Arama sonuçları: *

• Users: Ednees
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ednees

PUBG SİSTEM ÖNERİSİ.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle. Msi 4080 suprimx ve Ryzen7 5800x3d'li sistemimi bozdum düğün için. Düğünden sonra DDR5 yeni nesil üst düzey bir sistem dizmek istiyorum. Aslında çok üst düzey değil çok harcanmak istemiyorum. 150-200k bandın üstüne çıkmak istemiyorum. Belki bu bütçe...
  2. Ednees

PUBG'de pc donuyor ve kalıyor.

Her akşam 4-5 maç oynuyorum kesinlikle bu problemi yaşıyorum. Normalde oyun hep akıcı hiçbir problem yok kasma takılma vs yaşamıyorum. Ansızın oyun donuyor kitleniyor ses vs de gelmiyor oyundan. Ama discordta ki arkadaşlarıma ses gidiyor. Ctrl Alt Delete yaptığımda görev yöneticisini...
  3. Ednees

🔥İndirim Asus 360HZ G-Sync Monitör

Bu sabah ürün fiyatları akakçe üzerinde en düşük 13.500TL' den listeleniyordu, takip ettiğim bir üründü Hepsiburada üzerinde Sepetist mağazasında 10.999TL olarak satın aldım. Satın alacak arkadaşlar varsa kaçırmasınlar. QNR ve QN modeli arasında ki fark QNR modelinde ekstra olarak "Reflex...
  4. Ednees

Ryzen 9 5900x ve GTX 1080 darboğaz hakkında..

Öncelikle herkese iyi forumlar. 4-5 senelik gaming sistemimi son bi senedir yavaş yavaş upgrade yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Aşağıda eski ve son hali mevcut. :) Siz değerli dostlarıma sorum ise şu olacak; başlıkta gördüğünüz gibi darboğaz olayı hakkında endişelerim var. Valorant rekabetçi...
Geri