Plati sitesinden rust alma

RRZeRos

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba bildiğiniz üzere Steam dolara geçti ve Fuat indirimli halı 26 dolar oldu ve aşırı pahalı plati.ru diye bir site mevcut içinde Steam gift olarak ruat satıyorlar lakin Rus Steam hesabı üzerinden hediye göndericekler gönderebiliyorlarmı yoksa gönderilemiyormu bı arkadasımda var Rus ondanda istesem alabilir belki bı problem çıkarmı hediye olarak Steam dan oyunu gonderseler oynayabilirmiyim bilgisi olan varsa deneyen var ise bilgilendirir ise sevinirim rust oyununu aşırı derecede almak istiyorum

Rusya bölgesine ait hediye sadece Rusya bölgesinde aktifleştirilebilir.

bölgesel satış oluyor hocam. eğer adamlar türkiyeyi destekliyorlarsa gönderim yaparlar. linki atarsan kontol edelim

Bir çok satıcı var hocam eğer sizin bildiğiniz var ise atar iseniz sevinirim
hocam bir kaç satıcı mağaza ayarlarınızı rusyaya çekin 1 ay sonra normale getirirsiniz diyor bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon 3 ay yazıyormuş 3 ay sonra tekrar türkiyede gibi kullanacaksın ve 3 ay boyunca kendi kartından hiçbir alışveriş yapamayacaksın

hocam bir kaç satıcı mağaza ayarlarınızı rusyaya çekin 1 ay sonra normale getirirsiniz diyor bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon 3 ay yazıyormuş 3 ay sonra tekrar türkiyede gibi kullanacaksın ve 3 ay boyunca kendi kartından hiçbir alışveriş yapamayacaksın
Oyunu problemsiz oynayabilicek isen problem olmaz zaten Steam da oyunlar pahalı ilan linkini atarmisiniz bakayım

Bende sacene rustın olduğu Steam hesabı var hiç kullanmadım nerdeyse yedek olsun diye aldım istiyorsan özele geçip konuşalım.

Geri