Arama sonuçları: *

1. MasterofTechnology

Gaming.gen.tr'nin f/p hazır sistemi. Bence çok iyi fiyat. (RTX 4060 - R5 5600)

Gaming.gen.tr yeni kasa yapmış güzel bir fiyattan. Piyasanın en uygun fiyatı sanırım 4060 için. Sistem de güzel Thermaltake soğutma fanı da eklemişler. Sistem önerisi isteyenler bir bakabilir.
  2. MasterofTechnology

Müzik için 3000 TL'ye kadar bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar ana odağım tamamen müzik. Çok spor yapan birisiyim ve müzik çok önemli benim için. Yüksek ses ve yüksek basslı bir kulaklık arıyorum. Daha önce 800 TL'ye aldığım Anker R50i kullanıyordum ama sesi çok kötü geldi kulağıma. Basslar, tizler, son ses yüksekliği falan her şey kalitesiz...
  3. MasterofTechnology

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Hazır PC almayın! Alabileceğiniz en F/P sistem şu anda budur. Şu anda bence tüm hazır PC'ler avantajını kaybetmiş durumda. Artık bu hazır PC furyasını kullanarak insanları kazıklamaya başladılar. İyi bir PC sahibi olmama rağmen merakımdan şöyle bir PC piyasasını taradım hazır sistemlerden daha...
  4. MasterofTechnology

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

Steam dolar kuruna geçmişken faydalanabileceğimiz son fırsat olduğunu düşünüyorum. Voidu'da tüm Ubisoft oyunlarında en az %75 indirim var ve site TL kullanıyor. Alıp Ubisoft Connect üzerinden oynayabilirsiniz. Link: Assassin's Creed Valhalla - Ubisoft Connect
  5. MasterofTechnology

Vergisiz telefon için faturasında IMEI yazan var mı?

Selam arkadaşlar, Ben Amazon üzerinden telefon sipariş ettim faturam da oluşturuldu ancak T.C. yer alıp IMEI yer almıyor. Size gönderilen faturalarda IMEI bilgisi var mı? Sadece Amazon için değil, Hepsiburada vs. diğer siteler için de konuşuyorum. Telefonun kutusunu açamıyorum bundan dolayı ama...
  6. MasterofTechnology

Zula'ya rakip oyun Battle Teams 2'nin (MMOFPS) açık betası bugün başladı

Biliyorsunuz Türkiye'de MMOFPS açlığı vardı. Battle Teams 2 bu alanda Türkiye pazarına giriş yapıyor. Oyunda Türkçe dublaj mevcut, her şey Türkçe, sunucular Türkiye'de. Ben de bugün indirip denedim nasıl bir oyun diye. Zula'dan 3-5 kat daha iyi. Call of Duty tarzı hızlı oynanışı var. Silahlar...
Geri