Arama sonuçları: *

• Users: Battik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Battik

SAĞLAM LİSANS HAKKINDA

Dün sağlam lisans üzerinden win11pro retail aldım 30dk içerisinde kod geldi sonra sabah denedim ve bu kod kullanılıyor hatası aldım. Konuyu izah ettim ve 2 saat sonra yeni kod gönderdiler ve ne hikmetse tekrar aynı hatayı aldım, ve şimdi mesajlarıma bile bakılmıyor demem o ki sağlam dediklerine...
  2. Battik

GAMEGARAJDAN ALDIĞIM SİSTEMDEN HATA ALIYORUM.

Merhaba, AMD tabanlı yeni bir sistem topladıktan sonra DDR5 RAM frekansı ile ilgili ciddi stabilite sorunları yaşıyorum. Benzer durumu yaşayanlar veya yaşayabilecekler için detaylıca paylaşmak istedim. Sistem Bilgileri Anakart: MSI (AM5 – B650 serisi) İşlemci: AMD Ryzen (AM5) BIOS: Güncel sürüm...
  3. Battik

Yardım MASA ALTI TOPLAMA FİLESİ

Arkadaşlar merhaba, masa altımda kablo düzenleyici var ikeadan alınma ama hem görüntü kirliliği oluşturuyor kablolar felan gözüyor onun yerine masa altı file almak istiyorum fakat, Trde satan yok yurtdışından satış var ve 900₺den başlıyor gereksiz bir şekilde pahalı geldi bana, belki kullanan...
  4. Battik

Android SAMSUNG SERVER KAYITLARI AÇILDI.

Dün akşam saat 7:00’den itibaren Samsung Server kayıtları açılmış arkadaşlar şu an için fiyat belli değil ama çok pahalı diyorlar, tahminen birkaç hafta sonra telefonlarınızı açtırılıyorlar haberiniz olsun. Tam fiyat vermediler fiyat verdikleri zaman konuyu güncelleme yapacağım.
  5. Battik

Yardım FC POINT GELMEMESİ Hk.

FC26 aldım erken erişim 2 gün önce ve fc pointim halen gelmedi, daha önce yaşayan varmı? Ne yapmam gerek.
  6. Battik

IPTV HAKKINDA YARDIM, REFERANS

Arkadaşlar merhabalar 5G IPTV ve 4WAY IPTV Firmanun birinden satın almak istiyorum. Mevcut olan IPTV hizmetim bitmek üzere, memnunum ama daha iyilerine geçmek istiyorum bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? referans lazım veya daha iyi önere bileceğiniz servis firmaları varsa yorumlara...
  7. Battik

Mevcut PC upgrade mi? yeni pc mi ?

Arkadaşlar, mevcut pc upgrade etsem 30 35k gibi maliyet var önceliğim intelden amd sisteme geçmek sadece oyun oynuyorum. Yoksa yeni sistem almak mı mantıklı parçaları alsam kasasına kadar her şeyi değiştirmek zorunda kalacağım. Parça bilgileri imza kısmında mevcut.
  8. Battik

İzmirde Kamp yapmış veya yaşayan arkadaşlardan öneri isteği.

Arkadaşlar bu cumartesi gecesi Giresun'dan yola çıkarak İzmir'e 2 gece kalacağım ve sonra başka yere gideceğim plansız gezi, asıl sizlere sormak istediğim 2 gündür İzmir de bakmadık aramadık yer kalmadı camping alanlarını aradım ve ben bu kadar fahiş fiyat görmedim kişi başı benden gecelik...
  9. Battik

CHATGPT ÜYELİĞİ HAKKINDA

Arkadaşlar, bildiğiniz üzere chatgpt bir çok konuda yardımcı oluyor ve türkiye sınırlarında aylık 800₺ haddinden fazla ve bunu satın alıp kullanmak istiyorum. Bunu indirimli veya Cashback şeklinde alan satan varsa yardımcı olabilir mi?
  10. Battik

Öneri Son seçimler bugün sipariş vereceğim.

Uzun zamandır araştırma içerisindeyim ve bugün karar verme noktasına geldim son iki kulaklık arasında kaldım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. SteelSeries Arctis Nova 7 Razer Barracuda X Chroma
  11. Battik

SİSTEM UPGRADE HAKKINDA ÖNERİ.

Bilgisayar parçalarımı upgrade edeceğim gönül isterdi AMD geçmek ama çok masraflı olacağını düşünüyorum. Değiştireceğim parçaları karşısına ekledim. Önerilerinize açığım en uygun olarak bunları düşündüm. İntel i512400F = Intel Core i5-14600K Gigabyte H610M-H = Asus TUF Gaming B760M-BTF WIFI...
  12. Battik

Yardım BİLEKLİK DESTEĞİ TAMİRİ VEYA DEĞİŞİMİ

Merhabalar, elimde Asus Rog Strix Scope Nx Tkl klavyem var ve görselde görüldüğü gibi soyulmaya başladı, satıcılarına baktım ve stokta yok diyor. Sizden ricam bunu satan veya değişim onarım yapabilir miyim?
  13. Battik

Öneri BROKEN ÖNERİLERİ METATRADER

merhabalar, metatrader kullanacağım ve broken arıyorum. Yatırım ve çekim için kolaylık sağlayan.
  14. Battik

İPTV Önerilerilerini Bekliyorum

Merhaba bugün ilk defa kullandığım iptv üyeliğimde donmalar yaşadım deneme amaçlı almıştım 3 ay ve haftaya bitecek, bugün maç yayınında donmalar yaşadım. Sizlerin kullandığı problem yaşamayacağım iptv önerir misiniz? Not: AndroTurk iptv Selçuksportsun sponsorluğu olanını kullanıyorum.
  15. Battik

Öneri Yd telefon mu? TR mi ?

Elimde biraz nakit var o nakitle 15 pro Yd alıp kalan 4 ayı 2nci telefonum olan iphone 7 mı kullanayım veya o paraya iphone 13 almak mı ? Hangisi kafamı kurcalıyor.
  16. Battik

Yardım Yurtdışı iPhone Kartla Alışverişi..

Yurtdışından telefon almayı düşünüyorum. Gürcistan'dan Kartla taksit veya kartla alsam sonradan taksit yapabilir miyim? alan arkadaşlar var ise yardım edebilir mi?
  17. Battik

Telefon İmei süresi hakkında.

Evet bildiğiniz üzere imei süresi 120 gün den 180güne çıkarıldı, araştırmalarım sonucu bir bilgi öğrenemedim, sizlerin bildiği var ise konuya beklerim. Yurt dışı telefon almak istiyorum fakat alsak 180esim 180 fiziksel kullansak bir sonraki yıl aynı şekilde kullanabilir miyim?
  18. Battik

Öneri Kablosuz Mikrofon Önerileri.

Uzun zamandır kablosuz kulaklık arıyorum ortalama 4 5k limit. Araştırmalarımda bunları daha çok ön planda gördüm deneyimli arkadaşları yorumlara bekliyorum, başka önerileri olan varsa yorumlara yazarsa sevinirim. Kullanma amacım tamamen oyun ve video. SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Corsair...
  19. Battik

Öneri 12400F Sıvı soğutucu arıyorum?

Gözümden kaçmış olabilir 12400F sıvı soğutucu arıyorum bu indirimlerde varmı gözünüze takılan ? değerlendirebileceğim.
  20. Battik

Wep sitesi güvenirliği tavsiyesi

bilendal sitesinden alışveriş yapacağım laptop parçası için daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Geri