Arama sonuçları: *

• Users: Solveig
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Solveig

Sistem Geri Yükleme İşlemi Başlamıyor

Sistem geri yükleme işlemi yaklaşık 2 saattir başlıyor olarak kaldı daha ne kadar devam edeceğini bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi yoksa bilgisayarı resetleyip tekrardan format atmam gerekecek. Sistemim henüz 2 senelik bile değil bu şekilde kalmasının da normal olduğunu zannetmiyorum.
  2. Solveig

Ninjutso Katana Superlight Modlama

Merhaba arkadaşlar, Ninjutso Katana Superlight model mouse'umun modlarını ve skatezini değiştireceğim. Modlar hakkında bilgim yok fakat orijinal modlar çok fazla ses çıkartıyor biraz sessiz olsunlar istiyorum. Önerebileceğiniz varsa şimdiden teşekkürler.
  3. Solveig

Lian Li 120mm Fan Önerisi

Merhabalar, kasamda 3 adet sıvı soğutma fanı, 3 önde, 3 yanda ve 1 adet arka egzos fanı olmak üzere toplamda 10 adet fan mevcut. Kasam, ramlerim ve fanlarım Corsair. Kasamın için çok karmaşık kablosuz fanlara ihtiyacım var. Radyatörümü değiştiremem çünkü kadar bütçem kısıtlı. Lian Li markası...
  4. Solveig

Overclock Sonrası Siyah Ekran Hatası

Merhaba, bilgisayarı toplayalı yaklaşık 1 sene olacak ve ben artık çok yoruldum. Am5 işlemciye geçeyim dedim yeni olsun istedim ama yıldım arkadaşlar. Sorun anakart mı işlemci mi ramler mi ekran kartı mı bilmiyorum. Son bios güncellemesinden önceki güncellemede her şey normaldi fakat samsung 980...
  5. Solveig

Msi Radeon 6800 Wattman

Arkadaşlar 2024 yılına girmemize 5 gün kalmışken hala daha böylesine güçlü bir ekran kartında wattman hatası alabiliyor olmak benim için gurur verici. Şaka bir yana yaklaşık 2 yıldır kullandığım ekran kartından bezdim yani bir kart bu kadar mı sorunlu olur anlamıyorum sebebini. Garantiye...
  6. Solveig

Samsung Account Şifresi Kırılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, yakın bir tanıdığım 2.el birisinden telefon almış. Telefonu sıfırlamak istiyor fakat Samsung account onayı istediği için bunu yapamıyor çünkü telefonda kayıtlı bir hesap var. Aldığı kişi de şifresini bilmediği için işlemi gerçekleştiremiyor. Bu şifreyi kırmanın bir yolu var mı?
  7. Solveig

OBS İLE ÇEKTİĞİM VİDEOYU X'DE PAYLAŞAMIYORUM

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi obs üzerinden çektiğim bir video kaydını X ile paylaşamıyorum. Video dosyan işlenemedi hatası alıyorum. Video uzun değil fps 30 a sabit anlamadım sebebini bilen var mı?
  8. Solveig

FreeDOS Laptop Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar laptoptan hiç anlamıyorum bir arkadaşım teknik bilgim olduğu için bana soruyor kendisi bir laptop alacak. Sorum şu FreeDOS bir laptop alacağız içerisine internette satılan güvenilir lisans sitelerinden işletim sistemi alıp yoluna bakacak. Ama bu ileride teknik serviste...
  9. Solveig

ASUS Vivobook 16 Alınır mı?

Merhaba başlıktaki laptobu bir videoda gördüm kuzenim benden yaklaşık 25.000tl bütçeye sahip olduğunu söyledi. Günlük ve photoshop kullanımı için laptop arıyor ben de çok fazla anlamıyorum ama sizce alınır mı?
  10. Solveig

Kasam Çok Büyük Sizce Değiştirsem mi?

