üzgünkadir
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Dostlar mekanik klavye alacağım da. Pek yükseğe çıkamıyorum klavyelerden de anlamam açıkçası amazondan veya başka bir yerden önerebileceğiniz 1k altı mekanik klavye varmı
Dostlar mekanik klavye alacağım da. Pek yükseğe çıkamıyorum klavyelerden de anlamam açıkçası amazondan veya başka bir yerden önerebileceğiniz 1k altı mekanik klavye varmı
Bende bi tık anlam veremedimklavye hoş duruyor ama başlık ile açıklamalardaki tutarsızlık tuhaf birinde tek renk demiş diğerinde 18 ayarlanabilir rgb ışık demiş![]()
valla bro bende ariyorum t60 klavye bu hepsiburada trendyoldaki ürünlere baktım yorumlarına rgb deyp rainbow gönderiyorlar kalitesi nasıldır kaç ay dayanır hiç bir fikrim yok ama şahsen ordan alip 2 ay sonra patlayacaksa elimde bu amazondakini alırdımBende bi tık anlam veremedim
Kanzy senin önerebileceğin bişi yok mu yoksa 18 ayarlanabilir tek ışıklı alıcam![]()
Kanka bi ufak bütçe kasıp trde alabileceğim sağlam varmıvalla bro bende ariyorum t60 klavye bu hepsiburada trendyoldaki ürünlere baktım yorumlarına rgb deyp rainbow gönderiyorlar kalitesi nasıldır kaç ay dayanır hiç bir fikrim yok ama şahsen ordan alip 2 ay sonra patlayacaksa elimde bu amazondakini alırdım![]()
TR'deki iyi klavye sayisi cok az ama anca bu olurKanka bi ufak bütçe kasıp trde alabileceğim sağlam varmı
valla hiç bir fikrim yok yanıltmakta istemem seni çünkü bende arayış içindeyim bu işten anlayanların konularını takip ediyorumKanka bi ufak bütçe kasıp trde alabileceğim sağlam varmı
Rgbsi var yazılımdan ayarlanabiliyor. Yazılım dışında yazılımı indirmeden 18 renkte kullanabiliyorsun.klavye hoş duruyor ama başlık ile açıklamalardaki tutarsızlık tuhaf birinde tek renk demiş diğerinde 18 ayarlanabilir rgb ışık demiş![]()
Bende bi tık anlam veremedim
Kanzy senin önerebileceğin bişi yok mu yoksa 18 ayarlanabilir tek ışıklı alıcam![]()
Rgb onlar sadece yazilimi yok.valla bro bende ariyorum t60 klavye bu hepsiburada trendyoldaki ürünlere baktım yorumlarına rgb deyp rainbow gönderiyorlar kalitesi nasıldır kaç ay dayanır hiç bir fikrim yok ama şahsen ordan alip 2 ay sonra patlayacaksa elimde bu amazondakini alırdım![]()
Yok hocam öyle bir dünya anca 2. El. Attığımız dierya ya bakınKanka bi ufak bütçe kasıp trde alabileceğim sağlam varmı