Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu 2 tane 8TB SSD kaç liraya satabilrim

elimde 2 tane Samsung qvo 870 8tb ssd bulunuyor bunları ne kadara satabilirim sağlık durumları %99 garantileri bitmiş durumda
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu sistemi ne kadara satabilirim?

selamlar yeni pc geçeceğim bu yüzden elimdeki parçaları satmak istiyorum r7 3700x asus dual 6600xt 32 gb 3600 mhz ddr4 rog b550-f gamig wifi II kioxia 1 tb m2 ssd ( 2 TANE ) phanteks amp 650 gold ikinci el piyasası hakkında hiçbir bilgim yok
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Modem hakkında yardım

bugün türk telekoma geçtim ve yeni modem getirdiler. evde birkaç cihaz bağlı bu yüzden bufferbloat skoru çok yüksek bnde modem arayüzünden eskisi gibi ayar yapıp değerleri normale döndürmeye çalışıyorum fakat aklım karıştı arayüz önceki modemle hiç uyuşmuyor neyi nereye yazıcam bilmiyorum. eski...
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Bilgisayarımı açamıyorum

Uzun zaman sonra pc temizlemeye karar verdim cpu ve gpu termal macunlarını değiştirdim pc geri topladım fakat açamıyorum anakarta ışık geliyor fakat hiçbir şekilde pc açılmıyor ekran kartı ısığı ve anakart ışığı yanıyor kablo bağlantılarını tekrar tekrar kontrol ediyorum ama bir yanlış olduğunu...
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım İnternet altyapsı hakkında sorum var

selamlar aktif olarak türknet kullanıyorum, 2 gün öce türk telekom ekipleri geldi ve binamıza kablo çektiler, her dairenin kapısına kablo çekip bıraktılar, sorduğumda gigafiber altyapısı için olduğunu söylediler. türk telekomu aradığımda altyapının hala sistemde gözükmediğini söylediler. bu...
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım 2500 tl mouse önerisi

AKLIMDA 2 MOUSE VAR AŞAĞIYA LİNKLERİNİ BIRACAĞIM. BÜTÇE 2500 BELKİ BİRAZ DAHA ÇIKABİLİRİM. AKLIMDA VXE R1 ALMAK VAR ÇOK İNSAN ÖVÜYOR BÜTÇE DOSTU VE BAYA PERFORMANSLI. SİZİN ÖNERİNİZ VAR MI...
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Twitter Twitter'a VPN olamdan girmenin bir yolu var mı?

konu başlıkta yazıyor. dnsler çalışmııyor yusuf ipek'in yaptığı dpi araçları videosunu izledim ama bnm için çalışmıyor. turknet kullanıyorum
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Mouse hızlı hareket edince donuyor, usb çıkartıp takınca düzeliyor

bu sorun uzun süredir var bir türlü çözemiyorum denemediğim yol kalmadı. mouse hızlı hareket ettirince aniden donup kalıyor düzelmiyor. sürekli olmuyor bazen 3-4 saatte bir oluyor bazen 1 dakika içerisinde 3 kere falan oluyor, tek çözüm yolu usb çıkartıp takmak. tüm yolları denedim redditte...
  9. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Vestel televizyonumun yazılım güncellemesini yapamıyorum

elimde 43u9500 model televizyon var yazılım güncellemesini yap diyorum internetten yazılım arııyor ama yazılıım bulunamadıı diyor. televizyondaki yazılım en son 2023'te güncellenmiş driver nasıl yüklerim
  10. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım İSS önerisi, Türknet kullanmak artık pek mantıklı değil

türknete 2021 yılında geçiş yapmıştım, en büyük artısı tahaatsüz olması ve gigafiber imkanı sunmasıydı. misyonları önce istanbul sonrada tüm türkiyeye gigafiber altyapısı sağlamak olunca bnde gigafiber gelene kadar burada takılırım sonra zaten gigafiber gelince burada takılmaya devam ederim...
  11. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Mouse sürekli donuyor

