Arama sonuçları: *

• Users: PokeTopu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PokeTopu

Sıvı soğutucu braketi çıkmadı

Merhaba sıvı soğutucu aldım içinden braket çıkmadı bunu nasıl temin edebilirim gaming gen üzerinden aldık ama mesai saatleri dışında olduğu için ulaşamadım elimde hava soğutucu braketi var ama yakında eski pcyi satacağım bilgisi olan var mı Şu anki braketi eski kasanın o sökülecek
  2. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

Bana çok uygun geldi kendim aldım direkt 2 tb olduğu için 480 falan gelirse iade edeceğim konu açılmıştı oradan gidince gördüm 480 gb deniliyordu ama 2 tb görünce direkt aldım umarım farklı model falandır https://ty.gl/lbadppthaya42 https://ty.gl/2soifice5o7zw Puanı düşük satıcı olarak buda...
  3. PokeTopu

Monitör karıncalandı

Lolde fps kasmaları yaşıyorum alt tab atınca düzeliyor ama fps 144e sabit olmasına rağmen sanki 30fpsde oynuyormuşum gibi oluyor sorunu bilen var mı
  4. PokeTopu

Bütçe 80-90k arası beyaz hazır sistem öneri

bu tarz bir sistem arıyorum toplama olacak hepsiburada üzerinden sistem tamamen beyaz olmalı bütçe 100k zorlanabilir tek tek işlemci anakart öneri tavsiye bekliyorum...
  5. PokeTopu

ASRock B850M-X WiFi R2.0 Micro ATX Anakart alınır mı

Anakart nasıldır alınır mı https://www.amazon.com.tr/dp/B0F3NDZF19?tag=akakceprime-21&psc=1
  6. PokeTopu

Hangisini yapmak daha mantıklı

donanım arşiv oem sistem paylaşıyor bu sistemi almayı planlıyordum ama taksit pahalıya geliyor maalesef hepsiburada kartım yok 6800 9 taksit falan oluyor...
  7. PokeTopu

PC yükseltme istiyorum

Şu an elimde 2060 sistemim var ddr4 bunu ddr5e çıkartıp sadece işlemci ekran kartı ram ve anakart yükseltmek istiyorum [H3 id='Asus+Prime+B650M-R+AMD+B650+AM5+Soket+DDR5+7200OC+MHz+mATX+Anakart']Battle-Ax B850M-PLUS Wıfı V14 Ddr5 7600MHZ Matx Am5 Gaming (Oyuncu) Anakart 6.711 6 taksit[/H3] Irdm...
  8. PokeTopu

Çözüldü✓ PC mi satıp bu sistem alınır mı?

Elimde şu an 2060 sistem var be arada drop yiyorum lol oynarken ve kaliteli oyunlarda iyi fpsle oynayamıyorum bu sistemi satıp üstüne hepsiburada kartla 9 ay peşin fiyatına veya 3 ay peşin fiyatına taksit falan yapıyorlar onla toplamayı düşünüyorum parçalar şu şekilde msi b850 gaming plus 9289...
  9. PokeTopu

İhtiyaç kredisi borcum var yapılandırma yapabilir miyim

Arkadaşlar yüksek miktarda şu an borcum var ve ödeme durumum yok bunu yapılandırmaya gitmek istiyorum ama ihtiyaç kredisi borcum yok yani ekside değil hesap bilgili olan varsa ekside olmamasına rağmen yani 30 gün geçmemesine rağmen ihtiyaç kredisini yapılandırabiliyor muyum
  10. PokeTopu

Marvel Rivals Türkçe Dublaj Yapacak Kişi Arıyorum

Herkese merhaba arkadaşlar ben Marvel Rivals’ta ses modlaması üzerine çalışıyorum. Şu sıralar karakterlerin Türkçe konuşması üzerine bir şeyler yapabilir miyiz diye aklımı kurcaladı fakat kendi dublaj yeteneğim olmadığı için ve internetten ai ile yardım alarak nasıl yapılacağını bilmediğimden bu...
  11. PokeTopu

700-880 bin arası otomatik araç önerisi

merhaba arkadaşlar anneme araç bakıyoruz başlıktaki gibi bir araç bakıyoruz Araç kesinlikle otomatik olmalı el freni olmayıp düğmeli bir araç olursa çok iyi olur fakat bu şart değil şu an aklımızda düzgün bi ds4 veya i10 geldi araba konusunda anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
  12. PokeTopu

Steam 15 gün trade banı

Merhaba trade işlerine yeni girdim csde skin alıp satıyorum birisinden aldığımda 15 gün beklemede kalacak diyor karşı tarafa ödeme yaptım ve skini aldım fakat bu durumdayken karşı taraf takası iptal edebilir mi?
  13. PokeTopu

Türknet kimlik doğrulama saçmalığı

Merhaba, eski internet sağlayıcısından netspeede geçmiştim hat annemin üstüne kayıtlı ve netspeede geçerken bu kimlik doğrulama ilgili bir sorun yaşamadım interneti tekrardan annemin üstüne aldırıp geçirdik netspeede 3-4 gün önce Türknete geçiş işlemini verdiğimiz tarihten bu yana internet hiç...
  14. PokeTopu

İnternette sürekli gidip gelme problem sorunu

Merhaba yaklaşık 2-3 ay önce netspeede geçiş yaptım ve geçtiğimden beri sürekli arada bir internet gidip geliyor 30 sn internet yok sonra bir bakıyorum gelmiş bazen 1dk oluyor bazen 5dk bile gelmiyor eskiden türk telekom kullanıcısıydım ve bu sorunu hiç yaşamadım fakat kullandığım iki modem...
  15. PokeTopu

MSI Immerse GH40 enc alınır mı?

blackshark v2 x ile mikrofon testlerine baktım ikisi de beni memnun edecek seviyede fakat bütün ekipmanlarım benim msi o yüzden bu kulaklık mı daha mantıklı yoksa blackshark v2 x mi bilemedim ikisinin de fiyatları aynı
  16. PokeTopu

Nvidia Geforce anı yakalada sesim gelmiyor

Kayıt alırken son 1dk falan kendi sesim yok fakat arkadaşlarımın sesleri geliyor bu durumu nasıl duzeltbilirim
  17. PokeTopu

Dikey elektrikli süpürge önerisi

Maksimim bütçem 4000 tl bilgili olan varsa öneri yapabilir mi?
  18. PokeTopu

Oyunumda feci drop yedim işlemciden kaynaklı mı?

Dün lol oynuyordum arkadaşlarla ve oynarken bir anda drop yedim işlemci ve ekran kartı darboğaz olmaz diye düşünüyorum sizce neden kaynaklı olabilir yarın termal macun yenilemesi yapacağım ısıdan kaynaklı olabilir o sıra maalesef aklıma programla bakmak gelmedi oyunda fps değeri 00 gördü fakat...
  19. PokeTopu

Yeni internete geçtim kullanıcı adı ve şifre geldi

İlk defa iss değiştirdim kullanıcı adı ve şifre geldi bununla ne yapacağım yardımcı olur musunuz
  20. PokeTopu

Bugün iss son günü cayma bedeli çıkar mı?

Bugün son fatura tarihi ama akşam 12den sonra gelecek fatura ben de şu an indirimde olan eylül fırsatı bitmeden iss değiştirmek istiyorum cayma bedeli çıkar mı?
Geri