Çok teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda şu kuleyi ayarlıcam doğru şekilde takıcam öncesinde macununu yenilicem kasadaki tozları temizlicem ve bios konusunda bilgilenmeye çalışıcam zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim tekrardan
bir de son bir şey ana kartım Asus Prime b650m-r maks 3 fan takabiliyorum çoklayıcı ne almalıyım bir fikrin var mı bu konuda da
1773781385
öyle yapıcam çok teşekkür ederim
hocam sanırım benim fanın yeride yanlış :D senin attığın videoda bir tanesi kulelerin ortasında biri dışarıda bende ikiside dışarıda
1773781159
bios ayarlarını hiç bilmiyorum ya maalesef sıfırım yani ne yapıcağımı bilmediğim için stok olarak bıraktım her şeyi yanlış bir şey yapmayayım diye ama...
evet bilgisayarı geçen yıl ocakta toplamıştım hiç açıp temizlemedim macunu yenileyip vidaları kontrol edip kasayı temizlesem sanırım düşer dediğin gibi
1773780753
babamda bilgili bu konularda bilgisayae öğretmenliği yapmıştı çoğu şeyi o ayarladı zaten onla beraber ben bir el atayım kasaya
1773780381
ortadaki fanı sırf hava girsin diye almıştım vatandan rampage ışığının falan farklı olması pek umrumda değil görselliğe hiç takılmıyorum çalıştığı sürece de bilmiyorum 360lık sıvı soğutucu almak istiyorumda kasa maks 240lık alıyor
5070 ekran kartım ve ryzen 5 7600x var kasamda MSI MAG FORGE 100M toplamda 3 adet fan kasada 1 tanesi egsoz zaten işlemci fazla ısınıyor gibi geliyor yeni nesil oyunlarda vs 70-80 bandında geziyor ekran kartında bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda sizce kasaya fan mı eklemeliyim yoksa 240lık sıvı...
Kardeşim senin gibi validesini sokakta bulmuş insanlar yüzünden faceit 2600 eloda oyunu bıraktım validenin kulakları çınlamaması için sil bence forumu ragebait falan mı bu forum :D
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim oyundan soğudum,5070 ekran kartı 7600x 32 gb ram vs vs yani orta üstü bir sistemim var grafik isteyen oyunlar oynuyorum hiç bir sorun yok takır takır harika bir şekilde oynuyorum ama bu ***** oyuna gelince günde minimum 1-2 kez ya client donuyor ya da oyunda...
11 inç ipad air aldım 13 inç çok büyük gelir 11 inç yeterlidir appleda pro kalem + ipad air 11 inç 27.500 olması lazım eğer telefonunda iphone ise çok büyük kolaylık androide bulaşma derim