Arama sonuçları: *

• Users: Thraen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Thraen

GSM sinyali düşük ne yapmam gerekir (Wifi Mesh Sistem Önerisi ?)

Merhaba arkadaşlar İş yerimde şebeke çok az çekiyor bunun için ne almam gerekir? GSM şebeke arttırı mı yoksa router modem gibi bir ürün alırsam şebekede artış olur mu?
  2. Thraen

50cc Yuki Risotto Scooter İçin Uygun Akü Önerisi

Merhaba, 50cc Yuki Risotto scooterımın aküsü bitti. Yeni bir akü almak istiyorum ancak hangi akünün motora daha uygun olacağını bilmiyorum. Scooterım için önerilen en iyi akü tipi nedir? Ayrıca, bakım yaptıracağım yerde akü taktırmak istemiyorum çünkü doğru aküyü seçmek istiyorum. Yardımcı...
  3. Thraen

2008-10 Yıllarında Oynadığım Dövüş Oyunu Arıyorum (Street Fighter,Brawl Benzeri)

Merhabalar Eskiden 2008-2010 yıllarında oynadığım bir oyun vardı ama ismini hatırlamıyorum. Oyun street fight'daki karakterlerin özellikleriyle aynısı hatta çeşitleri vardı. Görüntü olarak Brawhalla gibi küçük karakterler var çeşit çeşit ama Brawhalla gibi map'den dışarı atma yok aksine episode...
  4. Thraen

SayoDevice kullanan var mı? (Makro Klavye)

Merhaba ben 3d çizim yapan birisiyim ve fazla makro tuşları kullanıyorum. Klavyemden hariç, ufak bir makro klavye almak istiyorum. Aliexpreste gezerken minik ekranı olan bir klavye buldum markası SayoDevice...
  5. Thraen

Backdoor:Win32/Bladabindi!ml isimli virüs formatsız silinir mi?

Fotokopi çekmek için usb götürdüğüm kırtasiyeden usbye virüs bulaşmış eve gidip usbyi taktığımda içinde "önemli" ve "gizli klasör" adı altında dosya vardı ve anında microsoft defender virüs olarak gördü ve karantinaya aldı. Açıklamaya baktığımda "Backdoor:Win32/Bladabindi!ml" yazıyordu. Bu virüs...
  6. Thraen

TCL 55P8M TV - THH değişim kararı lehime çıktı ne yapacağım?

Merhaba ürünü tam 2yıl önce aralık ayında aldım 1 ay garantisi kaldı ürünün paneli durduk yere gitti. Garantiye yolladım panel bozulmuş parça yok üretimi bittiği için iade veya değişim kararı çıktı. Bilkom müşteri hizmetlerini aradığımda ürünü aldığınız yer size benzer ürün vermesi gerekir...
  7. Thraen

Yardım RDR 2 60hrz ve HDR modu kapatıyor

Merhaba bugün rdr2 aldım normalde 165herz hdr açık kullanıyorum pcyi oyuna girince modu değiştiriyor kendi kendine ve 60herz e düşüyor ben hdrli ve 165herz oynamak istiyorum Ayarlara girdim tam ekran yapmama rağmen kendiliğinden çerçevesiz ekrana düşürüyor kendini 165 herz değil gelişmiş...
  8. Thraen

Yardım (HDR açılınca)Tam ekran video açınca pembe filtre geliyor

VG27AQZ monitör kullanıyorum, video izliyordum HDR kapalıydı tam ekrana aldım ekran gitti geldi HDR mod açıldı pembe bi filtre çekilmiş gibi gösteriyor tam ekrandan çıkınca hdr kapanıyor hemen düzeliyor neden böyle oluyor? 1672515733 Şimdi farkettim youtube'dan HDR videolara girdim tam ekranda...
  9. Thraen

