo yok. Aradım ulaşamadım. Bugün de resmi tatil çalışmıyorlar. Kargom ortada yok. Beni ne kurye aradı ne bildirim aldım hiçbir kod...
  9. Clyde

Buzdolabı İçin Akım Korumalı Priz Önerisi

Ben normalde bilgisayarımda bu prizi kullanıyorum. Buzdolabında nasıl çalışır işe yarar mı bilmiyorum. Bir tane priz önerisinde bulunmanızı rica ediyorum.
  10. Clyde

Android NE EKRAN GÖRÜNTÜSÜYMÜŞ ARKADAŞ

Bankalara ekran görüntüsü yasağı getirdiniz, mesajlaşma uygulamalarına getirdiniz, Hepsiburada'da neden ekran görüntüsü almak yasak? Siz direkt ekran görüntüsü almayı kaldırın telefonlardan. Daha önce aldığım bir siparişin ekran görüntüsünü alıp atacağım bir baktım uyarı çıktı. Resmen "sen...
  11. Clyde

SIM2 Yuvasına Takılı SIM Kart SIM1'de Gözüküyor

Elimde 2 adet S24 Ultra var. Abimin kullandığı S24 Ultra'nın SIM1'i kapandı (ne gariptir ki benim hala 60 günüm var) Abimde şöyle garip bir olay var. IMEI kapanırken içerisinde olan SIM kartı, SIM2 yuvasına takınca cihaz 1. SIM yuvasında olarak görüyor. SIM yöneticide 2. slotta gözüküyor fakat...
  12. Clyde

Yardım S20 FE Anormal Bir Şekilde Şarj Soketi Bozuyor

Elimde 2021'den kalma bir S20 FE var. Cihazın 2022 yazında şarj soketi durduk yere bozuldu. Şarja taktığımda nem uyarısı veriyordu soket değiştirildi. Sonra 2024 Aralık ayında yine herhangi bir hasar, sıvı, toz teması olmadan yine bozuldu. Şarja takıyorum şarj oluyor 1 dakika sürmeden şarj...
  13. Clyde

Öneri 6000 TL'ye Kadar Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi İstiyorum

Cloud 2 kullanıyordum fakat kafamda durmadığı için rahatsız ediyor ve sesinden memnun değilim. Garantiye göndereceğim servis yok, destek birimi yok. Lanet ettim kulaklıktan çöpe atacağım. Şu an Anker Q30'u kablolu bir şekilde kullanıyorum. Bir tane kablosuz kulak üstü kulaklık arayışındayım...
  14. Clyde

İstanbulkart Uygulaması ve Onaylanmayan Hesap

Şu son İyizico kampanyasından gelen parayı almaya çalışıyordum. Forumdan bir arkadaş sayesinde İstanbulkart uygulaması ile alabileceğimi öğrendim. 750 TL attım uygulamaya daha sonra hesap onayına geçtim ama lanet uygulama hiçbir şekilde onaylamıyor hesabı sürekli "Sistemsel hata" diye bir uyarı...
  15. Clyde

AK820 Pro için Gift Switch Nereden Bulabilirim?

Ufak bir gazoz vakamız oldu klavye ile. Bazı tuşlar yapışmıştı söktüm ilk kolonya sonra kontak sprey ile temizledim eski hallerine döndüler. Herhangi bir sorunu yok fakat CTRL böyle sürtüyormuş gibi hissettiriyor. Switchi açıp yağlayabilirim az bir şey ama ilk önce switch bakayım dedim...
  16. Clyde

Youtube Reklam Gelirlerinin PTT Yüzünden Durdurulması

Youtube kanalım üzerinden para kazanıyorum. Youtube ile uğraşıyorsanız bilirsiniz bir fiziksel posta ile PIN gönderiliyor. Bu pin sayesinde de sizden doğrulama yapmanız isteniyor. Bu PIN hiçbir şekilde bana ulaşmıyor. 20 Kasım 2024 tarihinden beri PIN istiyorum ve sorumsuz PTT postamı iletmiyor...
  17. Clyde

PREMIERE PRO EKRAN KARTINI KULLANMIYOR

Formattan sonra Premiere Pro 25 indirdim. Ne yaparsam yapayım ekran kartını kullanmıyor. 1 dakikalık 250 MB'lık videoyu 5 dakikada render alıyor. Export kısmında Software Encoding seçili ve değiştirmeme de izin vermiyor. Kasayı balkondan aşağı atmadan önce yardımcı olabilecek var mı? 1741531716
  18. Clyde

Yardım Turktelekom Rezaleti ve Şikayet

Kısaca şöyle başlamak istiyorum. 22 Şubat 2025'te fiziksel mağazadan 500/50 MBPS için başvuruda bulunduk. İki ayrı ev fakat bitişik blok apartmanlarda ayrı evler. Abimin evine 1 hafta sonra geldiler kurulumu yaptılar internet geldi kullanıyorlar. Aynı anda başvuru yapmamıza rağmen daha...
  19. Clyde

Android Samsung S24 Ultra Stock Rom Kurma

S24 Ultra da Suudi Arabistan Rom'u mevcut. Ben bu cihaza TR Rom'u kuruyorum her şey tamamlanıyor telefon açılıyor hala Arap Rom'u duruyor. Ne yapsam düzeltemedim bunu. TR Rom'unu kullanabilmek için ne yapmam gerek?
  20. Clyde

Windows Video Düzenlemesi Renkleri Bozuyor

Windows Fotoğraflar uygulaması ile kliplerimi kesip başka klasöre atıyordum. Son 2 3 aydır ana klip normal olmasına rağmen o klipi düzenle deyip kestikten sonra klipin rengi berbat oluyor. Grileşiyor rengi açılıyor izlerken midem bulanıyor. Hiçbir çözüm bulamadım bu konu ile ilgili.
Geri