Arama sonuçları: *

1. Z

Sizce Kaça Satmaliyim ve Ne Almaliyim?

HP Victus | Intel Core i5-13500H | 16 GB RAM | 1 TB SSD | NVIDIA GeForce RTX 4050 | 16, 1 inç 144 Hz FHD IPS | FreeDOS | Gaming Laptop | 7P6C8EA 2024 Ekim alınma amazondan direkt Amazon satıcısı. 3 ay önce teknik serviste macun ve genel temizlik yaptırdım faturası var o temizliğin. Cihazin...
  2. Z

Yurtdışı Alışveriş limiti Ne kadar?

Shine dan alışveriş yapacağım. İnternetten baktım her kişinin 5 adet hakkı varmış. Şimdi ben kendi hesabımdan ayrı ayrı 5 adet ürün alsam geçer mi? Ücret zaten uygulama fazla gelince uyariyo temu gibi. Sadece 5 ürün mü o fiyatta olması lazım yoksa ayrı ayrı limitten faydalanabilir miyim?
  3. Z

Emlakçılık ve Alım-Satım hakkında Bilgi

Benim üstüme bir tarla imarlı gözüken köyde alan var. Yaklaşık 4 dönüm. Çevresine son yıllarda 10-15 tane ev yaptılar çevirdiler falan. Bende bu işe girmek istiyorum. Yani kendi alanımı çevirip bir tane tek katlı küçük bir ev yapmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Araştırdım ve Tarla statüsünde...
  4. Z

2500 Tl bütçeye Kulaklık önerisi

Sadece müzik dinlemek için alacağım. Bütçemi belirttim. Bluetooth ve kulak üstü istiyorum. Aklımda 2 model var https://amzn.eu/d/gd7Tsys https://amzn.eu/d/1h1E4UA Önerilerinizi de bekliyorum.
  5. Z

GetMobil güvenilir mi?

Telefon alacağım ve araştırma yaparken getmobil diye bir site buldum. Bu sitede 12 aya kadar taksit yapıyorlar ve yenilenmiş cihaz olarak geçiyor. Aslında taksit fırsatı ilgimi çekti çünkü telefona takist normalde yok. Sizce alınır mı? Fikirleriniz nedir?
  6. Z

Sizce Hangi Laptop Alınmalı?

1-)https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-gigabyte-aorus-16x-9sg-i7-13650hx-16gb-ddr5-rtx4070-gddr6-8gb-1tb-ssd-16-wqxga-165hz-fdos-notebook-fiyati,891373127.html...
  7. Z

Max 40k oyuncu laptop önerisi

büt.e 40k oyun için kullancağım laptop önerisi verirseniz mutlu olurum
  8. Z

Sese duyarlı tv led sistemi nasıl kurabilirim?

bu videoda olan sistemi nasıl kurabilirim? bütçe ne kadar gerekli olur bilmiyorum uygun maliyetli olursa sevinirim.
  9. Z

10-15 bin arası tablet önerisi

Bütçem yazdığım Aralık'ta 1-2 bin üstte olabilir. 17 bin falan. Tablet önerileriniz nedir? Üniversitede kullanacağım kalem+ klavyeli kılıf gibi şeylerle kullanacağım. En iyi öneriniz nedir? Aklımda honor magic pad 2 var ama fiyatı bütçemi çok aşıyor.
  10. Z

Sizce başlangıç için 3d ne tercih etmeliyim?

Merak saldım ve biraz öğrenmek ve güzel figür vs artık ne yapilabiliyorsa yaomak istiyorum, bu yüzden 3d yazıcıya merak saldım. Öneriniz nedir? Fiyat bandı bilmiyorum nedir bu urunlerde ama 20-25 cikabilirim
  11. Z

Alışverişte puan veren kredi kartları neler?

