Neler Yeni

Yılbaşı sonrası fiyatlar!

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
Beyler şuan hemen pc almak mantıklı mı yoksa yılbaşından sonra mı alınmalı ne diyorsunuz bir önerilerinizi ve tartışma konularınızı merak ettim.

Shaco

80+ Bronze
Beyler şuan hemen pc almak mantıklı mı yoksa yılbaşından sonra mı alınmalı ne diyorsunuz bir önerilerinizi ve tartışma konularınızı merak ettim.
Şimdi al.Asgari ücret açıklanınca fiyat artar.

Scorpist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan yavuz
ben kredi çektim ve ödemesi ocak ayında olacak ilk ay zorlasa bile asgari zamlandıktan sonra kredinin ödemesi çok daha kolay olacak eğer o şekilde alacaksan al derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi al.Asgari ücret açıklanınca fiyat artar.
Çok fazla zamlanır mı peki yani 6klık bir şey 8k olur mu
ben kredi çektim ve ödemesi ocak ayında olacak ilk ay zorlasa bile asgari zamlandıktan sonra kredinin ödemesi çok daha kolay olacak eğer o şekilde alacaksan al derim
bende öyle düşünüyorum sanırım acil harekete geçmem lazım

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Valla bence fiyatlar artacak dolar artmaya başldı asgari ücret de zam yapılacak

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben, 3 senedir böyle yapıyorum çok iyi oluyor, hem rahat ödüyorsunuz hem ucuza kapatmış oluyorsunuz fakat faizlere dikkat edelim,
reklam gibi olmasın fakat şuan garantide 10 bin tl faizsiz avans var deniliyor araştırmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bence fiyatlar artacak dolar artmaya başldı asgari ücret de zam yapılacak
sen diyince farkettim baya uçuyor şuan agam

1671617587224.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben, 3 senedir böyle yapıyorum çok iyi oluyor, hem rahat ödüyorsunuz hem ucuza kapatmış oluyorsunuz fakat faizlere dikkat edelim,
reklam gibi olmasın fakat şuan garantide 10 bin TL faizsiz avans var deniliyor araştırmak lazım
Garantinin sürekli müşterisi olmam lazım mı? Bundan nasıl yararlanınırım bilgilendirir misin kral biraz bizi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,630
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her sene aynı konu dönüyor alacaksanız alın her sene daha zamlı oluyor

NightRose

80+ Bronze
Garantinin sürekli müşterisi olmam lazım mı? Bundan nasıl yararlanınırım bilgilendirir misin kral biraz bizi
uygulama üzerinden hesap açtırıp kredi kartı çıkartıyosun ordan nakit avans kullandırıyor sana faizsiz

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
sen diyince farkettim baya uçuyor şuan agam

Alıntıyı görüntüle

bu linkten orjinal siteden detaylı bakabilirsin

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Şuan geçen sene ki fiyatlara göre daha ucuz satılan malzemeler var. Fiyatın nasıl artış göstereceği belli olmaz bilgisayar kategorisinde ama mecbur artacak tl değeri düşüyor çünkü

Scorpist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan yavuz
reklam gibi olmasın fakat şuan garantide 10 bin TL faizsiz avans var deniliyor araştırmak lazım
aynen bende o şekilde yaptım garantiden 20k avans aldım geri ödemesi 22.5 mükemmel valla yılbaşından sonra asla koymaz bana

kredi kartı ile nakit avans farklı olay. Taksitli nakit avans diye bir şey var direkt avans hesap üzerinden oluyor onu araştır derim

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok mantıklı bir şey yapmıssın, imkanı olan kredi çekip PC alsın

Top Bottom