Arama sonuçları: *

1. O

R5 7600x Soğutucu Önerisi

sana ne kadar teşekkür etsem az bunları da izlicem gerçekten çok teşekkür ederim ya günlerdir kafaya taktım ulan ne yapabilirim diye iyi geceler
  2. O

Çok teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda şu kuleyi ayarlıcam doğru şekilde takıcam öncesinde macununu yenilicem kasadaki tozları temizlicem ve bios konusunda bilgilenmeye çalışıcam zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim tekrardan
  3. O

bir de son bir şey ana kartım Asus Prime b650m-r maks 3 fan takabiliyorum çoklayıcı ne almalıyım bir fikrin var mı bu konuda da 1773781385 öyle yapıcam çok teşekkür ederim
  4. O

hocam sanırım benim fanın yeride yanlış :D senin attığın videoda bir tanesi kulelerin ortasında biri dışarıda bende ikiside dışarıda 1773781159 bios ayarlarını hiç bilmiyorum ya maalesef sıfırım yani ne yapıcağımı bilmediğim için stok olarak bıraktım her şeyi yanlış bir şey yapmayayım diye ama...
  5. O

evet bilgisayarı geçen yıl ocakta toplamıştım hiç açıp temizlemedim macunu yenileyip vidaları kontrol edip kasayı temizlesem sanırım düşer dediğin gibi 1773780753 babamda bilgili bu konularda bilgisayae öğretmenliği yapmıştı çoğu şeyi o ayarladı zaten onla beraber ben bir el atayım kasaya
  6. O

montajı yıllarca vatanda montaj yapmış bir abiye yaptırmıştım aile dostu
  7. O

1773780381 ortadaki fanı sırf hava girsin diye almıştım vatandan rampage ışığının falan farklı olması pek umrumda değil görselliğe hiç takılmıyorum çalıştığı sürece de bilmiyorum 360lık sıvı soğutucu almak istiyorumda kasa maks 240lık alıyor
  8. O

thermalrightın bir modeli olması lazım 1773780140 ya biraz küçük evet akvaryum almayı da düşündüm 6-7 fanlı uğraşmamak için
  9. O

5070 ekran kartım ve ryzen 5 7600x var kasamda MSI MAG FORGE 100M toplamda 3 adet fan kasada 1 tanesi egsoz zaten işlemci fazla ısınıyor gibi geliyor yeni nesil oyunlarda vs 70-80 bandında geziyor ekran kartında bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda sizce kasaya fan mı eklemeliyim yoksa 240lık sıvı...
  10. O

Maks 4000 TL akvaryum kasa matx işlemci için

4 fan yeter mi ki orda soru işaretlerim var şu anki kasadada 4 fan var işlemci 7600x amd 5 ekran kartı 5070 galax
  11. O

stok kalmadı
  12. O

Arkadaşlar bütçem maks 4000 tl 5 ve üzeri fanı olan fiyat performans akvaryum kasa önerebilirseniz çok sevinirim.
  13. O

Cs2 exloader legit bir şekilde kullansam ban yermiyim

Kardeşim senin gibi validesini sokakta bulmuş insanlar yüzünden faceit 2600 eloda oyunu bıraktım validenin kulakları çınlamaması için sil bence forumu ragebait falan mı bu forum :D
  14. O

LOL CLİENT DONUYOR YA DA OYUN İÇİNDE DONUYOR

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim oyundan soğudum,5070 ekran kartı 7600x 32 gb ram vs vs yani orta üstü bir sistemim var grafik isteyen oyunlar oynuyorum hiç bir sorun yok takır takır harika bir şekilde oynuyorum ama bu ***** oyuna gelince günde minimum 1-2 kez ya client donuyor ya da oyunda...
  15. O

Üniversite için tablet ve kalem önerisi

11 inç ipad air aldım 13 inç çok büyük gelir 11 inç yeterlidir appleda pro kalem + ipad air 11 inç 27.500 olması lazım eğer telefonunda iphone ise çok büyük kolaylık androide bulaşma derim
  16. O

BATTLEFIELD 6 İÇİN SECURE BOOT AÇILIR MI

Arkadaşlar secure boot kapalı pc'm de ne işe yarar eder bilmiyorum bf6 açık betasına girmeye çalışırekn secure boot error verdi kapalıymış bende açmam gerekiyor da açsam pc de aksama vs olur mu ne işe yarar?
  17. O

5070 SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALMİ YARDIM

galax marka,MSI MAKFORGE 100M
  18. O

5070 SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALMİ YARDIM

bende yeni aldım 5070 cyberpunk da ve warzoneda 75-80 arası yakılıyo cs de valoda 60-65 derecelerde sıcaklardan diye düşünüyorum
  19. O

CS2 vs Valorant(Güncel Populerlik vsvs)

yandan Warzone falan oynuyorum konsolda da finalse şans vermiştim ama pek sarmadı finals
  20. O

CS2 vs Valorant(Güncel Populerlik vsvs)

Arkadaşlar 2 oyun arasında sürekli git gel yapıyorum cs envanterim vardı 30klık satıp ekran kartı alıp pcmi tam olarak dizmiş oldum.Cs için pc dizmiştim şimdi envanterimi sattığım için oynamak istemiyorum bıçaksız vs hiç zevkli değil,1 yıl önce bıraktığım valoya döndüm envanter vs var ikide bir...
Geri