Arama sonuçları: *

• Users: crytek186
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. crytek186

Argb fan kontrolcüsü ayarı kayıt ediyormu ?

arkadaşlar yukarda belirttiğim gibi, kendime 3 adet kontrolcülü fan kiti alıcam fakat anakartımda rgb desteği olmadığı için kontrölcüyle kullanıcam, asıl merak ettiğim konu şu kumandada ayar yapınca atıyorum fan hızı rgb parlaklığı rengi vs ayarlarını yaptığımız pc yi kapatıp açınca bu ayar...
  2. crytek186

KLAVYE TAVSİYESİ 1/1.5 K ARASI

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mekanik olması şart değil klavyede aydınlatmaya önem veren birisiyim, kullanım alışkanlığım membran kalvyelere yönelik varmı önerebiliceğiniz bu fiyat bandında kaliteli bir ürün veya halihazırda kullanmakta olupta tavsiye edebiliceğiniz
  3. crytek186

hangi ekran kartını almalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/zotac-gaming-geforce-rtx-3060-twin-edge-12-gb-gddr6-192-bit-dp-hdmi-pci-e-4-0-ekran-karti-zt-a30600e-10m-p-hbcv000003fpfy https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-dual-rtx3060-o12g-v2-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti-p-hbcv00000bkhkw arkadaşlar 2 si arasında çok...
  4. crytek186

soğutucu bloğu gpu ya temas ederse

snowman t5 soğutucu aldım sistemim imzada, anakartım matx olduğundanmıdır bilemedim ama ekran kartiyla işlemci soğutucu bloğu birbirine çok yakın kalıyor yani radyatör le arasında 1 cm boşluk ya var ya yok haftaya zotacın rtx 3060 serisine gecicem fakat şöyle bir durum var 3060 Ların çoğunda...
  5. crytek186

corsair 550 W +80 bronze psu

sistemim: asus prime b 450 mk 2 ryzen 5 5500 (stok fan) 2x8 DDR 4 3200 mhz ram gpu rx570 4 g m2 nvme 1 tb ssd 500 gb hdd kasa 4x 120 mm fan rainbow (cha fan anakart sokete bağlı değil pata molex e bağlı) corsair cx 550f 80+ bronze sistemi hemen hemen yeni topladım gelecek ay gpu yu rtx 3060...
  6. crytek186

GPU driver sonrası renklerde bozulma

arkadaşlar konuyu resimle de gösterdim, 23.7.2 sürümü geldi amd ye güncellemeyi kaldırıyorum sorun düzeliyor ama güncelleyince bi 15 dk sonra yeşil renklerde kırılma bozulma koyulaşma oluyor sanırım diğer renklerdede böyle ama gözüm almıyor Asus rx 570 4 G ekran kartım var 2. el almıştım, 2018...
  7. crytek186

Twitter da aşağı inerken donma ve anlık beyaz ekran

win 10 pro kullanıyorum, twiter da bazen aşşa inerken ekran 1 saniyeliğine donup beyaz yada siyah oluyor sonra düzeliyor işin garibi windows alt çubuğun olduğu yerde bi sıkıntı yok yani ekranım komple beyaz yada siyah olmuyor, opera dada aynı chrome da da aynı sorun sadece twitter da oluyor aşşa...
  8. crytek186

rx 570 için psu önerisi

işlemci: i7-3770K ram: 2x8 kingston hyperx 1600 mhz ssd: hi level 240 gb anakart: asus h61m-k gpu: r7 240 psu: 300 watt sistemim şuan bu, rx570 e geçiş yapacağım bana kaç watt lık psu önerirsiniz ? (alımşken 80+ alıcam) 500 watt yetermi mesela ?
  9. crytek186

win 10 mouse yan tuşlarla fotoğraf değiştirme

win 7 de fotoğrafların olduğu bir klasöre girdiğim de mouse ın yan tuşlarıyla ileri geri yapıp fotoğraflar arası geçiş yapabiliyordum çok basit bi eylem aslında ama win 10 da bu yok nasıl ayarlayabilirim fotoğraflar ayarlarına baktım fakat bulamadım nette de bulamadım
  10. crytek186

GPU' nun tüm oyunlarda %100 çalışması

valorantta oyun içinde ayarlarım en düşükte %96-100 arası çalışıyor bunu anlarım ama lobi ekranında bile GPU kullanımını %100 görüyorum bu durum sizce normal mi ? gittim sorundan emin olmak için nfs mw 2005 denedim :D ondada ayını normal seçim ekranın dada aynı oyundada aynı windows dayken...
  11. crytek186

işlemci sıcaklığım 86 dereceyi gördü normal mi ?

Merhaba, kullanmış olduğum işlemci; i7 3770K modeli ve stok fan ile kullanıyorum ve termal macunum da wipaste C2. Prime 95 de ilk 30. dakika da aldığım değer; 65-75 °c arası, 1 saat sonun da ise; 75-86 °c arası, 86 °cden yukarıyı da görmedim sizce normal midir? Ayrıyeten Valorant'ta aldığım...
  12. crytek186

GameGaraj iade durumu

arkadaşlar game garajdan hazır sistem almıştım, kafama yatmayan bazı durumlar oldu ,hem sistemden hemde kendi sebeplerimden ötürü ,bugun iade ettim fakat iadede tek sıkıntı kasanın kapağı pleksiymiş sanırım tozlanmıştı, bende jelatinlerini sökmüştüm silerken çizik çizik oldu hep sizce buna sorun...
Geri