Kıbrıs'ta okuyorum ve sürekli uçakla git-gel yapıyorum. Alışveriş yaptıkça puan veren ve bu puanları bilet alırken kullanmamı sağlayan kredi kartları hangileri?
  12. Z

Samsung s24 ultra vs s25 ultra

Sizce hangisini almak mantıklı? Hiçbir fark yok diyolar ama tasarım olarak s25 ultra nin oval köşeleri daha güzel. Ama arada fark olusuyo ve gereksiz gibi geliyo. Sizce hangisini alayım? Android olarak öneriniz varsa farklı cihaz onerebilirsiniz. Apple düşünmüyorum. Samsung istememin sebebi...
  13. Z

Sizce Hangi Tablet Alınmalı ? Yardımı Lazım!!!

Şuan bilgisayar mühnedisliği okuyorum ve 4050 laptop var. Şuan derslerin çoğunda slayt ve soru çözümü üzerinden gidiliyor. Yazılım daha yavaş yavaş giriliyor o yüzden laptoptan not almak veya slayta hazırlamak zor olduğu için sürekli defter bitiriyorum. Bir adet tablet almaya karar verdim bu...
  14. Z

Sizce hangi kolu almalıyım?

Elimde şuan xbox 9.nesil controller var. Bir adet daha bir controller alıp babam, kardeşim,ablamla falan oynamak istiyorum oyunları. Bütçem de çok yok. Sizce uygun fiyatlı ama kaliteli bir kol öneriniz nedir? 2.el dualsense bakıyorum bu aralar 2500 falan bulunuyor. Sizce değer mi? 3 bin TL...
  15. Z

Garantisi Devam Eden Laptop İçin Yükseltme

Amazondan alinma hp victus 4050 laptop var. Aklımda 16gb rami 32gb yükseltme vardı 1 senedir. Mayıs ayında yapmayı planlıyorum. Yetkili servise götürsem parasıyla ram yukseltsem performans konusunda daha iyi olur mu? Bir de serviste termal macun ve genel temizlik yapmalarını istersem yaparlar mı?
  16. Z

On dijital güvenilir mi?

Belli bir meblağ faize para atacağım. On dijital 48.5 veriyo ve yüksek bir oran. (İsbankasi kullanıyorum normalde maaş ve işlemlerim için. %40 veriyo) On bankası güvenilir mi? Akbank normalde hesabım var o da 48 veriyo ama son zamanlarda Akbank mağduriyeti falan haberleri donuyo riske etmek...
  17. Z

Temu dan alışveriş yapılıyor mu hâlâ?

Şuan temudan hâlâ alışveriş yapilabiliyor mu? Bir ara yasaklandı minvalinde bir haber okudum ama detayını bilmiyorum. Uygulamada hâlâ alışveriş yapılıyor ama geliyor mu kargolar?
  18. Z

Laptop Tv'ye bağladım ama Oyunda siyah kenarlar oluyor. Neden?

Tv 4k Samsung yeni aldığımız bir tv. Laptop ise 4050 laptop. Tvye bağladım ve ekranı TV ekranı ana ekran olarak seçtim. Oyuna girdiğimde 2560x1440 a aldığım zaman üst-alt kesmeler oluyor. 1920x1080 de full sığıyor bir de 3840x2160 da full sığıyor. 2k da ben nasıl açacağım bunu full ekran? Tv...
  19. Z

Siyah-Beyaz fotoğraf çeken fotoğraf makinesi

Tatilde güzel fotoğraf çekmek için siyah beyaz fotoğraflar çeken bir kamera arıyorum var mıdır bu tarz kameralar? Eğer yoksa güzel anı fotoğrafları cekebilecegim fotoğraf makinesi önerileriniz nedir? Bütçe max 7-8bin tl. Bir de polaroid makineleri sizce nasıl?
  20. Z

Asus rog zeyprus alınır mi?

ASUS ROG Zephyrus GU605MZ-0058E185H-NBLO (Intel Core Ultra 9 185H/16G×2/RTX 4080/2TB/W11/OLED/ Laptop bu ve 2.el alacağım. Zephyrus modellerinin tdp değeri normale göre düşük oluyormuş galiba. 115 bu 175 asus rog stirx modelinin. Sorun oluşturur mu oyunlarda bu fark?
Geri