Arama sonuçları: *

1. üzgünkadir

30K PC TAVSİYESİ????

Dostlar iyi günler 30k bütçeyle alınabilicek sistem var mı şuan link sallayım bakalım
  2. üzgünkadir

ARKADAŞLAR BU SİSTEM ALINIR MI

iyi midir uzun ömürlü müdür bilgili arkadaşlar yardımcı olursa güzel olur.
  3. üzgünkadir

ALMANYA'DAYIM BİLGİSAYAR TOPLAMAK İSTİYORUM

dostalarım iyi günler almanyada yaşıyorum ve bilgisayar toplamak istiyorum burada yaşayan arkadaşlar varsa nereden alabilirim.veya almanyaya kargo,burda alabileceğim bir firma varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim. NOT: şöyle bir sistem de buldum (1000 euro bütçem var)...
  4. üzgünkadir

PCMİ SATMAK İSTİYORUM FAKAT FİYATI NEDİR?

DOSTLARIM HAYIRLI GÜNLER KOLAY GELSİN YRĞENİMİN PCSİ 5-6 AY ÖNCE ALINMIŞ LİNKİ ŞU SAMSUNG MONİTOR İLE İKİNCİ EL ORTALAMA NEKADARA İLANA KOYULMALIDIR HAKKI NEDİR? Monitor; SAMSUNG TD 310...
  5. üzgünkadir

SİSTEMİMİ SATMAK İSTİYORUM FAKAT PİYASAYI BİLMİYORUM

DOSTLARIM İYİ AKŞAMLAR BİR SİSTEM KALDI ABİMDEN SATILMASI GEREKİYOR AÇIKÇASI BİLGİSAYARDAN ANLAMAM 1660TİLİ kasaymış tahmini fiyat nekadara verilebilir 9 aylık pc monitor ve ekipmanlar dahil. Sistem özellikleri; Intel Core i3 10105F 3.70GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci. ASUS PRIME...
  6. üzgünkadir

MEKANİK KLAVYE ÖNERİRMİSİNİZ.

Dostlar mekanik klavye alacağım da. Pek yükseğe çıkamıyorum klavyelerden de anlamam açıkçası amazondan veya başka bir yerden önerebileceğiniz 1k altı mekanik klavye varmı
  7. üzgünkadir

GTA VİCE CİTY NERDEN İNDİREBİLİRİM

dostlar ben bu vice cityi oyun platformlarında bulamadım en güvenilir nerden indirilebilir?
  8. üzgünkadir

SINIRSIZ GEZMELİ ARABA OYUN ÖNERİSİ?

Dostlar belki başlıkta kendimi pek ifade etmiş olmayabilirim ama ben şöyle araba oyunu ama yarış falan değil turlamak istiyorum öyle bir oyun varmıdır hocam varsa ismi nedir teşekkür ediyorum.
  9. üzgünkadir

PC KAPALIYKEN RGBLER YANIYOR PLS HELP

Dostlar selam benim bilgisayar kapalıyken maus rgb ve kulaklığın rgbleri yanmaya devam ediyor ve monitör de bekleme moduna giriyor sıra dışı bişey mi yoksa normal mi bu yardımcı olursanız sevinirim
  10. üzgünkadir

Valohesap_satim dolandırıcılığı

Arkadaşlar selam ben instagramda valohesap_satim İnstagram sayfasından valorant hesabı alıcaktım parayı attım hesap attılar hesap yanlış şifresi falan bunu bir yere şikayet edebilir miyim edebilirsem sonu ne olur para önemli değil öfkeliyim sadece
  11. üzgünkadir

KASAMDAKİ FANLARIN RGBLERİN KONTORLÜNÜ NASIL YAPABİLİRM LÜTFEN YARDIM

KASADAKİ FANLARIN RGB KONTROLÜ VARMI YOK MU BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ KASA:https://www.itopya.com/power-boost-vk-p1900b-500w-rgb-tempered-glass-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa_u9752
  12. üzgünkadir

XBOX GAME PASS İLE ALINAN OYUNU STEAMA EKLEME

arkadaşlar ben şimdi xboxtan dead by daylight oyununu aldım (indirimli)ve ben bu oyunu steama eklemek istiyorum tekrar para ödemeden mümkün müdür teşşekürler..
  13. üzgünkadir

KULAKLIK TAVSİYESİ FOR PC

arkadaşlar ben bilgisayardan oyun oynuyorum ama kulaklığım geçenlerde yere düştü sesi falan gitti oyunlarda pek iyi ses kasamıyorum bana önerebileceğiniz max 400 kulaklık varmıdır
  14. üzgünkadir

Yardım Rampage Monitörü birleştirmiyorum yardı

Model rampage 550 tactial birleştiremiyorun acil yardım
  15. üzgünkadir

DOSTLAR 15K monitor+kasa Önerisi önemli :)

Selamlar dostlar 15 K bütçem var hatta 10 K 5 K da borç yapacağım o yüzden yardımcı olucak dostlar 15 i geçmezse çok güzel olur Teşekkür ederim
  16. üzgünkadir

Yurtiçi kargo teslim tecrübesi olan varmı

Dostlar diyarbakırdayım itopyadan sistem istedim İstanbul’dan geliyor 11 kasım sabahı kargo teslim almış yani taşıma sürecinde nezaman Diyarbakır’a gelip dağıtıma çıkar Teşekkürler
  17. üzgünkadir

41 KG Kargo ağırlığı ?

Dostlar itopyadan hazır sistem ve monitör aldım bugün kargoya verildi kargo ağırlığı 41 Kg 😅 10 kilo patlıcan 10 kilo domates 10 kilo soğan 10 kilo biber 1 kilo yeşillik midir? (İroni)
  18. üzgünkadir

İtopya kasım indirimi

Dostlar hayırlı akşamlar diliyorum itopya da satılan adal-ganymade sistemini aldım bana göre uygun bir fiyat ailemi de zorlamamak için elime geçen en büyük fırsatlardan birisiydi. Attığım iki linke bakın yorumlarınızı bekliyorum. Gamingen...
  19. üzgünkadir

10 K sistem önerisi?

Öncelikle hepinize hayırlı günler ben 16 yaşındayım dostlar yaklaşık 4 aydır çalışıyorum 10 K para biriktirdim yeme içmeyle birlikte bana önerebiliriceğiniz harbiden fırsat kasalar varmıdır iyi günler. Not:Sistemlerden Pek anlamam
Geri