Arama sonuçları: *

• Users: n7cati
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. n7cati

Öneri Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerisi

Selamlar , imbd puanı yüksek olan aksiyon+bilim kurgu veya korku , bilim kurgu önerir misiniz? Netflixte olup olmaması önemli değil güzel olsun yeter.
  2. n7cati

50K Bütçe Hazır Sistem Önerisi İstiyorum

Bütçe en fazla 50k , nvidia ekran kartlı amd işlemcili bir sistem istiyorum fakat parça kalitesi yüksek olsun ram ssd anakart markası falan benim için baya önemli asus msi dışı pek tercih etmiyorum. Gaminggen itopya veya İncehesap üzerinden öneri yaparsanız sevinirim. Lütfen amd ekran kartlı...
  3. n7cati

Yardım LoL EUW Hesabımda Dili Nasıl İngilizce Yapabilirim?

Beyler 3 senedir falan lol oynamıyorum tekrardan indirdim , west hesabıma girdim fakat dil türkçe. Bunu nasıl ingilizce yapabilirim? Değiştiriliyordu ama nasıl yapacağımı hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz.
  4. n7cati

🔥İndirim FLO 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

Ayakkabılarda 1 alana 1 bedava var ve fiyatlar şişirilmemiş bence gayet iyi. Yani 1000 TL'ye bile güzel ayakkabılar denk geliyor hemde 2 tane. (Kampanya değişti ve farklı ürünlerde markalarda fırsat devam ediyor) 1 ALANA 1 BEDAVA
  5. n7cati

Ride 5 Alınır mı ? (12$)

Arkadaşlar steamde ride 5 indirime girmiş şuan 12$ , farklı oyunlar arıyorum ve güzel duruyor. Sizce alınır mı?
  6. n7cati

Yardım Mobil Radar İle Alakalı Sorum Var

Arkadaşlar bugün bi otoyolda giderken hız limitinin biraz üstünde falan gidiyordum ve duran bir radar yoktu fakat karşı şeritten gelen bir trafik jandarma aracı vardı ama radar mıydı normal trafik jandarma mı bilmiyorum. Üstünde radar cihazı var mıydı yokmuydu dikkat etmedim. Ben yokuştan...
  7. n7cati

🔥İndirim Next YE-65GFSG8-QLED 19.888,00TL

https://www.amazon.com.tr/Next-YE-65GFSG8-QLED-165-Ekran-Google/dp/B0DYPD8WS5/ref=sr_1_2_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1JMB75P94O78P&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8MBTl3Tg6I1axLhlHalOpZCCrSFjeewXVGiFp15wt2lH38ubAlL9mMpj9Uq9Tot2mgRLhJK2VLu5heJppiKgQpc6CrB5IrJ8IqPjcldCPl4vhW9lhbA7lhEEhGE-Iu3VdRNbNzcTai3vwd92q_MXN...
  8. n7cati

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Selamlar arkadaşlar bir kaç ay önce ekteki gibi bir konu açmıştım ve asus'un bende de olan bir modelinin kronik sorunundan bahsetmiştim. Dün ise pc'yi açtığımda ana monitörümde yani Asus Rog XG249CM'de ekranda garip çizgiler gördüm. Bir kaç gün bilgisayarı kullanmamıştım ve herhangi bir darbe...
  9. n7cati

Duvar Kağıdı İçin Site Önerisi WallHaven

Az bilinen ama çok sağlam bir wallpaper sitesi bırakıyorum , baya kaliteli 2k 4k çözünürlükte duvar kağıtları var umarım işinize yarar : (Bulduğunuz güzel duvar kağıtları varsa alta bırakın bizde faydanalım) https://wallhaven.cc
  10. n7cati

5M Lan Kablosu Önerisi

5M Kaliteli Lan Kablosu Önerir Misiniz?
  11. n7cati

Fotoğrafa el yazısı eklemek

Selamlar elimde bir fotoğraf var ve bir siteye yüklemek için üzerine bir yazı yazmam gerek , ama belli olmaması için el yazısı olması lazım. Nasıl yapabilirim?
  12. n7cati

Yardım Iphone İnternet Sorunları (Wifi-Lte)

Arkadaşlar selam , yaklaşık 2 yıldır 14 pro max kullaniyorum ve daha önce karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım , normalde wifi + hücresel veri ikiside aynı anda açıkken otomatik olarak hücresel veriden wifi'a geçiyordu telefon, fakat son bir kaç aydır ikiside açıkken otomatik olarak hücresel...
  13. n7cati

Öneri Şirket İçin Modem Önerisi

Arkadaşlar şirket için internet bağlatacağız (100 MBPS VDSL) Bu hız için çekim gücü yüksek fiyat performans bir modem önerir misiniz? Ortalama 1000-2000 tl arası olsun. Bilindik bir marka olursa sevinirim veya kullanıp memnun kaldığınız bir markada olabilir. Ek olarak alttaki modem nasıldır...
  14. n7cati

Fotoğraftaki edit programının ismini bilen varmı?

Arkadaşlar bu bir edit programı , bir videoda gördüm fakat programın ismini bulamadım. Aranızda bilen var mıdır?
  15. n7cati

Yardım Redmi Note 14 VS Realme 10

Arkadaşlar merhaba geçenlerde anneme anneler günü hediyesi olarak realme 10 256 gb satın aldım 10k'ya geldi , fakat sonradan gördüm ki aynı fiyatta redmi note 14 var ve yenileme hızı kamerası vs daha iyi , sizce kötü mü yaptım pişmanlık duymalı mıyım aralarında çok fark var mı acaba? Realme...
  16. n7cati

Çözüldü✓ Windows 11 Jpg ve txt'lerde kayıt defteri hatası

Bilgisayarım w10'du fakat w11 yaptım ve daha sonra örnek veriyorum txt dosyası veya fotoğraf dosyası açmaya çalıştığımda alttaki hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
  17. n7cati

Öneri Steel Series Arctis 5 İçin Ped Önerir Misiniz?

Selamlar , arctis 5 kulaklığımın sol pedi kendiliğinden uzun kullanım sonucu yırtıldı ve çıktı, bende kulaklık pedi almak istiyorum ama hangisi orjinaline yakındır ve kalitelidir bilmiyorum öneri yapar mısınız?
  18. n7cati

Asus'un Kronik Sorunlu Modeli Asus Tuf VG249Q1A

Selamlar arkadaşlar , 2-3 yıldır asus vg249q1a monitörüne sahibim ve geçen sene monitörün en alt kısmında saçma bir şekilde uzun uzun çizgiler oluşmaya başlamıştı ve daha sonrasında dahada arttı ve asus iletişime geçmiştim , konuyu desteğe bildirip onarım talebi talep etmiştim ve monitörü...
  19. n7cati

CS'De Ani Fpsleri Düşüşleri Yaşıyorum

CS2 Oynarken normalde ortalama 300-450 fps alıyorum fakat ortada hiçbir sebep yokken fps'im 100'lere kadar düşüyor. Sistemim gayet yeterli ve ortalama ssd'mde 200 GB boş alan bulunuyor. Ekran kartı driverlerim güncel ve windows sürümümde en son sürümde güncellenmiş durumda. Sistem bilgilerim...
  20. n7cati

❌İndirim Bitti! Capri-Sun Mystic Dragon 20x200 ML 250 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TWTMWH8/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Normalde 325 TL , 75 TL indirim kuponuyla beraber 250tl'ye geliyor.
Geri