abi madem baban da anlıyor şöyle yap sen önce tüm kasayı sökün tozları temizleyin kablolamaları düzeltin hava akışını kesmesin size rehber bulup atarım...
Çok teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda şu kuleyi ayarlıcam doğru şekilde takıcam öncesinde macununu yenilicem kasadaki tozları temizlicem ve bios...
çok basit anakartını söyle onu da çözelim
1773782006
b650mr için çoklayıcı alabilirsin
1773782158
armory create yükle fan bölümünden ayarla kendine göre fan...
Sen fan almaktan ziyade OC-Bios mevzusuna bak. Merak etme karışık ve zor değiller. Temel düzeyde yaparsın. Bu dediğim en son çare olarak da düşünebilirsin...
Fanların birisi önde diğeri ortada olmalı. Egzoz fanının oraya tekrar fan koymayacaksın yani. Ön fanlardan tarafa ve ortaya koyacaksın. Fanların yönlerini...
bir de son bir şey ana kartım Asus Prime b650m-r maks 3 fan takabiliyorum çoklayıcı ne almalıyım bir fikrin var mı bu konuda da
1773781385
öyle yapıcam çok...
hocam sanırım benim fanın yeride yanlış :D senin attığın videoda bir tanesi kulelerin ortasında biri dışarıda bende ikiside dışarıda
1773781159
bios...
evet bilgisayarı geçen yıl ocakta toplamıştım hiç açıp temizlemedim macunu yenileyip vidaları kontrol edip kasayı temizlesem sanırım düşer dediğin gibi...
kanka önü 3 le alta takılıyorsa oraya da tak ama galiba takılmıyor üstede 240mm sıvı al ki kasanın içi duvar gibi olmasın küçük kasa gibi duruyor zaten...
5070 ekran kartım ve ryzen 5 7600x var kasamda MSI MAG FORGE 100M toplamda 3 adet fan kasada 1 tanesi egsoz zaten işlemci fazla ısınıyor gibi geliyor yeni...