Merhaba arkadaşlar, geçen sene topladığım kasamı görüntüye önem verdiğim için büyük olsun güzel soğutsun diye Corsair 5000X modelini almıştım. Kasayı bilen, gören olmuştur Full temperli camdan oluşuyor. Camları çıkartsam bile içi doluyken 15 20 kiloya dayanan bir ağırlığa sahip. Malum kasa büyük...
  11. Solveig

10.000-15.000TL TV Önerisi

Dostlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 10 15 bin TL aralıklarında tv önerilerinizi bekliyorum. Günlük kullanımın yanı sıra uygulamalardan film ve dizi izlenilmesi için 50-55 inch 4k tv aramaktayım. Uzun araştırmalar sonucu maalesef hiçbir şekilde istediğimi bulamadım çünkü o kadar fazla...
  12. Solveig

Asus Rog Strix B650E-F Gaming Geç Açılma

Evet arkadaşlar bu tarz bir konuyu daha önce açmıştım fakat sorunum çözülmediği için tekrar açmak ve bu konuya bir açıklık getirilmesini çok istiyorum sebebini de anlayamıyorum. Bundan bir kaç hafta önce am5 bir sistem topladım kurulumu yaptım sorunsuz her şeyi kurdum. Stres testi yaptım, ssd...
  13. Solveig

Custom Klavye Önerisi

Dostlar merhaba, aklımda kendi klavyemi customlamak vardı fakat epey bir bütçe gideceğini fark ettim. Bunlarla uğraşmak yerine dışarıdan kendisinden custom olan klavyelerden almaya karar verdim. Varmilo ve Akko markalarının kendi özel klavyeleri var bunlardan herhangi birisini Türkiye'ye...
  14. Solveig

Bios güncellemesi sonrası siyah ekran

Arkadaşlar bu gibi kaçıncı konu açışım hatırlamıyorum. Am5 de mi sorun var yoksa anakartımda mı emin değilim. Hiçbir şeyi eksik yapmaksızın bios u update ettim. Kurulum tamamlandı bilgisayar yeniden açılıp kapandı fakat siyah ekranda kaldı. Bios pilini çıkartıp 5 6 dk kadar bekleyip tekrar...
  15. Solveig

6800 İçin Uygun Undervolt Ayarı

Wattman hatası ile cebelleşmekteyim daha önce bir çok yöntem denedim fakat işe yaramadı. Düşük voltaj ayarlaması yapmak istiyorum 6800 ekran kartı için voltaj ayarlaması önerecek var mı?
  16. Solveig

Yavaş Açılan Bilgisayar

Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Samsung 980 pro m2 ssd ve am5 Asus b650e marka anakart olan sistemim sandığımdan daha yavaş açılıyor. Güç düğmesine bastıktan yaklaşık 20 saniye sonra Asus logosu geliyor 5 saniye geçmeden masaüstü geliyor bu kadar geç açılmasının sebebi ne olabilir?
  17. Solveig

Kule tipi soğutucu önerisi

Merhaba dostlar yeni bir kasa topluyorum ama bir çıkmazdayım ekran kartını psu'yu değiştirdim fakat bütün parçaları toplu bir şekilde değil de tek tek alabiliyorum aldığım ekran kartı işlemcim yüzünden darboğaz yapıyor ben de nasıl olsa kasamı da değiştireceğim için kasama sığmayan bir sıvı...
  18. Solveig

Kasa içi 120mm fan önerisi

Dostlar merhaba kasa topluyorum olabildiğince beyaz donanımlar almaya çalışıyorum. Bütçe belirlemedim şimdilik 6 adet alacağım. Aklımdaki modeller...
  19. Solveig

Sıvı soğutma önerisi

Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim sistemimi yeniliyorum msi 6800 model ekran kartı aldım işlemci değiştirecektim 5800x almayı düşünüyorum sıvı soğutucu gerektiğini öğrendim buna karşılık soğutucu almaya karar verdim bütçem 5000tl rgbli olmasını istiyorum sistemim: Anakart:Asus tuf...
Geri