Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Krampon tavsiye edebilir misiniz?

Dostlar düz halı saha krampon aldım yağmurda vs çok kayıyor. Haftada 1 2 hali saha maç yapiyoruz. Bana yere sağlam basacagim. Kaymayacak ve sağlam bir krampon onerir misiniz? Hangi markalara yonelmeliyim. Ortalama fiyatta olsun.
  2. KaraKartall

İşlemci ve anakart değişimi

Dostlarım ddr4 B660m anakart ve 12400F islemci kullaniyorum. 7900GRE yi beslemesi için 2K da 14600k alip taksam mi yoksa anakartla beraber am5 7500F mi geçsem sizce? Am5 geç diyen varsa ATX anakart önerilerinizi bekliyorum
  3. KaraKartall

Bisiklet alınırken nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar. Bisikletle ile ilgili fazla bilgim yok. Yaşım 29. Elektriksiz düz bisiklet bakıyorum. Spor amaçlı günlük süreceğim. Bacak kasları için. Alırken nelere dikkat edeyim? Hangi markaların hangi serileri tutuluyor ve iyi. Butcemi belirlemedim. Ancak maximum ortalama 15 bin gibi yeterli...
  4. KaraKartall

1000TL Kablosuz Mouse Öneri Alabilir miyim?

bütçe 1000TL su anki piyasada hangi kablosuzu almak mantikli. Oyun oynanmayacak normal kullanım
  5. KaraKartall

7900GRE, 9070XT Geçilir mi?

Hali hazirda 7900GRE var arkadaşlar. 9070xt aldim vatan indirimleriyle. Aklimda sorular var. Acaba kasaya taksam 12400f ile 2K da ne kdr darbogaz yaşarım. 650W psu yeterli gelir mi? Yoksa direkt olarak satayim mi kutusunu açmadan. 9070xt yi 2k da besleyecek islemci ne alabilirim. Psu ne alinmali...
  6. KaraKartall

Çok ilginç bir sorunum var yardım lütfen!

Arkadaşlar dün oyun oynuyordum. Barracuda X kulaklığımın type C portuna takiliydi ve kablosuz olarak calisiyordu. Simdiye kadar hep böyle kullandım. Oyun oynarken birden ses gitti. Bilgisayar kulakligimin donglesini algilamayı kesti. Daha sonra tekrar çıkarıp taktım. Yaklaşık 5 dakika algıladı...
  7. KaraKartall

Netspeed internet sorunu!

Arkadaşlar netspeed kullaniyorum. Şu anda internette mûthiş bir yavaşlama ve surekli kopmalar mevcut. Musteri hizmetleri telefona bakmıyor. Saglayicinin uygulamasina da girilmiyor. ISS kaynaklı sorun diye dusunuyorum. Ayni ISS kullananlar bir yazabilir mi stabil mi baglantilari
  8. KaraKartall

Lütfen Bana Laptop Önerin.

Arkadaşlar taksitle alinabilmesi şart. 4060 4070 5060 5070 laptop arıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum. Benim bulduklarim bunlar sizce hangisi alinir...
  9. KaraKartall

Hangi arac lastiğini önerirsiniz?

4 adet Continental UltraContact yazlık lastik aldım. Lastiği kullanan var mı arkadaşlar. Ayrica engebeli ve taşlı çukurlu yollara bu lastik gider mi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. KaraKartall

Kasa monitorum ne kadar eder?

Arkadaşlarim kasami ekipmanlarimi ve monitorumu satacagim. Butun parcalarin en ufak sorunu yoktur. Monitor, kasa vs bütün parcalar stabil ve sorunsuz calismaktadir. KGF olarak yanlarina yazdim. Kutu Fatura Garanti durumları. Bu işten anlayan bir arkadaş yardimci olabilirse sevinirim. Ekipmanlari...
  11. KaraKartall

Op 9 Pro & Mi 14T hangisi tercih etmeliyim?

Arkadaslar bu ikisi telefondan hangisi daha iyidir. Ikisi de yurt disi cihazi. Op 9 pro 10k. Mi 14T 14.15k arasi. Aradaki 5k farka değer mi? Tesekkurler.
  12. KaraKartall

Eşime hangi telefonu alabilirim?

Arkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.
  13. KaraKartall

Yardım FM 24 Bulanık Görüntü

Arkadaslar basina gelen var mi acaba Game passtan fm 24 indirdim. Oyunda maça girince o kadsr bulanik bir goruntu var ki çamur gibi aynı. Nerdeyse futbolcular gozukmuyor. Ama isimler net mesela. Saha tribunler vs cok bulanik bilen var mi?
  14. KaraKartall

Pc Game Pass Cod 6 indiremiyorum?

Arkadaslar başka oyunlar yukleniyor ancaknyeni cikan black ops 6 indir dedigimde boyle oluyor. Ileri diyemiyorum. Yardim edin.
  15. KaraKartall

Bilenler futbol Topu Önerin

Futbol topu alacagiz. Butce 3000_4000 arasi. Hali sahada oynuyoruz. Bu işten anlayan hali sahada bizi uzun sure goturecek top onerin gencler.
  16. KaraKartall

Harici Harddisk Önerin

Arkadaşlar 64gb flas bellegim var tamamen bozuldu resmen. Ve icindeki resimlerimi hep bozmus. Bazi resimler tamamen bpzulmus bazilari yarisi gitmiş. 500gb uzun yillar saglam kullanicagim dosyalarimi bozmayacak harici hard disk onerir misiniz simdiden teşekkürler
  17. KaraKartall

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

3000TL butcem var. Kablosuz ve beyaz renk (olmasi şart) kulaklık arıyorum.Kafamda bir kac model var hangisini onerirsiniz? 1- Corsair HS55 Wireless 2-Logitech G 435 Wireless 3- Razer Barracuda X Genel olarak Hikayeli tarzda oyunlar icin kullanicam. Rekabetci oynamiyorum ust duzey ses kasma vs...
  18. KaraKartall

Mavi Ekran Acil Mavi Ekran Yiyorum

Arkadaslar pc bu şekilde mavi ekran verdi. Daha sonra bu ekrana atti ne yapmam gerekiyor. 1727557974 Şu anda pc sadece biosa giriyor windows acilmiyor.
  19. KaraKartall

Öneri İlk Amd Ekran Kartı deneyimim 7900GRE

Arkadaşlarım bu konuyu Nvidia kullanıpta özellikle nvidianın top modellerini almaya gücü yetmeyip mecburi olarak 3070 3070ti 4060ti yada 4070 gibi vram konusunda problem olan kartları almak zorunda kalan Nvidia'dan vazgeçemeyenler için yazmak istedim. Bir süredir ilk amd kartım olan 7900GRE...
  20. KaraKartall

Büyük Pil Şarj Aleti önerisi istiyorum acil.

Dostlar bu tip piller içi piyasada şarj aleti mevcut mu bunlarin kullanan var mi ben bulamadim pek. Fazla da pahali olmayacak sekilde onerir misiniz?
Geri