Arama sonuçları: *

• Users: Eqemen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

TP-Link 5.0 nano mu yoksa mini mi? Aralarındaki fark nedir?

Bilgisayarımda AirPods'larımı kullanmak için ve telefonumu bağlamak için istiyorum ekstra Bluetooth'lu şu an bağlayacağım bir aygıt yok istediğim şeyler oda içinde kulaklıkta ses düzgün iletilsin ve mümkün olan en düşük gecikme olsun. Bu fiyat bandının üstüne çıkabileceğimi çok zannetmiyorum...
  2. E

Klavye Tavsiye 2000-2500 TL

Bütçem üstte belli. Klavye red switch ya da aşırı yüksek sesli olmayan herhangi bir switch olabilir, çok bilmiyorum switchleri. Başka konulardan birkaç tane model buldum hangisi iyidir bilemedim...
  3. E

250-300 TL Fan Tavsiyesi

250 TL bütçem var, aşırı sessiz olmasına gerek yok. Kasamda üste ekstra olarak egzoz fanı takmak istiyorum. LED'li olması gerekli değil. Işıksız ama daha kaliteli şeyleri tercih ederim. Mümkünse 4 pin olsun. ID-COOLİNG Id-coolıng Xf-12025-sd-k 4pin Pwm 120mm Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları -...
  4. E

10000 TL ve Civarı Laptop Tavsiyesi

Ablam bu sene üniversiteye başladı ve bölümünden dolayı bir bilgisayar alması lazım yazılım odaklı olarak kullanacak ancak arada sırada oyunda oynamak istiyor mümkünse batarya ömrü de önemli açıkçası ablam çok fazla oyun oynayan bir insan değil oyunları da çok bilmiyor aşırı yüksek seviye...
  5. E

Mavi ekran sorunu " rtwlanu.sys"

Dün bilgisayarla uğraşırken birden mavi ekran yedim. Tek seferliktir diye düşündüm fakat sonra her 10-30 dakika arasında bir mavi ekran yemeye başladım. driverlarım güncel, format attım, RAM'leri çıkarıp taktım, sıcaklık değerlerim bilgisayarı kapatacak kadar yüksek değil, fakat işe yaramadı...
  6. E

Ekran Kartı Takarken Öne Doğru 1 Derece Eğik

İşlemcim çok ısındığı için ucuz bir soğutucu aldım ama anakartımda küçük olduğu için bu soğutucu ekran kartına değiyordu bende ekran kartını takarken tam dik yapmadım azıcık destek verdim vidalarken ve telefonun su terazisi ile ölçünce kasanın ön yüzündeki cama doğru 1 derece eğik durduğunu fark...
  7. E

RTX 3060 INNO3D Yükte 83 derece. Undervolt nasıl yapılır?

Böyle bir ayar yaptım fps arttı ve derece düştü ama sağlıklı bir ayar mı bilemedim zaten yakında garantiye yollayacağım ama garantiye yollamadan önce biraz uv li kullanacağım. Yardımcı olabilir misiniz ve sizce garantiye yollamalı mıyım? 2300 RPM de falan 83 derece çalışıyor kasam gamegaraj...
  8. E

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Undervolt Nasıl Yapılır

Merhabalar ryzen 5 5600 işlemcim oyunlarda 85 87 derece arasına kadar çıkıyor yaz aylarında hiç denemedim ve kışın bu kadar sıcaksa yazın 90 ları geçer diye korkuyorum under volt diye bir şey duydum ancak nasıl yapılıyor hiç bir şey anlamadım tonlarca konu var ve benim hiç bilgim yok performans...
  9. E

Kioxia-Exceria SSD 500 GB M.2 SSD hız ve sağlık değerleri normal mi?

Alalı 3 hafta falan oldu, 1700 okuma 1600 yazma yazıyor ama daha düşük ve oyunlarda bazı nesneler geç yükleniyor, forumda SSD kaynaklı yazmışlardı. Değerler nasıl normal mi?
  10. E

Furmark test sonuçları RTX 3060

3 Haftadır kullanıyorum furmark test sonuçları diğer kullanıcılarınkine göre düşük geldi normal midir?
  11. E

RTX 3060 sistemde dokular geç yükleniyor

RTX 3060 açtığım tüm oyunlarda dokuler geç geliyor ve uzaktaki dokuların kenarlarında pikselleşme tarzı garip çizgiler oluyor. Video çekmeye çalıştım ancak çok iyi gösteremedim. Videonun başındaki kapıya bakarsanız çizgilenme diye neden bahsettiğimi anlarsınız. Videonun kalitesi dosya olarak...
  12. E

700 TL klavye önerisi

700 tl civarı red switch klavye istiyorum numpadi olan bir klavye istiyorum.
  13. E

Bilgisayar toplama 15000 tl

15000 tl gibi bir fiyata monitör dahil sistem toplamak istiyorum ancak parçaları tek tek alıp evde birleştirmeyi beceremem diye düşündüğümden İtopya'dan hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce ne yapayım...
  14. E

Modem WAN girişi çalışmıyor

Türk Telekomun verdiği vestel modem yerine Tp link vr300 modemimi kullanmak istiyorum ancak modemin WAN girişine taktığım kabloyu ethernet olarak algılıyor ne yapmaıyım? Modemimde LAN4/WAN girişleri birleşik sebebi bu mudur?
Geri