Arama sonuçları: *

• Users: armadillo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

S25 fe VS Yurtdışı iPhone 16 pro

Aslında bütçem çok yok iphone'a çıkarsam kendimi aşırı aşırı zorlayıp sıkıntıya sokmam gerekecek. Aklımda 32.000 TL'ye samsung s25fe almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya ne alınır?
  2. A

MSI MAG FORGE 120A vs Xigmatek EN41655

Hepsiburada üzerinden alabileceğim bir kasa bakıyorum. Çok fazla para harcamak istemiyorum yani ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. Elimde eski kasadan sökebileceğim 3 adet fanım var onları xigmatek'e ekleyebilirim. Bu durumda en mantıklı seçenek nedir...
  3. A

6700xt sisteme KTC 27'' H27T22C alınır mı?

6700xt sisteme KTC 27'' H27T22C alınır mı? Fps de oynuyorum normal story falan da her türlü oyunu oynuyorum. İşlemci 5600x
  4. A

7.000 TL bütçede 240-300 Hz monitör mü seçilmeli, yoksa 2K 180 Hz mi?

Yeni monitör arayışındayım, bütçem maksimum 7.000 TL. Aklımda bir iki model var fakat 1080p yüksek Hz mi, yoksa 2K 180 Hz bir model mi tercih etsem, kararsızım. Hikâyeli oyunlardan tutun da FPS oyunlarına kadar her türlü oyunu oynamaktayım. Sistemim Ryzen 5600X ve RX 6700 XT. Aklımdaki 2K...
  5. A

30.000-40.000 TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Oyun için kullanacağım. Hepsiburada trendyol gibi taksit yapan yerler olursa çok iyi olur.
  6. A

Mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosya analiz

Mavi ekran alıyorum minidump da bir şey göremedim bakar mısınız.
  7. A

0 Cloud 3 Wireless ne kadar eder?

Elimde 0 hiç açılmamış Cloud 3 Wireless kırmızı modeli var ne kadar satılırsa ucuza bırakmamış olurum?
  8. A

Türk Telekom vs TurkNet

Altyapım maksimum 75Mbps kadar destekliyor fakat sanırım alabildiğim en fazla 50Mbps. Şimdi şöyle arada kaldım TurkNet 500TL ama taahhüt yok her an zam gelebilir, Türk Telekom da 2 sene taahhüt 500 TL'ye veriyor ama ping değerlerinden falan çok memnun değilim. O yüzden arada kaldım sizce ne...
  9. A

Taahhüt bitimine 4 gün kala internet iptal edilirse cayma bedeli ödenir mi?

TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum 4 gün sonra 21 Haziran'da taahhüt'üm bitiyor. Yarın geçiş yapsam 3 gün kala herhangi bir cayma bedeli ile karşı karşıya kalır mıyım sorun yaşar mıyım?
  10. A

Taahhüt bitimine kaç gün kala başka İSS geçilir?

Oturduğum bölge de port sorunu olduğu için direk başka bir sağlayıcıya geçiş yapmak istiyorum. Türk Telekom taahhüt bitmesine 8 gün kaldı. Kaç gün kala geçsem taahhüt cayma bedeli yansıtmazlar? Mağdur olmak istemiyorum.
  11. A

VDSL için Netspeed vs TurkNet

Taahhüdüm 10 gün sonra bitiyor ve şu an Türk Telekom kullanıyorum. VDSL altyapım var, hızım 72Mbps gözüküyor ama gerçek hızım muhtemelen 50Mbps civarında. Yurt dışı oyunlarında (CS2, FACEIT, Rust vs.) aldığım ping değerleri benim için önemli. Netspeed'in fiyatı 350 TL civarında, TürkNet ise 500...
  12. A

Nargile parçaları eksiksiz mi?

Elimde bu nargile den var temizleyip güzelce kullanmak istiyorum. Eksik bir parçası var mı? Yoksa sadece tütün ve kömür alsam yeterli mi?
  13. A

Güvenlik kamerası için nelere ihtiyacım var?

Apartman girişine mahallenin iki tarafını görecek şekilde kamera takmak istiyorum. Telefondan izlemek istiyorum ve gece net çekerse iyi olur. Düşük bütçede neler alabilirim nasıl yapabilirim? Kurulumunu kendim yapabilir miyim?
  14. A

İşlemci soğutucu almaya gerek var mı?

5600x işlemciye sahibim soğutucu olarak ise Gametech Freezer Hd2.4 bu soğutucudan var. Akdeniz bölgesinde sıcak bir şehirde yaşıyorum 5 dakika OCCT testinde 85 dereceye kadar çıktı. Sizde soğutucu almama gerek var mı? Phantom spirit almayı düşünüyorum eğer almam gerekir ise.
  15. A

Xdrive anka 7650 TL'ye alınır mı?

Fiyatını hak ediyor mu bu bütçelerde alınır mı? Bu bütçede baktığım ofis koltukları da iyi değil sanırım. Çok sıcak bir yerde yaşıyorum o yüzden kumaş olması şart deri kullanamam.
  16. A

7500 TL Koltuk önerisi

Aklımda xDrive Anka veya Hira modelini almak var. Yüksek kg'lara dayanıklı bir model arıyorum. Bütçe 7500 TL.
  17. A

120-130 kg için 5000-6500TL arası koltuk önerisi

Aklımda hawk gaming chair fab v4 var fakat sanırım çok çabuk çökme yapıyormuş bu fiyat bandında çok da bir alternatif bulamadım ne almalıyım?
  18. A

N11 dolandırıcılığı ve yaşadıklarım

Bir klavye alma arayışında girmiştim N11 de buldum 17/11/2023 tarihinde N11 üzerinden GPN Teknoloji firmasından sipariş ettim 20/11/2023 tarihinde elime ulaştı. Dış paketinde hiçbir sorun yoktu fakat içini açtığımda klavyenin tuşlarının üstünde çizikler vs gördüm fotoğraflarını çektim ardından...
  19. A

N11 tarafından dolandırıldım

17/11/2023 tarihinde n11 üzerinden GpnTeknoloji mağazasından bir klavye satın aldım 3 gün sonra 20/11 tarihinde elime ulaştı dış paketlemesinde hiç bir sorun yoktu fakat içini açtığımda tuşların üstünde çizikler vs vardı bende iade oluşturdum iadeyi 21/11 tarihinde kargoist firmasına teslim...
  20. A

Hattım 75Mbps destekliyor mu?

Merhaba Türk Telekom bağlattım yeni 50Mbps paket 75e geçmeyi düşünüyorum arada sadece 10TL oynuyor fakat kopma yaşar mıyım hattım destekler mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Geri