Shun_Spiker
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
konusu açıldı kral oraya yazşimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
ayrıca aktif olarak kullanıyor musun ?şimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
2-3 ay öncr kullanıyodum sonradan ekrana görüntü vermemeye başladı şuan evimde boş boş duruyo cs 1.6 da 40-50 minecraft 1.8 optife ile 25-30 fps vermektekonusu açıldı kral oraya yaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca aktif olarak kullanıyor musun ?
Ve bu kasadan 2 tane var önceden 4 tane vardı 2 tanesini hurdaciya sattım2-3 ay öncr kullanıyodum sonradan ekrana görüntü vermemeye başladı şuan evimde boş boş duruyo cs 1.6 da 40-50 minecraft 1.8 optife ile 25-30 fps vermekte
Ohaşimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
Noldu hacı
Tarihin ilk ekran kartını kullaniyorum (ciddiyim)şimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
bronze h.o
egran gartı nerde ben goremıyorumdaTarihin ilk ekran kartını kullaniyorum (ciddiyim)
Usendimegran gartı nerde ben goremıyorumda![]()
egran gartı nerde ben goremıyorumda![]()
bendede warla 2gb mıydı neydı marka sınıuda bılmıyom kutunun ıcınde yatıyoUsendim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunun GB olduğundan emin değilimbendede warla 2gb mıydı neydı marka sınıuda bılmıyom kutunun ıcınde yatıyo![]()
hocam bende sunuyom kendi sistemimi(fotoları eve geçince yüklerim)şimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
işlemci 17 yıllık olcakhocam bende sunuyom kendi sistemimi(fotoları eve geçince yüklerim)
Intel pentinum 2.16 GHz (fan yok)
Intel HD grafics
DDR 3 8 GB tek kanal 1333.hz ram
256 GB SSD
ram arttırınca daha kötü.oldu önceden cs 1.6da 40'ı zorluyodu şimdi 20 zor görüyom
mc açmaya tenezzül edemiyorum açılmıyo