Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Hangi arac lastiğini önerirsiniz?

4 adet Continental UltraContact yazlık lastik aldım. Lastiği kullanan var mı arkadaşlar. Ayrica engebeli ve taşlı çukurlu yollara bu lastik gider mi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. KaraKartall

Kasa monitorum ne kadar eder?

Arkadaşlarim kasami ekipmanlarimi ve monitorumu satacagim. Butun parcalarin en ufak sorunu yoktur. Monitor, kasa vs bütün parcalar stabil ve sorunsuz calismaktadir. KGF olarak yanlarina yazdim. Kutu Fatura Garanti durumları. Bu işten anlayan bir arkadaş yardimci olabilirse sevinirim. Ekipmanlari...
  3. KaraKartall

Op 9 Pro & Mi 14T hangisi tercih etmeliyim?

Arkadaslar bu ikisi telefondan hangisi daha iyidir. Ikisi de yurt disi cihazi. Op 9 pro 10k. Mi 14T 14.15k arasi. Aradaki 5k farka değer mi? Tesekkurler.
  4. KaraKartall

Eşime hangi telefonu alabilirim?

Arkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.
  5. KaraKartall

Yardım FM 24 Bulanık Görüntü

Arkadaslar basina gelen var mi acaba Game passtan fm 24 indirdim. Oyunda maça girince o kadsr bulanik bir goruntu var ki çamur gibi aynı. Nerdeyse futbolcular gozukmuyor. Ama isimler net mesela. Saha tribunler vs cok bulanik bilen var mi?
  6. KaraKartall

Pc Game Pass Cod 6 indiremiyorum?

Arkadaslar başka oyunlar yukleniyor ancaknyeni cikan black ops 6 indir dedigimde boyle oluyor. Ileri diyemiyorum. Yardim edin.
  7. KaraKartall

Bilenler futbol Topu Önerin

Futbol topu alacagiz. Butce 3000_4000 arasi. Hali sahada oynuyoruz. Bu işten anlayan hali sahada bizi uzun sure goturecek top onerin gencler.
  8. KaraKartall

Harici Harddisk Önerin

Arkadaşlar 64gb flas bellegim var tamamen bozuldu resmen. Ve icindeki resimlerimi hep bozmus. Bazi resimler tamamen bpzulmus bazilari yarisi gitmiş. 500gb uzun yillar saglam kullanicagim dosyalarimi bozmayacak harici hard disk onerir misiniz simdiden teşekkürler
  9. KaraKartall

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

3000TL butcem var. Kablosuz ve beyaz renk (olmasi şart) kulaklık arıyorum.Kafamda bir kac model var hangisini onerirsiniz? 1- Corsair HS55 Wireless 2-Logitech G 435 Wireless 3- Razer Barracuda X Genel olarak Hikayeli tarzda oyunlar icin kullanicam. Rekabetci oynamiyorum ust duzey ses kasma vs...
  10. KaraKartall

Mavi Ekran Acil Mavi Ekran Yiyorum

Arkadaslar pc bu şekilde mavi ekran verdi. Daha sonra bu ekrana atti ne yapmam gerekiyor. 1727557974 Şu anda pc sadece biosa giriyor windows acilmiyor.
  11. KaraKartall

Öneri İlk Amd Ekran Kartı deneyimim 7900GRE

Arkadaşlarım bu konuyu Nvidia kullanıpta özellikle nvidianın top modellerini almaya gücü yetmeyip mecburi olarak 3070 3070ti 4060ti yada 4070 gibi vram konusunda problem olan kartları almak zorunda kalan Nvidia'dan vazgeçemeyenler için yazmak istedim. Bir süredir ilk amd kartım olan 7900GRE...
  12. KaraKartall

Büyük Pil Şarj Aleti önerisi istiyorum acil.

Dostlar bu tip piller içi piyasada şarj aleti mevcut mu bunlarin kullanan var mi ben bulamadim pek. Fazla da pahali olmayacak sekilde onerir misiniz?
  13. KaraKartall

12400F ve 6900xt 650W Yeter mi?

Arkadaslar halihazirda bu Asus tuf 650w modelini kullaniyorum. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/power-supply-units/tuf-gaming/tuf-gaming-650b/techspec/ Islemcim 12400F Ekran karti yukseltmesi yapacagim. 6900xt bu psu ile kaldirir mi sistemi? Emin olamadim daha.
  14. KaraKartall

DDU ile Surucu nasil silinmeli

Arkadaslarim merhaba. Yakinda nvidia ekran kartimi saticam. Sattiktan sonra amd ekran kartina gecis yapacagim. Satmadan once ddu ile kart hala pcde takiliyken mi driverlari sileyim yoksa amd takiliylen de silinir mi ilerde. Fark olusur mu?
  15. KaraKartall

6800XT Furmark degerleri normal mi?

Arkadaslarim 2. Elden 6800xt alicam. Msi gaming x trio markasi. Furmark sonuclari bu sekilde atti kisi. 2k da normal mi bu skorlar degerlendirirseniz sevinirim.
  16. KaraKartall

Sistemim ne kadar eder?

__ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 5333 MHz (OC) Anakart _Intel Core i5-12400F işlemci _ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB _WD Blue SN570 500GB M.2 SSD _ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa _ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı _G.SKILL...
  17. KaraKartall

Çözüldü✓ 12400F ve 6800XT için 650w yeter mi?

https://www.epey.com/power-supply-psu/asus-tuf-gaming-650w.html Arkadaşlarim sistemimde su anda bu powersupply mevcut. 12400F islemci var. 2 adet 16+16 gb ram var. Hava sogutma var. 4 fan var. 2 ssd var. Ben ekran kartimi degisip 6800xt ye gecis yapacagim. Bu psu 650w yeterli gelir mi kullanan...
  18. KaraKartall

2K monitörden 1080p monitore geçeceğim

Arkadaşlar merhaba. 4060ti 8gb ekran kartim var. Zamaninda 1080p ile ayni fiyat oldugundan guzel bir firsat ile 2K AOC monitor aldim. Simdi 1080p bir monitore dusmek istiyorum. 1080p de bir daha fps ve malum Vram sorunundan dolayi ekran kartimi biraz daha rahatlatmak istiyorum...
  19. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Philips 55PUS8508 21.499₺

Diğer yerlerde 24 Bin TL den basliyor. Satici mediamarkt. Tv dusunenler bir bakabilir. 2.500₺ gibi bir indirimi mevcut. https://app.hb.biz/nT9Q0kthLL1j
  20. KaraKartall

❌İndirim Bitti! Pusat Ekran Temizleme Seti 99₺

https://www.monsternotebook.com.tr/pusat-ekran-temizlik-seti/ %50 indirimde. Kendim aldim kullandim öyle öneriyorum. Gönderilen bez bile monster markalı kaliteli bez ve büyük. Ayrıca toz tutmayı geciktiriyor ve surulen yuzeyde parmak izi biraktirmiyor. Alin kalsin kenarda, kullanin lazım...
Top Bottom