Arama sonuçları: *

1. M

Motor önerebilir misiniz bana göre

Selamlar. Öncelikle şuan kullandığım taşıt onvo o12x plus sıkıntım şu evimiz 5.katta her gün nerdeyse cikarmak zorunda kaliyorum bir de konforlu sürüş sunmuyor. Aklıma ek batarya geldi 15000 TL fiyat istediler. vazgeçtim, motor almayi istiyorum böyle scooter olan motorlardan önerebilir misiniz...
  2. M

0’a yakın iphone 13 35000 TL Alınır Mı

Tanidigim telefoncuda var telefon sizce fiyati iyi mi 2026’ya kadar garsntisi var pil sagligi 100
  3. M

ChatGPT Premium Alınır mı?

sizce almalı mıyım trendyolda veya websitesi bloglarımda işimi görüyo ama kısıtlayıcısı var diye kötü oluyo 20 dolara kıyılır mı? veya başka alternatif öneriniz var mıdır arkadaşlar?
  4. M

Onvo scooterimi yagmurdan nasıl korurum

Yağmur yağiyinca fren sistemi kapalı olmadıgı icin yağmur direkt geliyor nasil bir çözüm bulabilirim yağmur yağınca su gelsin istemiyorum
  5. M

Elektrikli scooter tekerleğine zımba girdi

Onvo o12X plus modelinin arka tekerlegine zımba girdi hava kaçırıyor yavaş yavaş simdi zimbanin delikleri küçük ya ben o deliklere nasıl çözüm uretebilirim yama mı olur yoksa bise mi yapistirsam
  6. M

Motor önerebilir misiniz?

Böyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
  7. M

wordpress ücretsiz üyelik ile paralı tema kurmak mümkün mü

merhabalar ücretsiz üyeliği kullanıyorum şuanlık paralı tema kullanmam mümkün mü illaki kurumsal paketten mi almam lazım
  8. M

Airpods 2. Nesile beats solo 3 takas yapilir mı?

Elimde airpods 2.nesil var beats solo 3 takas teklifi geldi ustune nakitte veririm dedi sizce yapilir mi cakma ihtimali var mı
  9. M

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

JBL düşündüm şuana kadar var mı böyle bildiğiniz kaliteli markalar modeller
  10. M

Onvo o12X plus scooterdan ses geliyo

Biniyoken gidondan çıtırtı sesleri geliyo kırılma sesleri yani normal midir
  11. M

İphone 16 pro yd ilanları

https://shbd.io/s/QkLdyFlf 16 pro eklenmiş sahibindene , bizim telefonculara bile gelmiş pendik tarafıma yani fiyatı iyi mi yukaridaki ilanın güvenilir midir
  12. M

İphone 11'den hangi modele geçmeliyim?

ya yurt dışı iphone 15 pro falan düşünüyorum ya da türkiye 14 düşünüyorum sizce? yurtdışı telefonu kayıtsız kullanıcam çift telefon ile bu arada
  13. M

Elektrikli scooter yağmura dayanıklı mıdır?

onvo O12x plus modeli yağmura dayanıklı mıdır? sürülür mü yağmurda yani yağmur dediğim sağanak değil yani işte az yağan veya çiseleyen yağmurdan
  14. M

Nokia Telefona Şarkı Nasıl Atabilirim?

abim askere gidicek nokia telefona şarkı atmamı istiyor nasıl atabilirim
  15. M

TR iphone 14 mü YD 15-15pro mu

İphone 11 kullaniyorum bunu satıp model atlamayi dusunuyorum yurtdisi tabi ki mantikli herkese gore ama aklımda 4+4 ay olayı patlayacakmış hissiyatı var o yüzden TR iphone 14’te dusundum sizce hangisi mantıklı
  16. M

Onvo o12X plus tekerlegi kolay patlar mı

Az once yagmur yagiyo diye biraz hizlandim hatta baya biraz eğimli cukurdan hizli gectim ordan baska scooterla gecseydim bence patlardı ama bunu merak ettim daha donanımlı duruyor ya bir de bu scooterın tekerleginin icinde sambriyel var mı ben bi yerde sadece hava dolu diye gormustum ama
  17. M

Üniversite Sınavına Nereden Başlamalıyım (0'dan)

besyo okumak istiyorum benim okuldaki hoca tyt önemli senin için dedi ayt'ye o kadarda gerek yok dedi fakat benim aklımda besyodan farklı olan bilgisayar mühendisliği var onun için ayt'ye de çalışmak istiyorum geç kaldığımı biliyorum fakat çalışmak istiyorum ne gibi plan hazırlamalıyım? öneriniz...
  18. M

Sketchup nasıl yüklerim

iç tasarım için kullanacağım crack bulabileceğim yer var mıdır? veya üyeliğini ucuza satan bi site falan
  19. M

Bu iz sigara yanığı mı

Yeni farkettim ne zaman oldu bilmiyorum ama sigara yaniginin orada ne işi olabilir diye de dusunmuyorum değil
  20. M

Anakartta Turuncu , ekran kartında beyaz ışık yanıyo

Rtx 2060 kartımda beyaz ışık var anakartta da yanıp sönüyo mu bakmadım ama turuncu ışık var nedir bu ışıklar internette arıza olunca cıkıyor yaziyo
Geri