4GB RX580 VS 8GB RX580

Marsu23

80+
Reaksiyon skoru
6
İki modelde Sapphire AMD Radeon rx580. İkisi de aynı fiyat tek fark 8gb lik model mining de kullanilmis. 4 GB lik model kullanılmış. Mining de kullanilmis 8gb mi almalıyım yoksa kullanılmamış 4gb versiyon mu almalıyım. Cok fark yaratır mı ?

İki modelde Sapphire AMD Radeon rx580. İkisi de aynı fiyat tek fark 8gb lik model mining de kullanilmis. 4 GB lik model kullanılmış. Mining de kullanilmis 8gb mi almalıyım yoksa kullanılmamış 4gb versiyon mu almalıyım. Cok fark yaratır mı ?
rx580 dediğin kart 2017 de piyasa çıktı eğer çıktığı günden beri mining yapıldıysa 4gb versiyonu almak daha mantıklı ama 3-5 ay yapıldıysa 8gb daha mantıklı

Kaç ay mining yapıldığı da önemli de yapılıp yapılmadığını da bilemezsin tanıdığın değilse. Ben olsam 8 liği alırdım, aralarında %10 12 fps farkı var

FPS fazla fark olmaz da.
Ben 8GB alırdım fiyatları nedir?

çok mining yapılmamışsa 8gb ama çok yapılmışsa kesinlikle 4gb

Ne kadar süre mining yapıldığı önemli.

Kaç ay mining yapıldığı da önemli de yapılıp yapılmadığını da bilemezsin tanıdığın değilse. Ben olsam 8 liği alırdım, aralarında %10 12 fps farkı var
İşte onu bilemiyorum ne kadar yapıldığını anlayamam da 5 ay der 3 yıl çıkar. Ama çok az yapıldı demis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar süre mining yapıldığı önemli.
Az süre yapılmış diyor ama. Belkide 2 yıl yapıldı o riske girmeye değer mi

rx580 dediğin kart 2017 de piyasa çıktı eğer çıktığı günden beri mining yapıldıysa 4gb versiyonu almak daha mantıklı ama 3-5 ay yapıldıysa 8gb daha mantıklı
İşte onu bilemiyorum az süre yapıldı diyor ama nerden bilicem

İşte onu bilemiyorum ne kadar yapıldığını anlayamam da 5 ay der 3 yıl çıkar. Ama çok az yapıldı demis

Bence riske girme 4gb olan kartı al.

Ne zaman aldığını öğrendiysen az çok tahmin edersin

Onu da adam 2018 de almış 3.5 yıldır aktif kullanıyormuş:(
Rx 400/500 serisi kartların bu kadar uzun süreler kullanılması normal zaten. Teknoloji şans işidir belki o miningli kart 10 yıl gider ama mining yapılmamış olan 2 yıl gider hiç bir şey kesin değildir tamamen size kalmış bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,071
Üyeler
194,817
Son üye
furkankara0
Geri