Yılbaşı sonrası fiyatlar!

Reaksiyon skoru
50
Beyler şuan hemen pc almak mantıklı mı yoksa yılbaşından sonra mı alınmalı ne diyorsunuz bir önerilerinizi ve tartışma konularınızı merak ettim.

Beyler şuan hemen pc almak mantıklı mı yoksa yılbaşından sonra mı alınmalı ne diyorsunuz bir önerilerinizi ve tartışma konularınızı merak ettim.
Şimdi al.Asgari ücret açıklanınca fiyat artar.

ben kredi çektim ve ödemesi ocak ayında olacak ilk ay zorlasa bile asgari zamlandıktan sonra kredinin ödemesi çok daha kolay olacak eğer o şekilde alacaksan al derim

Şimdi al.Asgari ücret açıklanınca fiyat artar.
Çok fazla zamlanır mı peki yani 6klık bir şey 8k olur mu
ben kredi çektim ve ödemesi ocak ayında olacak ilk ay zorlasa bile asgari zamlandıktan sonra kredinin ödemesi çok daha kolay olacak eğer o şekilde alacaksan al derim
bende öyle düşünüyorum sanırım acil harekete geçmem lazım

Valla bence fiyatlar artacak dolar artmaya başldı asgari ücret de zam yapılacak

Ben, 3 senedir böyle yapıyorum çok iyi oluyor, hem rahat ödüyorsunuz hem ucuza kapatmış oluyorsunuz fakat faizlere dikkat edelim,
reklam gibi olmasın fakat şuan garantide 10 bin tl faizsiz avans var deniliyor araştırmak lazım

Valla bence fiyatlar artacak dolar artmaya başldı asgari ücret de zam yapılacak
sen diyince farkettim baya uçuyor şuan agam

1671617587224.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben, 3 senedir böyle yapıyorum çok iyi oluyor, hem rahat ödüyorsunuz hem ucuza kapatmış oluyorsunuz fakat faizlere dikkat edelim,
reklam gibi olmasın fakat şuan garantide 10 bin TL faizsiz avans var deniliyor araştırmak lazım
Garantinin sürekli müşterisi olmam lazım mı? Bundan nasıl yararlanınırım bilgilendirir misin kral biraz bizi

Her sene aynı konu dönüyor alacaksanız alın her sene daha zamlı oluyor

Garantinin sürekli müşterisi olmam lazım mı? Bundan nasıl yararlanınırım bilgilendirir misin kral biraz bizi
uygulama üzerinden hesap açtırıp kredi kartı çıkartıyosun ordan nakit avans kullandırıyor sana faizsiz

sen diyince farkettim baya uçuyor şuan agam

Alıntıyı görüntüle

bu linkten orjinal siteden detaylı bakabilirsin

Şuan geçen sene ki fiyatlara göre daha ucuz satılan malzemeler var. Fiyatın nasıl artış göstereceği belli olmaz bilgisayar kategorisinde ama mecbur artacak tl değeri düşüyor çünkü

reklam gibi olmasın fakat şuan garantide 10 bin TL faizsiz avans var deniliyor araştırmak lazım
aynen bende o şekilde yaptım garantiden 20k avans aldım geri ödemesi 22.5 mükemmel valla yılbaşından sonra asla koymaz bana

kredi kartı ile nakit avans farklı olay. Taksitli nakit avans diye bir şey var direkt avans hesap üzerinden oluyor onu araştır derim

Çok mantıklı bir şey yapmıssın, imkanı olan kredi çekip PC alsın

Geri