Oktayt35 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Cs2 exloader legit bir şekilde kullansam ban yermiyim

Kardeşim senin gibi validesini sokakta bulmuş insanlar yüzünden faceit 2600 eloda oyunu bıraktım validenin kulakları çınlamaması için sil bence forumu ragebait falan mı bu forum :D
  2. O

LOL CLİENT DONUYOR YA DA OYUN İÇİNDE DONUYOR

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim oyundan soğudum,5070 ekran kartı 7600x 32 gb ram vs vs yani orta üstü bir sistemim var grafik isteyen oyunlar oynuyorum hiç bir sorun yok takır takır harika bir şekilde oynuyorum ama bu ***** oyuna gelince günde minimum 1-2 kez ya client donuyor ya da oyunda...
  3. O

Üniversite için tablet ve kalem önerisi

11 inç ipad air aldım 13 inç çok büyük gelir 11 inç yeterlidir appleda pro kalem + ipad air 11 inç 27.500 olması lazım eğer telefonunda iphone ise çok büyük kolaylık androide bulaşma derim
  4. O

BATTLEFIELD 6 İÇİN SECURE BOOT AÇILIR MI

Arkadaşlar secure boot kapalı pc'm de ne işe yarar eder bilmiyorum bf6 açık betasına girmeye çalışırekn secure boot error verdi kapalıymış bende açmam gerekiyor da açsam pc de aksama vs olur mu ne işe yarar?
  5. O

5070 SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALMİ YARDIM

galax marka,MSI MAKFORGE 100M
  6. O

5070 SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALMİ YARDIM

bende yeni aldım 5070 cyberpunk da ve warzoneda 75-80 arası yakılıyo cs de valoda 60-65 derecelerde sıcaklardan diye düşünüyorum
  7. O

CS2 vs Valorant(Güncel Populerlik vsvs)

yandan Warzone falan oynuyorum konsolda da finalse şans vermiştim ama pek sarmadı finals
  8. O

CS2 vs Valorant(Güncel Populerlik vsvs)

Arkadaşlar 2 oyun arasında sürekli git gel yapıyorum cs envanterim vardı 30klık satıp ekran kartı alıp pcmi tam olarak dizmiş oldum.Cs için pc dizmiştim şimdi envanterimi sattığım için oynamak istemiyorum bıçaksız vs hiç zevkli değil,1 yıl önce bıraktığım valoya döndüm envanter vs var ikide bir...
  9. O

MSI MAG 100M kasam var anakart asusun B…Prime fan çoklayıcı önerir misiniz

anakartta 2 slot var fan için kasa direkt 3 fanla geliyor 1 i boşta bayadır havalar falan çok sıcak ek olarak üste 2 fan alıcam 3 kablo boşa çıkıyor fan çoklayıcı önerir misiniz pin vs anlamıyorum maks 175-200 tllik çoklayıcı önerir misiniz
  10. O

Çözüldü✓ OLEDMonitörümü2gündürpcyi kapattıktan sonra düğmesinden kapatmıyorum sorun mudur

twşwkkür ederim fiş hiç çekmiyorum ya uzun zamanlı bir tatile gitmediğim sürece
  11. O

Çözüldü✓ OLEDMonitörümü2gündürpcyi kapattıktan sonra düğmesinden kapatmıyorum sorun mudur

OLED Monitörümü 2 gündür pcyi kapattıktan sonra ek olarak kendi düğmesinden kapatmıyorum sorun olur mu ben pc kapanınca ekran da kapanır algısına kapılmışım bugun yattığım yerde tak etti yeni aldım zaten monitor samsung g6 oled sanırım bir eylem olmayınca kendini kapatıyor zaten,genede içimin...
  12. O

Çözüldü✓ 5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü ayarlarda 70-80 derece normal mi

1752588745 yukarıda fan çalışmıyor onun için kablo alıcam + kasanın yukarısa iki tane 6x120lik fan almayı düşünüyorum
  13. O

Çözüldü✓ 5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü ayarlarda 70-80 derece normal mi

kasa msi mag force m olması lazım 3 fanlı 2 fanı çalışıyor diğer fan için giriş fazla oluyordu anakarta çankayadan çoklayıcı alıcam onun için o tek fanın çalışmaması etkili midir
Geri