Arama sonuçları: *

1. Shun_Spiker

1000 TL Altı Traş Makinesi önerisi

Hatta 700 TL Altı olursa daha iyi olur önceden volemi vm-2020 adında cihaz kullanıyordum bozuldu ve ürün ucuz olmasına rağmen beğendim 1 sene kadar kullandım şimdi ise aynı şekilde 3 başlıklı olursa daha iyi olur (sinek kaydı tras için) bı kaç tanesine denk geldim ama Alınır mı? emin olamadim siz...
  2. Shun_Spiker

Elektrik staj yer önerisi

Seneye 12. Sınıfa geçicem hem stajda hem de yazın çalışıcak yer arıyorum elektrik okuyorum (ama elektronik te olur) Küçükçekmece yakınları yer önerisi
  3. Shun_Spiker

mobil sosyal medya uygulama geliştirme

mobil sosyal medya uygulaması geliştirmek istiyorum özellik olarak dm den sohbet konuşma genel herkese gönderi paylaşma sadece sohbet ve fotoraf ses odaları discordaki gibi vb. şeyler istiyorum ama nerden başlicami daha bilmiyorum aynı şu tiktokta reklamlarda çıkan somacht , litmech gibi...
  4. Shun_Spiker

10bin tl altı alınabilecek telefonlar

Şuanki telefonum iphone 7 128 gb ve ara ara kasma donma sorunları ortaya çıkmaktadır bazenleri şarzı gereğinden hızlı bitiyor 10bin tl altı telefon almayı düşünüyorum çünkü birde bilgisayar alıcam o yüzden max bütçem 10bin altı en iyi telefonları önerirseniz sevinirim
  5. Shun_Spiker

Durduk yere bilgisayarım kasmaya başladı

Amd ryzen 5 5500 rtx 3060 8gb sistemimde dünden beridir bi bilmediğim bir şekilde sistemim herhangi bir oyunda yada YouTubede video izlerken sebebini bilmediğim şekilde kasıyor oyun felan oynatmıyor ekran kartına bişey olmuştur büyük ihtimalle furmark testini gerçekleştirdim pek bişey anlamadım...
  6. Shun_Spiker

AliExpress de alışveriş için yardım

AliExpress ürün sipariş edicem beğendiğim ama evime sipariş etmek istemiyorum çünki evde olmadığım zamanlar kargo başka yerlere gönderiliyor ve ürünü bulmaklan uğraşıyorum kısacası ürünü evimin yanındaki bi herhangi bi kargo şubesine vesayee göndermek istiyorum Bi diğer konu yurt dılı...
  7. Shun_Spiker

AliExpress de satılan MLG Traş makinası alınır mı?

son 1 haftadır AliExpress deki mlg markasının traş makinasi önüme çok çıkıyor aynı philisp one blade gibi bir görüntüsü var sizce fiyata değermi yada one blade kadar güzel iş görürmü
  8. Shun_Spiker

Benden eski kasa kullanan varmı

şimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
  9. Shun_Spiker

AliExpress doğru ürün ve kargo süreci ???

Ali expresde doğru ürünü seçme veya kargo süreci kargodan gelmesi ürün detayları vb şeyler nasıl işleniyor nasıl seçiliyo bilgilendirme
  10. Shun_Spiker

tp-link usb adaptör pc ye bağlanmama sorunu

tl-link wn8822n v2 modeli bağlanalamıyor sürücü bulunamadı hatasıçıkıyor ve sürücü güncellenemiyor acil çözüm
  11. Shun_Spiker

800tl bütçe maus önerisi

800 tl ye önerebileceğiniz en iyi maus genellikle minecraft pvp oynayacağım ve zorunluluk yok ama siyah dışında renk olursaniyi olur
  12. Shun_Spiker

400 tl oyuncu maus önerisi

Yeni maus almam lazım ve bütçem max 400 tl minecrafta pvp oynuyorum genellikle ona göre önerirseniz sevinirim
  13. Shun_Spiker

200-300 tl civarı minecraft pvp maus önerisi

200-300 tl civarı güzel minecraft pvp oynamak için yüksek cps kasmalık iş görür maus önerisi
  14. Shun_Spiker

Ali expres kargo süreci

Ali expresde ürün sipariş ettim ve 2 ay oldu halen daha gelmedi ve kargo takip sistemi çok karışık . Ali expresde kargo süreci nasıl işliyo nasıl takip ediliyo
  15. Shun_Spiker

Sizce epic games yarın hangi oyunu vericek

biliyorsunuzki epic games 17 gün boyunca 17 tane oyunu üçretsiz veriyor ve yarın son gün sizce son gün hangi oyunu verirler
  16. Shun_Spiker

300tl kulak içi kulaklık önerisi

kardeşime kulak içi kulaklık hediye etmek istiyorum 300tl ye güzel kulak içi kulaklık önerisi (kılıf seçeneği olursa iyi olur)
  17. Shun_Spiker

Sıfır kesen makine önerisi

15 yaşındayım ve herkes gibi sakal sorunum var. Sakalları jilet ladar iz kalmicak şekilde kesicek uzun vadede iş görücek güzel . Sıfır kesen izmiz bırakmıcak makine (sadece sakal değil kol bacak dahil ) philips mg3720 almayı düşünüyorum 500-700 tl arası daha iyi bir makine varsa oda olabilir
  18. Shun_Spiker

1-3k arası lazer epilasyon cihaz önerisi

1-3k arası güzel etkili uzun süreli temiz lazer epilasyon cihazı önerisi
  19. Shun_Spiker

Normalden birini arayınca özel numara diye geçiyo

Türk telekom kullanıyorum ve niyeyse birini arayınca normal olarak aradığım kişide özel numara olarak geçiyo bunun sorunun sebebi veya çözümü nedir
  20. Shun_Spiker

Csgo Girince Monitör Kararıyor

csgo veya başka oyunlara girincd monitörüm siyah beyaz karışık şekilde ekranın yarına silinip geliyo önceden böyle bi sorun yoktu nasıl düzeltirim
Geri