Yardım Yurtdışı iPhone Kartla Alışverişi..

Battik

80+
Reaksiyon skoru
52
Yurtdışından telefon almayı düşünüyorum. Gürcistan'dan Kartla taksit veya kartla alsam sonradan taksit yapabilir miyim? alan arkadaşlar var ise yardım edebilir mi?

dolar olarak taksite bölerlerse. tr fiyatını geçme durumu var.Üstüne bir de kayıt bedeli var. Tr den taksit daha mantıklı

Asyadan getirip satanlar oluyor onlar daha uyguna geliyor oradan nakit almak daha cok isine gelebilir. Fiyat farki oluyordu çünkü

dolar olarak taksite bölerlerse. tr fiyatını geçme durumu var.Üstüne bir de kayıt bedeli var. Tr den taksit daha mantıklı
daha öncede gittim marketlerde felan lari olarak çekiyor, dolar olarak çekeceğini zannetmem. Trde taksit veren yok kredi çekmen lazım faizi ile 2nci telefon alınır xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asyadan getirip satanlar oluyor onlar daha uyguna geliyor oradan nakit almak daha cok isine gelebilir. Fiyat farki oluyordu çünkü
satan yer biliyor musun? nereden bulabilirim.

daha öncede gittim marketlerde felan lari olarak çekiyor, dolar olarak çekeceğini zannetmem. Trde taksit veren yok kredi çekmen lazım faizi ile 2nci telefon alınır xd

Resmi yerler ya da magazalar satmiyor. Oradan getirip satan telefoncular var. Benim tanidigim bi abim var hep ondan alırız. Almanya ya da avusturyadan iphone alacaktim almadan sordum mesela almanya da 950€ olan ip15 benim telefoncumda 790$. Ben zaten yil icinde yurtdışına ciktigim icin 4ay actirma sorunu yasamiyorum. Ama sen alirsan 8ay kullanip 4 ay simin kapali olacak.

Troy kartlara faizsiz 6 taksit oluyor. Hangi para birimiyle borçalnırsan borçlan artacak seçim sonrası. Olan sana olur.

Hem kaydı ne yapacaksın

Resmi yerler ya da magazalar satmiyor. Oradan getirip satan telefoncular var. Benim tanidigim bi abim var hep ondan alırız. Almanya ya da avusturyadan iphone alacaktim almadan sordum mesela almanya da 950€ olan ip15 benim telefoncumda 790$. Ben zaten yil icinde yurtdışına ciktigim icin 4ay actirma sorunu yasamiyorum. Ama sen alirsan 8ay kullanip 4 ay simin kapali olacak.
Bende 15 alacağım zaten ben kendim gidip gelsem aynı banada 790$ 25000₺ fiyatına denk gelicek.

Troy kartlara faizsiz 6 taksit oluyor. Hangi para birimiyle borçalnırsan borçlan artacak seçim sonrası. Olan sana olur.

Hem kaydı ne yapacaksın
kayıtsız nasıl kullanayım. en fazla 1 sene kullancam ya sonrası

Bende 15 alacağım zaten ben kendim gidip gelsem aynı banada 790$ 25000₺ fiyatına denk gelicek.

kayıt zaten 30k. 55 ediyor. telefon türkiyede bu fiyat zaten

telfonu bugun kullanmaya başladığını düşün kesintisiz 7 kasıma kadar sim takıp kullanabilirsin. 7 kasımdan sonra sim kullanıma kapanacak sadece wifi ile internete bağlanıp kullanabilirsin wp instagram vs her seyi sorunsuz kullanabilirsin. 7 kasımdan sonra cift telefon gezebilirsin diğerinden interneti paylasırsın iphdan bağlanırsın. 1 ocak itibari ile telefonun 8 ay sim kullanımı sıfırlanıyor yanı 1 ocak 2025 ten sonra 8 ay daha sim takıp kullana bilirsin rahatlıkla. kalan 4 ay yine cift telefon olabilir

Geri