Arama sonuçları: *

• Users: RRZeRos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Durduk yere sistem donuyor

Bilgisayarım birkaç aydır durduk yere donuyor ve belli bir süre bekledikten sonra ekran siyah oluyor güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum ve bu günde belki 10 kere oluyordur yardımcı olur musunuz format dahi attım sisteme.
  2. R

Windows 10 Performance Notu

<SystemScore>8.6</SystemScore> <MemoryScore>9.1</MemoryScore> <CpuScore>9.1</CpuScore> <CPUSubAggScore>8.2</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.7</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  3. R

Fivem Time Out hatası

Fiveme girerken full Time Out atıp duruyor sunucuya girerken ne yapıcam ondan öncede full crash atıyordu zar zor giriyordu bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  4. R

Sitelerde WAN Hatası

Merhaba x bir siteye girmek istediğimde WAN Hatası alıyorum Geniş banda erişemezsiniz. Aşağıdan bazı bilgileri edinebilirsiniz: Link çalışır durumda. Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "Internet->WAN" girin.
  5. R

Modem gelemden internet bağlamaya gelirler ise sorun olurmu

Merhaba eve yeni internet çektireceğiz ve hiç bir kablo v.s çekili değil eve ve kendilerinin sunduğu modemi istemiyorum ben sipariş vericem verdikten sonra modem gelmeden internet bağlamaya gelseler sorun olurmu sadece kablo çekip gidebiliyorlarmı kendimiz modemi ayarlaya biliyormuyuz 1705947993 .
  6. R

millenicom internet sizce nasıl süperonline alt yapısından bağlatmak istiyorum

Merhaba eve internet bağlatmayı düşünüyorum be binada süperonline fiber alt yapısı mevcut millenicom internet sizce nasıl süperonline alt yapısından bağlatmayı düşünüyorum fiyat 260 tl modemede ek para vericem veya kendim satın alıcam modemi süperonline den neden bağlatmıyorsun diyecek olursanız...
  7. R

Superonline fiber alt yapısı mevcut fp iyi bir sağlayıcı arıyorum öneri lazım

Merhaba binada Superonline fiber alt yapısı mevcut ucuz fp sağlayıcı önerisi istiyorum sizden millenicom var lakin hiç kullanmadım bilmiyorum sizce nasıl
  8. R

obs ile yayın açmak isteiğimde bit kısmı aşırı az gösteriyor yayın açamıyorum

Merhaba yt de yatın açmak için obs kullanıyorum ve sağ alttaki yeşil olması gereken kutucuk kırmızı ve bu yüzden yayın donuyor internetim normal olmasına rağmen aşırı düşük
  9. R

Plati sitesinden rust alma

Merhaba bildiğiniz üzere Steam dolara geçti ve Fuat indirimli halı 26 dolar oldu ve aşırı pahalı plati.ru diye bir site mevcut içinde Steam gift olarak ruat satıyorlar lakin Rus Steam hesabı üzerinden hediye göndericekler gönderebiliyorlarmı yoksa gönderilemiyormu bı arkadasımda var Rus ondanda...
  10. R

ucuza rust nasıl alırım

Rust almak istiyorum lakin malum steam dolara döndü 300 tl lik oyun oldu 1k şuandada 26.79 dolar ucuza oyun kodunu veya her şeyi değişe bilecek hesap v.s nereden temin edebilirim 1703675525 aktif
  11. R

bu leptopun sorunu ne olabilir siyah kısımları

laptop un ne sorunu olabilir sizce ? 1702315879 ?
  12. R

snopy oyun kolu xbox fifa 23

snopy sg 506 markası bu snopy oyun kolu xbox da tuşlar aşırı farklı gösteriyor + olarak r1 r2 l1 l2 gibi görmüyor koşamıyorum bu yüzden nasıl çöze biliri m
  13. R

game pass var ama FIFA 23 yüklü olmasına rağmen böyle gözüküyor

FIFA Yüklü lakin böyle gözüküyor açamıyorum ne yapıcam ? 1702057515 masa üstünden açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum
  14. R

Sistemin neyini yükseltir isem iyi olur ?

Sizce sistemin neyini yükseltsem iyi olur i3 10105f H510m-k 16 gb ram rx 6500 xt 4 gb
  15. R

Discord 2AD den dolayı giremiyorum

çok eskiden bu Authy v.s yokdu 2ad tıklayınca açıyordu direkt 2ad yi 8 haneli kodlarda var lakin giriyorum yanlış diyip duruyor hiç bir şekilde giremiyorum hesaba dün bi anda bütün girili cihazlardan hesabtan çıkış yaptı Authy uygulamasındada sadece twich gözüküyor ne yapabilirim 8 haneli...
  16. R

Sizce bu wifi adaptör alınır mı? ? önerisi olan varmı

Merhaba daha öncesinde ac1200 wifi adaptörü kullanıyordum usb tarafı koptu şimdi ise eski adaptörünü kullanıyorum yenisi almak istiyorum çok kesinti oluyor internet konusunda 5g mevcut 5 g bağlanan bir adapör önerisi sunarmısınız fp odaklı bunu almayı düşünüyorum elinde bundan olup 5 g bağlanan...
  17. R

500 tl fiyat bandında fp 7.1 kulaklık önerisi

500 tl fiyat bandında fp 7.1 kulaklık önerisi lazım mikrofonu v.s dip ses almayan net veren 1696509959 önerisi olan varmı
  18. R

Ryzen 3 2200G+RX 5500 XT Darboğaz Sorunu

Merhaba arkadaşın sisteminde ryzen 3 2200g işlemci var bu gün ekran kartı aldı rx 5500 xt ekran kartı darboğaz yapıyor oyunlarda drop yiyip duruyor yeni işlemci almadan sorunu nasıl çöze biliriz ?
  19. R

ac1200 markalı wifi adaptörü usb 3.0 ucu kırıldı

ac1200 model wifi adaptörün usb 3.0 ucu iç kısımdan hasarlı olduğu için temasında problenler oluyordu bende söktüm attım ucunu 9 pini var usb 2.0 ucu takamıyorum 3.0 lazım onuda bulamıyorum nerden tedarik ede bilirim veya hut o 9 pini doğru şekilde birleştirip usb 2.0 ucuna bağlıya bilirmiyim...
  20. R

Carx Drift Racing online de gaz göstergesi harita aşağı doğru kayık çözümü?

Carx Drift Racing online de gaz göstergesi harita aşağı doğru kayık çözümünü bilen varsa yazaltabilir misin? bu sorun var önceden 1280x1024 monitör kullanıyordum yenisini aldım 1080p oyuna girdim böyle oldu 1691867435 bilen varmı ?
Geri