Arkadaşlar ben pc topladım sadece ekran kartı kalmıştı 4070 super alcaktım baktım 5070 çıkıyor yaklaşık 2-3 haftadır sistem her şeyi hazır ama ekran kartım yoktu bende eski ekran kartım 1050 ti i taktım sistem yormucak oyun oynuyorum sadece(Valorant) 5070 inçıkmasını bekliyorum şu an bütçem...
çok bilgim olmadığı için sormuştum.en son 7-8 yıl önce bilgisayar toplamıştım uzunluk hesabının matematiğini neye göre vs yapmayı bilmediğim için yanlış hesaplamaktan çekinmiştim teşekkür ederim yorumlarınız için
başlıkta dediğim gibi kasam msi mat 100m 4070 almayı düşünüyordum fakat yakın zamanda 5070 çıkıcak onu almak için bekliyorum aynı zamanda işlemcim amd5 7600x ikisi birlikte çalışır mı yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
10. Nesil ipad almayı düşünüyorum hem bütçe dostu fakat not programlarında ekranın yarısında video izlerken yarısında not tutma özelliği düz ipadlerde var mı bilmiyorum yoksa sadece air ve prolarda mı var yardımcı olursanız sevinirim.
ana kartim ASUS PRIME B650 M-R ramler VIPER 16x2 6000mhz ramler 4800 olarak gozukuyor ramin kutusunda biostan degistirebilecegi yaziyor deniyorum fakat pc kapaniyor ve tekrar acildiignda 4800 olarak devam ediyor
tum sistem hazir sadece ekran karti kaldi bu hafta icinde alicam islemci 7600x eski sistemimdeki ekran kartim 1050 ti :) 4070 super alicam ekran kartini alana kadar yeni sisteme 1050 ti taksam valorant vs icin sikinti cikarir mi teknik olarak
iyi forumlar;
yeni pc topladim ekran kaldi bir tek alana kadar windowsu kurayim dedim islemcinin dahili ekran karti var neyse fanlar yavas calisiyor nedeni nedir kule tipi sogutucum ozellikle yavas calisiyor nasil duzeltirim
https://www.gaming.gen.tr/urun/384826/thermalright-peerless-assassin-120-white-tl-c12w-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ soğutucu bu
Arkadaşlar kasayı aldım da bu soğutucuyuda almaya düşünüyorum çok olumlu yorumlar okudum kasama sığardı sığmaz bir fikrim yok ama yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar