Arama sonuçları: *

• Users: Ukta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ukta

Öneri 2k butce ile drone onerisi lazım

Arkadaşlar merhaba bütçem 2000 tl. Evet düşük bütçe fakat drone surmeyi öğrenmek için ilk başta kaybetmeyi göze almak adına bu parayı vermek istiyorum. Bu bütçeye drone önerir misiniz,
  2. Ukta

Yardım Egea dizel start stop devreye girmemesi

Arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 dizel. önceden start stop çalışıyordu fakat son 1 haftadır çalışmadığını farkettim. - akü sağlam ve dolu -motor sıcakken baktım sürekli zaten onda da sıkıntı yok - kablolar vs sağlam araçta arıza da gözükmyüro sebebi neyden olabilir bulamadım
  3. Ukta

Öneri Havit H2002p nasıl bir kulaklık

Trendyolda 1300 tl alınabilir mi sizce. Yorumları da gayet güzel gözüküyor.
  4. Ukta

Öneri Maksimum 45 bin e laptop önerisi

Bu bütçeyi maksimum 1-2 bin TL asabilirim. Amacım oyun vs için. Güzel önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  5. Ukta

Öneri Buds 4 pro vs airpods pro 3 öneri

Hangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım. Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler
  6. Ukta

Öneri Airpods pro 3 mu buds 3 pro mu

“Android kullanıyorum. Yardımcı uygulamalarla %100 verim alamayacağımı biliyorum ama yine de AirPods Pro 3 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?”
  7. Ukta

Öneri 17 pro taksitli alınacak yer önerisi

Sorum başlıktaki gibidir. En ucuz nereden alabilirim Nakit param var fakat hepsini tek seferde vermek istemiyorum
  8. Ukta

Öneri Lazer marka baskı makinesi önerisi

Önerisi olan var mıdır? Fiyat çok uçuk olmasın fiyat performans odaklı olsun yeterli. Amacım örnek veriyorum künyeye isim basmak vs
  9. Ukta

Unifone saticisindan iphone alınır mi

16 pro almayı düşünüyorum. Ama diger satıcılar da cok pahalı ve 17 pro fiyatına satılıyor. Bu satıcıdan alıp da sorun yaşayan var mi?
  10. Ukta

Öneri Iphone 15vs s24 ultra

Arkadaşlar biliyorum s24 ultra havada karada 5 e katlar. Ama sorum su ios kullanmak için o fiyata almaya değer mi
  11. Ukta

E.h radar astsubaylik yapilir mi

Sorum başlıktaki gibidir
  12. Ukta

Sunucu ( server ) bilgisayarı toplama

Arkadaşlar merhaba. birkaç projem için server bilgisayar toplamam gerekiyor. Hazır sanal sunucular aşırı pahalı ( aylık 2-3 k arası ). ben 40-45k yi geçmeyecek şekilde nasıl sunucu bilgisayarı toplarım. Ağırlıklı olarak model eğitim amaçlı olacak ilk başta Önerileriniz için teşekkkürler.
  13. Ukta

225 45 r17 Lastik basınç önerisi

Arkadaşlar merhaba Bridgestone Turanza 6 kullanıyorum. Lastik basinci konusunda kimisi 36 kimisi 34 diyor. Evet 34 biraz daha konforlu olur ama hangi badinc değeri daha iyi olur . Teşekkürler
  14. Ukta

MSB Eh Radar Astsubay ne iş yapar

Bilgisi olan var mıdır ? Meraktan soruyorum
  15. Ukta

Yardım Araba torpidosundaki sonradan yapistirma olan sey nedir?

Resimde olduğu gibi bir şey var. Tam karşısında da var bu nedir ? Sonradan takılma belli oluyor çünkü
  16. Ukta

Öneri Arabada Olmazsa Olmaz Dediğiniz Aksesuarlar Nelerdir?

Merhaba arkadaşlar. X marka aracım var böyle aksesuarlar almak istiyorum. Sizin olmazsa olmaz dediğiniz aksesuarlar var mıdır
  17. Ukta

%60-80 Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba . bütçe maksimum 2 bin tl olacak şekilde bana kablosuz %60-80 klavye önerir misiniz ? Kodlama yapıyorum ihtiyacım yok ama laptopun klavyesinde bazen zorlanıyorum ister istemez . Oyun klavyesi olmasın lütfen. Işık olursa beyaz olsa bile kafidir öyle diyim
  18. Ukta

Araba Trim sesi giderme

Trim seslerini gidermek içi ne önerir siniz. Bazıları toz kaynaklı gibi duruyor . İnternette silikon sprey gördüm ama pahalı. alıp da işe yaramazsa üzülürüm. Önerileriniz var mıdır
  19. Ukta

Yardım Egea isiklari kontrol ediniz uyarısı

Arkadaşlar dün arabayı calistirdigimda ışıklarını kontrol ediniz uyarısı verdi tüm lambalara baktım hiçbir sıkıntı yok. Ayrıca kontağı açınca bütün ışıklar 4-5 kere yanıp söndü. Bir süre bekleyince düzeldi ama sorun nedir anlayamadim
  20. Ukta

🔥İndirim Airpods pro 2. Nesil 9749 tl vade farksiz 9 taksit

Pazaramadan iş bankasına ait kredi kartı kullanırsanız vade farksız 9 taksit ile alabiliyorsunuz. Satıcı media markt https://www.pazarama.com/apple-airpods-pro-2-nesil-magsafe-sarj-kutusu-usb-c-mtjv3tua-p-0195949052590?magaza=mediamarkt
Geri