Arama sonuçları: *

1. T

Silikonsuz Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, silikonsuz ve kablolu kulak içi kulaklık alıyorum. Maksimum 1000tl ye kadar bütçe var daha altı olursa da daha iyi olur.
  2. T

YouTube Premium Cashback Veren Kart Önerisi

Malum papara olayları patladıktan sonra yeni bir kart arayışına girdim. Zaten papara son senelerde leş gibi cashback veriyordu, iyi bahane oldu değişmek için. Sorun yaşatmayacak, adam gibi cashback veren kart arıyorum. Aslında kredi kartı da kullanıyorum ama abonelikleri banka kartı gibi...
  3. T

Bim 14 Mart Akım Korumalı Priz

Böyle bir priz gelecekmiş bime. Pc için alınır mı, kağıt üstünde özellikleri güzel duruyor ama acaba gerçekte iş yapar mı?
  4. T

Turkcell Yapboz Tarifeye Geçilir Mi?

Herkese selamlar, bu ay sonu türk telekom taahhütüm bitiyor. Bu yüzden paket arayışına geçmiştim ve karşıma bu paket çıktı. Telefon ve sms ile nerdeyse hiç işim olmaz, whatsupp ve sosyal medya kullanıyorum sadece. O yüzden bu paket bana mantıklı gibi geldi. Kullanan varsa herhangi bir...
  5. T

Sistemimi Satıyorum Ne Kadar Eder?

Herkese selamlar. Bir tanıdığım sistemini satmak istiyor. Tahmini ne kadar eder?
  6. T

Hepsiburada Premium Karaktersizliği

Geçem ayın 7'sinde hepsiburada premium almıştım. Bu ay devam ettirmeyi düşünmüyordum, kafasına göre para çekemesin diye papara kartı kaydetmiştim. Bugün yt premium ödemem için para yükledim bildirim geldi: "Hepsiburada Premium 39tl ye yenilenmiştir" diye. Ulan karaktersiz herifler premium...
  7. T

Msi Servisi Garantisi Bitmiş Cihazlara Bakar Mı?

Selamlar, elimde bir tane garantisi bitmiş msi psu var ve çalışmıyor. Service center a göndersem ücreti karşılığında tamir veya arıza tespit yaparlar mı?
  8. T

Onemore Garantiye Hangi Firma Bakıyor?

Soru başlıkta. Hepsiburadadan almıştım kulaklığı. 2 yıl garantili diyor ama nereye göndermem gerektiği konusunda bilgi bulamadım.
  9. T

Rog Scope TKL Yaşadığım Problemler

Direkt konuya gireceğim. Aslında genel tasarım ve ekosistem olarak ROG ailesini seven biriyim fakat bu klavye ile bir türlü yıldızımız barışmadı. Yaklaşık 2.5 yıl önce almıştım bu klavyeyi. O zaman ilk kullandığım mekanik klavye olduğu için çok anlamıyordum. Ama ilk aldığım zamanlardan beri...
  10. T

Ekranı Kırık Monitör İle Ne Yapabilirim?

Soru başlıkta. Asus 280hz bir monitör var ekranı kırıldı. Bununla ne yapılabilir veya satmak istesem ne kadar eder?
  11. T

Furmark Sonuçları Nasıl?

Arkadaşlar, Palit rtx 3060ti buldum 5600tl fiyat. 8 ay mining yapılmış. 4 ay daha garantili. Furmark Sonuçları da böyle alınır mı? 1688316218 3060ti kart yanlış yazılmış
  12. T

❌İndirim Bitti! Ghost 4060ti 8gb 9999tl

Linki şöyle bıraktım. Bence gayet alınabilir bir fiyat. https://pckolik.com/urun/gainward-geforce-rtx-4060ti-ghost-8gb-gddr6x-128-bit-ekran-karti/
  13. T

R5 5600 + 3060ti Sistem 13999tl

Parça kalitesi vs gayet güzel bir sistem. Bu fiyat bandında arayanlar çöksün. https://pckolik.com/urun/ward-v2-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/
  14. T

Çözüldü✓ Rx6700xt için 23.4.3 Sürümünden Uzak Durun

Yarım saat önce yaşadığım olayı yazmak istedim ki başkaları da uğraşmasın. Yaklaşık 8 aydır aynı sürümdeydim ve nedense (aklıma sokayım) ekran kartı sürücüsünü güncellemeye karar verdim. Güncelleme bitti ve otomatik yeniden başlata bastım. İlk açılma yaklaşık 5dk felan sürdü. Dedim normaldir...
  15. T

Aras Kargo Sen Nelere Kadirsin

Daha aras kargo ile ne yaşayabilirim diye düşünürken aras kargo her seferinde çıtayı yükseltmeyi başarıyor. Daha önce bir çok kez evde 3-4 kişi olmasına rağmen kargom geldik yoktunuz denerek teslim edilmemişti ama bu ilk defa başıma geldi. Adamlar bırak geldik yoktunuz demeyi benim yerime...
  16. T

GDDR6 3060Tİ + r5 5600 Sistem 15999

Fiyat güzel gibi. Anakart hariç malzeme kalitesi de güzel gibi. Değerlendirilir bu fiyat bandı için. Link: https://pckolik.com/urun/ward-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/?fbclid=PAAabM6DY7Zm73BoMT1xgvj5ttWFQqlEWKcOk1n7h0suriBw-2BeFX0cHP4x0
  17. T

Bime gelen Philips 10.000 mah PowerBank Alınır mı?

Soru başlıkta. Fotodaki powerbank alınır mı? Bu fiyata daha iyi bir tavsiyeniz varsa onu da atabilirsiniz.
  18. T

3250tl Cep Telefonu Tavsiyesi

Bir akrabamız arıyor. Sadece whats upp ve bir görüntülü konuşma uygulaması kullanacakmış. En az 3 sene götürsün yeter dedi. Öyle kamera vs hiç önemli değil. 3-3.5k arası max olursa sevinirim. Sıfır olmasını istiyor yoksa ikinci el iphone 7 vs daha mantıklı biliyorum. Yardım edenlere...
  19. T

Asus 6700xt Sistem 14.999tl

Asus'un yeni çıkardığı kasa ile bir sistem yapılmış. Bütün parçaları kaliteli. Linki bıraktım: https://www.gaming.gen.tr/urun/208680/prime-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri