dostalarım iyi günler almanyada yaşıyorum ve bilgisayar toplamak istiyorum burada yaşayan arkadaşlar varsa nereden alabilirim.veya almanyaya kargo,burda alabileceğim bir firma varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim.
NOT: şöyle bir sistem de buldum (1000 euro bütçem var)...
DOSTLARIM HAYIRLI GÜNLER KOLAY GELSİN YRĞENİMİN PCSİ 5-6 AY ÖNCE ALINMIŞ LİNKİ ŞU SAMSUNG MONİTOR İLE İKİNCİ EL ORTALAMA NEKADARA İLANA KOYULMALIDIR HAKKI NEDİR?
Monitor; SAMSUNG TD 310...
Dostlar mekanik klavye alacağım da. Pek yükseğe çıkamıyorum klavyelerden de anlamam açıkçası amazondan veya başka bir yerden önerebileceğiniz 1k altı mekanik klavye varmı
Dostlar belki başlıkta kendimi pek ifade etmiş olmayabilirim ama ben şöyle araba oyunu ama yarış falan değil turlamak istiyorum öyle bir oyun varmıdır hocam varsa ismi nedir teşekkür ediyorum.
Dostlar selam benim bilgisayar kapalıyken maus rgb ve kulaklığın rgbleri yanmaya devam ediyor ve monitör de bekleme moduna giriyor
sıra dışı bişey mi yoksa normal mi bu yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar selam ben instagramda valohesap_satim İnstagram sayfasından valorant hesabı alıcaktım parayı attım hesap attılar hesap yanlış şifresi falan bunu bir yere şikayet edebilir miyim edebilirsem sonu ne olur para önemli değil öfkeliyim sadece
arkadaşlar ben şimdi xboxtan dead by daylight oyununu aldım (indirimli)ve ben bu oyunu steama eklemek istiyorum tekrar para ödemeden mümkün müdür teşşekürler..
arkadaşlar ben bilgisayardan oyun oynuyorum ama kulaklığım geçenlerde yere düştü sesi falan gitti oyunlarda pek iyi ses kasamıyorum bana önerebileceğiniz max 400 kulaklık varmıdır
Dostlar diyarbakırdayım itopyadan sistem istedim İstanbul’dan geliyor 11 kasım sabahı kargo teslim almış yani taşıma sürecinde nezaman Diyarbakır’a gelip dağıtıma çıkar
Teşekkürler
Dostlar itopyadan hazır sistem ve monitör aldım bugün kargoya verildi kargo ağırlığı 41 Kg 😅
10 kilo patlıcan 10 kilo domates 10 kilo soğan 10 kilo biber 1 kilo yeşillik midir? (İroni)
Dostlar hayırlı akşamlar diliyorum itopya da satılan adal-ganymade sistemini aldım bana göre uygun bir fiyat ailemi de zorlamamak için elime geçen en büyük fırsatlardan birisiydi.
Attığım iki linke bakın yorumlarınızı bekliyorum.
Gamingen...
Öncelikle hepinize hayırlı günler ben 16 yaşındayım dostlar yaklaşık 4 aydır çalışıyorum 10 K para biriktirdim yeme içmeyle birlikte bana önerebiliriceğiniz harbiden fırsat kasalar varmıdır iyi günler.
Not:Sistemlerden Pek anlamam