Arama sonuçları: *

• Users: Marsu23
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

ACİL!! TELEFONUM SUYA DÜŞTÜ HİC BİRŞEY YOK ARAMA SESLERİ GELİYOR FAKAT SES YOK

TELEFONUM SUYA DUSTU HERSEYİ SAĞLAM BASKA TELEFONDAN ARİYORUM SES GELİYOR AMA NORMAL BİLDİRİM SESİ MÜZİK SESİ VB SES GELMİYOR. ÇÖZÜM BULAMADİM AYRİYETEN KULAKLİK TAKİLİ GİBİ GÖZÜKÜYOR. CUNKU PİRİNÇ E KOYDUM KULAKLIK YERİNE PİRİNC KACTİ YARDİM
  2. M

9 10 ay mining yapmış MSI GAMİNG 1660 Ti

9 10 ay mining yapmış 1660 ti 3000 TL ye alınır mı
  3. M

4GB RX580 VS 8GB RX580

İki modelde Sapphire AMD Radeon rx580. İkisi de aynı fiyat tek fark 8gb lik model mining de kullanilmis. 4 GB lik model kullanılmış. Mining de kullanilmis 8gb mi almalıyım yoksa kullanılmamış 4gb versiyon mu almalıyım. Cok fark yaratır mı ?
  4. M

Çözüldü✓ MSI ARMOR RX580 VS GİGABAYTE READON RX580

İki tane ekran kartı var ikisi de aynı fiyat ikiside 8gb hangisi alınır ? Hangisi daha iyi. MSI mi gigabayte mi tabi bu modelde
  5. M

Çözüldü✓ RX580 VS RX590 ? RX590 NEDEN TUTULMUYOR

RX 580 çok fazla tutulan bir ekran kartı olmasına rağmen rx590 hiç öyle değil bunun bir sebebi var mı? Birde xfx marka rx590 alınır mı 2200 e? Xfx nasıl marka
  6. M

Çözüldü✓ Aurous RX 580 8GB İkinci El Ekran Kartı Alınır mı

1750 TL ye ikinci el Aurous RX 580 8Gb ekran kartı buldum. Aurous markasını bilmiyorum iyi mi kötü mü alınır mı ? Veya bir sıkıntı çıkarır mı.
Geri