Arama sonuçları: *

1. ilkerdnmz37

Bilgisayar için koltuk

Merhaba dostlar, altı yedi bin sularında bir bütçem var. Uygun bir koltuk arıyorum, gidip hespiburadadan aldım tamı tamına iki kez hatalı ürün gönderdiler. Bıktım ve son çare sizlere danışıp fikir almak istiyorum. Bildiğiniz koltukları atar mısınız bir bakalım. 1720165190 Şu an için favorim bu...
  2. ilkerdnmz37

Klavye öneri postu 2000TL

Agalar pcyi ilk aldığımda gamepower almıştım, memnun değilim. Bana iki bin lira bandında önerir misiniz güzel klavyeler? Mümkünse bir kere para vereyim, biraz daha bütçe esneyebilir, sizin verdiğiniz tüyolar önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.
  3. ilkerdnmz37

Yardım Sanal Makina Windows Kurulmama hatası.

Merhabalar, Virtual Box programına Windows 10 kurmaya çalışıyorum fakat ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere bir hata alıyorum, yardımcı olur musunuz?
  4. ilkerdnmz37

Rx 6700 xt yüksek derece sorunu mu var?

Arkadaşlar Selam, RX6600 kullanıyorum, yükseltmeyi düşünüyordum ve üst modellerini araştırmaya karar verdim. RX6700XT incelerken farkettim ki ekstra bir 70 dereceleri görme olayı vardı. Bu bir sorun mu? Beni aydınlatacak arkadaşlar var mı?
  5. ilkerdnmz37

VDS İçin Öneri Postu

Arkadaşlar merhaba, şahsi işlerimden dolayı 4gb ram seviyelerinde bir vds sunucusu kiralamak istiyorum. Fakat daha önce böyle bir şeye kalkışmadığım için firmaların durumlarını bilmiyorum. Tavsiye ettiğiniz, iyi vds hizmeti veren yerler var mı? Öneriniz veya tecrübeleriniz iyi kötü anlatır...
  6. ilkerdnmz37

Driver tanımlama sorunu yardım lütfen

Şimdi eski makinadan söktüğüm disk var, içinde windows 7 bir işletim sistemi var benim şuan ki kasaya taktığımda makina açmıyor diski. Driver tanımlamam gerekliymiş sanırım nasıl yaparım bu işi?
  7. ilkerdnmz37

Bilgisayar Ram'i Yuttu!

Merhaba arkadaşlar, şu şekilde bir sorunum var işlem yapmak bir şey açmak söz konusu bile olmuyor buna bir anda ne oldu sorun neresinde? Değerler bu şekilde.
  8. ilkerdnmz37

Öneri Kulaklık öneri postu

Arkadaşlar 1000-3000 arası bir bütçem var, wireless kulaklık arıyorum, daha çok oyun ve discord için. Yardımcı olur musunuz? Ufak tefek aşabilir bütçeyi sorun yok.
  9. ilkerdnmz37

Windows 10 Bluetooth kod 22 hatası

Merhaba, öncelikle görüntüde gördüğünüz gibi bir sorun alıyorum, sürücü değiştirdim, kapadım açtım ama sürekli etkinleştirde desem kendini pasife çekiyor ve bu hatayı alıyorum internette bulamadım acil değerli yardımlarınızı bekliyorum.
  10. ilkerdnmz37

Deep Rock Galactic Tartışma

Arkadaşlar Deep Rock Galactic oyunu nasıl sarıyor mu? Tek başımıza kafa dağıtmak için oynanır mı? Fikirleriniz nedir?
  11. ilkerdnmz37

Yardım RX 6600 mü yoksa RTX3050 mi?

Arkadaşlar hangisini almalıyım yardım eder misiniz?
  12. ilkerdnmz37

Arkadaşlar bilgisayar toplama için yardım edin lütfen! <3

Bütçem Max 10k, oyun oynuyorum genel olarak, kimi zaman işim gereği yazılımda yapıyorum buna göre bir pc bulabilir miyiz sizlerin yardımıyla? Bu akşam alıcağım ama henüz karar veremedim bir türlü.
  13. ilkerdnmz37

Toplama bilgisayar değerlendirmek için yardım.

Arkadaşlar şimdi iki bilgisayar var, ortalama aynı fiyattalar, hepsini aşağı yazacağım. Sizce hangisini alırsam daha iyi olur yardım eder misiniz? 1. Bilgisayar; Ryzen 5 4500 Asus Prime B450M-K II Soket AM4 mATX Anakart Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2D3600C18 16GB DDR4 3600Mhz Gaming Ram...
  14. ilkerdnmz37

Öneri Gamepower FUJİN 7.1 alıcaklar için!

Arkadaşlar an itibari ile kargom geldi inanılmaz iyi bir ses deneyimi ve muazzam mikrofonu var, mikrofon beni benden aldı gerçekten henüz yarım saatlik bir deneyimim var, dip ses vs yoktu. Aksi durumda yazımı güncelliycem aklınızda soru kalmaması için yazdım bu yazıyı, yorumlarınızı bekliyorum.
  15. ilkerdnmz37

Yardım Ekran kartı karşılaştırılması

-Arkadaşlar ekran kartlarını özelliklerine göre kıyaslıcak olursak en önemli şey kaç gb olduğu mu bu noktada nasıl karar veriyoruz? -Bir diğer sorumda Ryzen 5 4600g içerisindeki Vega7 kaç gb bir ekran kartı, bunu bulamadım.
  16. ilkerdnmz37

Öneri F/P Mouse öneri postu.

Selam millet, güzel bir F/P mouse arıyorum önerileri olan dostlarımın cevaplarını bekliyorum. Böylece yeni yıl için mouse alacaklarda bu konudan faydalanır umarım.
  17. ilkerdnmz37

Çözüldü✓ Kulaklık öneri postu

Dostlar selam, malum yeni yılda geliyor, herkes ihtiyaçlarını alıyor. Kulaklık alıcağım, seçimim Steel Series Arctis 1 oldu. Varmı bu bantlarda güzel bir önerisi olan, veya tavsiyeleri olan...
  18. ilkerdnmz37

Yardım Sene sonu için klavye mouse öneri postu

Evet beyler malum zamlar vs hepimiz eksiklerimizi kredi çekip almaya çalışıyoruz. Ben fiyat performans klavye mouse ve kulaklık arıyorum. Bütçem toplam 2000tl çok ufak aşabilir bana yardım edebilcek dostlarımı bekliyorum seviliyorsunuz
  19. ilkerdnmz37

Yılbaşı sonrası fiyatlar!

Beyler şuan hemen pc almak mantıklı mı yoksa yılbaşından sonra mı alınmalı ne diyorsunuz bir önerilerinizi ve tartışma konularınızı merak ettim.
  20. ilkerdnmz37

10000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Beyler selamlar, aşağıya bırakacağım linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Homeboard ekran kartı ile başlayıp 1 sene sonra yeni bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Sisteme ek olarak bir m2 ssd taktırıcağım. Bu fiyata sizce iyi mi? Daha iyi bir önerisi olan var mı bunu soracaktım sizlere...
Geri