bios güncelledikten sonra fareye birşeyler oldu, neredeyse her 7-8 dk bir mouse donuyor ve hareket etmiyor. tek çözüm yolu usb çıkartıp tekrar takmak. bios güncellemesinden önce böyle bir sorunum yoktu. forumlarda redditte okumadığım konu kalmadı söylenilen herşeyi yaptım ama bir çözüm...
  12. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Adblock ve benzeri reklam engelleyiciler youtube da çalışmıyor

soru başlıkta sizde de aynı sorun var mı
  13. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu tür videoları yapmak için hangi yapay zeka programını kullanıyorlar

soru başlıktaki gibi bu tür gerçekçi videolar yapmak için hangi yapay zekayı kullanıyorlar
  14. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Window OEM key BİOS güncellemesinden sonra silindi

yaklaşık 1,5 yıldır aynı oem key kullanıyorum. bu sürede en az bi 10 kere format atmışımdır, hiçbir sorun yaşamamıştım. geçtiğimiz günlerde bios ayaralrında dolaşırken çok eski bir sürüm kullanıyorum diye bios güncellemek istedim, dosyayı indirip güncellemeyi yaptım. yaptıktan sonra "Bu cihazin...
  15. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Instagram Pc'den instagram reels giremiyorum! nasıl çözerim?

yaklaşık 1 haftadır pcden instagram reels izleyemiyorum denemediğim yol kalmadı reddite yazan birçok çözümü de denedim ama olmuyor tarayıcı değiştirdim opera ile giriş yaptım ama orada da giremiyorum şöyle bir hata alıyorum
  16. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

işlemci ve ekran kartı boşta 54 dereceye çıkıyor bu normal mi?

r7 3700x ve 6600xt var elimde normalde işlemci ve ekran kartı 40 derecelerde dolanıyordu şimdi ise 55 derece civarında. malum havalar sıcak bnm odamda biraz sıcak. cpu ve gpu sıcaklıklarının normalin 15 derece üstünde olması normal mi böyle havalarda
  17. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Cyberpunk oyununda ikonik bir silahı "EFSANE" silaha nasıl yükseltebilirim?

cyberpunk oynuyorum başarım için birkaç silaha efsane kademesine yükseltmem lazım. ikonik 5++ seviyesine yükselttiyorum ama efsane statüsüne yükseltemiyorum. yükseltme seçeneğide gözükmüyor, internetten bakttım ama bulamıyorum. kendimi salaq gibi hissesiyorum, bn bu silahlarıı nasıl efsaneye...
  18. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Anakart tamiri için istanbulda güvenilir bir firma var mı?

elimde tuf gaming b450 var. 1 yıl önce anakartımı kendi salaklığım yüzünden bozmuştum. şimdi tamir ettirmek istiyorum, anakartı incelediğimde bir kaç lehim yerinden çıkmış gözle görülüyor. bunları tamir ettirebileceğim güvenilir bir yer var mı istanbulda? tamir ücretleri genel olarak ne kadar...
  19. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Clash of Clans aktif oynayan var mı?

6-7 yıl sonra tekrar coc oynamaya başladım. Klandaki oyuncuları çoğu klan savaşını yapmıyor, bnde yeni bir tane klan kurdum. klan savaşlarını yapabilecek, bu oyunu hala oynayan var mı aranızda gelmek isterseniz klan kodunu bırakıyorum #2RYJ9G9RQ
  20. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Oyuncu koltugundaki amartisörü çıkaramıyorum

elimde hawk fab5 var. koltuğun amartisörünü yıldız ayaktan ayırmam gerekiyor ama bir türlü ayıramıyorum. wd40 diye bir spray aldım çıkarma işini kolaylaştırıyormuş. sıktım ve 2 saat bekledim ama nafile. bn bu amartisörü nasıl çıkarırım. koltuğu kullanalı 2-3 ay oluyor
Geri