Arama sonuçları: *

• Users: BéTo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BéTo

Hz kendi kendine düşüyor.

120hz tv de kullanıyorum pc'yi. Amd 9070xt ekran kartım var. Windows ayarlarında 120hz seçili ama bazen uygulama açıp kapatınca ve genelde oyunlara girince hz düşüyor. Ayarlardan bakınca yine 120 yazıyor ama fare hareketlerinden, oyundaki akıcılıktan net anlıyorum. Ayarı 60hz yapıp onaylıyorum...
  2. BéTo

Steam hariç indirme hızım çok düşük

Speedtest (Telefonda 500. Çünkü Wi fi.) Fast (Pc'de ve Telefon da aynı.) Steam (bu da sabit değil. 80'lerde işlemci 70-75 derece oluyor, sonra 50'lere düşüyor.Sonra tekrar aynısı. İşlemci ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Sadece yazdım.) Gamepass Epic Games (10mb falan) Torrent ---...
  3. BéTo

Ryzen 7 7800X3D, Arctic Freezer 34 eSports ile uyumlu mu?

Bugün yeni aldığım MSI B650 Gaming Plus ve Ryzen 7 7800X3D'yi bilgisayarcıya götürdüm. Eski işlemci fanım da Arctic Freezer 34 eSports'du. Adam önce bu soğutucu işlemciyle uyumsuz dedi. Sonra ben biraz internet araştırması yaptım ve uyumlu olduğunu gördüm. Adama gösterdim falan. Sonra evet...
  4. BéTo

Sistem upgrade tavsiyesi

İşlemciRAMAnakartEkran Kartı 🟡SistemimIntel i5-12500Crosshair 16 GB DDR4 3200 Çift kanalH610M S2HRTX 3080 🟢 DüşündüğümRyzen 7 7800X3DG.Skill 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI RTX 3080 Oyunları 55inç 120hz tv de 4k ultra ayarlarda oynuyorum. Artık dlss abanıp bazı...
  5. BéTo

Torrent aşırı yavaşladı

Arkadaşlar baştan söyleyeyim Torrent hızı seed sayısıyla ilgili falan demeyin. Yıllardır kullanıyorum ve Steam gibi sabit hızda olmadığını biliyorum. Steam'den açtım şimdi 7-8 arası indiriyor. 2 farklı Torrent dosyası denedim, seed sayıları 600-700 arası ve ikisi de 1mb geçmiyor. 300-500 kb...
  6. BéTo

Witcher 3’de yan görevler hangileri?

Haritada tabelalardaki sarı görevler var, turuncu ünlem işaretli yerler var, bir de soru işaretleri var. Yan görevler hangileri? Ben tabeladakiler sanıyordum ve 3-5 tane yaptım ama çok kısa ve zevksiz görevlerdi. Witcher 3’ün yan görevlerinin çoğunun ana hikaye kadar güzel olduğunu duymuştum...
  7. BéTo

Fifa 15'in, EAFC 24'den iyi olması.

Bugün bir işsizlik yaptım ve Fifa 15, 18 ve 24'ü üst üste oynadım. Açık ara en iyileri 15'di. Keşke grafik,forma,yüz ve transfer/güç yamaları olsaydı. 9 sene önce çıkmış oyun nasıl daha gerçekçi olabilir oynanış açısından? 1703080644 16'yı da denemek isterdim ama dünya üzerinden kalkmış 😁
  8. BéTo

Çözüldü✓ Silinebilir

Silinebilir
  9. BéTo

Wi-Fi USB çıkarıp takmadan yavaş hız veriyor

Garip bir sorunla karşı karşıyayım. Normal hızım ortalama 5.0, 6.0 arası. Ertesi gün bir şey indiriyorum, hız en fazla 2.0, 2.5mb oluyor. USB'yi çıkarıp takınca tekrar 5'lere çıkıyor. O gün sorun yok ama ertesi gün yine aynı. Neden böyle oluyor?
  10. BéTo

RPM hakkında bilgi verir misiniz?

Intel'in fanını söküp Arctic Freezer 34 eSports DUO aldım. Intel'in fanı takılıyken çok ses geliyordu ve 3000RPM'de çalışıyordu max. Şimdi hiç ses yok ve en fazla 1700RPM oluyor. Sadece merak ettiğimden soruyorum. Neden daha az RPM acaba? 2 fan olduğu için ikisine mi bölüyor 1700-1700 gibi? Hiç...
  11. BéTo

DualShock 4 bilgisayarda kullanırken basılan tuşu geç algılıyor

Merhaba, Elimde orijinal Ds4 ve TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör var. Yıllardır sorunsuz oynuyordum Laptop'da. Kasaya geçince bu sorun oluştu sanırım. Steam'den oyunu açıyorum, bazen 2-3 dakika sorunsuz giderken bir anda saçmalamaya başlıyor. Bastığım tuş 1-2 saniye sonra işliyor...
  12. BéTo

Fifa 23 Steam'e özel 30 Fps de sabit kalıyor

Merhaba, Game Pass'de EA App olduğu için uygulamaları bağlayıp 10 saatlik FIFA 23 süremi kullanmıştım. Oyunu 4K 60 FPS sorunsuz oynamıştım. Sürem bittikten sonra Steam'den aldım oyunu. Oyun ister en düşük çözünürlük, ister 4K, Low ayarlar, Ultra ayarlar ne yaparsam yapayım 30 FPS üstüne...
Geri