BattleField 1 (HDR MODE) ses açma tuşuna basınca renk değişiyor

Merhabalar BF1 e giriyorum ses yükseltme veya azaltma tuşuna basınca durduk yere ekran siyah oluyor sonra renk bozulmuş geliyor, sonra tekrar siyah oluyor ve düzeliyor 3-4 saniyelik bir şey sinir bozucu bir şey oyundayken ses açma kapatma yapamıyorum engel oluyor bunun nedeni ses açıp kapatırken...
  10. Thraen

Çözüldü✓ Kingston KC3000 PCIe 4.0 SSD (7000mb/s) Nasıldır? Daha iyi alternatifi var mı?

https://www.amazon.com.tr/Kingston-KC3000-PCIe-NVMe-Hochleistungsspeicher/dp/B09K7F5VJQ/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=Kingston%2BKC3000&qid=1671566892&s=computers&sr=1-1&th=1 Sizce bu ssd nasıl? Anakartım: Asus Prime B660 Plus D4 bildiğim kadarıyla 8000mb a...
  11. Thraen

Çözüldü✓ Steelseries Apex 5 VS MSI Vigor GK50 Low Profil

Razer Ornata Chroma V2: Kol destek yastığı var test ettim itopyada baya güzel yumuşacık , ses açma kapatma tekerleğide var ancak Mekanik değil bu yüzden almaktan vazgeçtim...
  12. Thraen

Corsair 4000x fanlarını kontrol edemiyorum

Merhaba corsair 4000x kasam var ve bunu armory create ile kontrol etmek istediğimde sadece full hızda ya da tamamen kapalı olarak ayarlayabiliyorum. Ben CPU nun ısısına göre ayarlamak istiyorum ancak sınırlama var bunu kaldıramıyorum.
  13. Thraen

10-15k sistem önerisi

Arkadaşım 10-15k arası hazır sistem almak istiyor aklımda şu sistem var ancak bu fiyata uygun mudur 6600 iyi midir bilemedim https://www.gaming.gen.tr/urun/195643/haqqus-intel-intel-i3-12100f-msi-radeon-rx-6600-mech-2x-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  14. Thraen

Çözüldü✓ Fare imleci her saniyede 2 kere (yükleniyor) işareti veriyor

Arkadaşlar az önce pcyi açtım imleç sürekli yükleniyor işareti oluyor düzeliyor saniyede 2kere yapıyor selektör yapar gibi 15dkkadır yapıyor düzelmedi sorun nedir? yardımcı olursanız sevinirim
  15. Thraen

(Asus 27" VG27AQZ)Monitörlerde yılbaşı indirimi olur mu?

Asus 27" TUF Gaming VG27AQZ almayı düşünüyorum sizce aralık 20-31 arası indirim olur mu? şuan 6300 civarı fiyata satılıyor ve coğu site kaldırdı satıştan hala sinerjide 6300'e satıyolar alsam mı beklesem mi?
  16. Thraen

Çözüldü✓ Cooler Master vs Asus Tuf - Monitör Olarak Hangisini Tercih Ederdin?

RX 6800 ekran kartı için 2k monitöre ihtiyacım var ancak 2 monitör arasında kaldım ASUS'da titreme azaltma Shadow boost gibi ekstra özellikleri var ama AMD FreeSync Premium YOK COOLER MASTER'da ise titreme azaltma Shadow boost yok olarak görülüyor ama Ultra Speed IPS ve AMD FreeSync Premium VAR...
  17. Thraen

RX 6800 Ekran Kartı İçin Monitör Önerisi

6800 ekran kartı için 2k monitör almayı düşünüyorum monitör konusunda az bilgim var yardımcı olursanız sevinirim. IPS ekran 27inç 144hz ve üzeri 1ms Freesync fiyat 6000 e kadar çıkabilirim bu fiyata böyle özellikli monitör var mıdır? sizce yılbaşı indirimlerinden bir şeyler çıkar mı? bu modeli...
  18. Thraen

BLADE-12400F sistem bu fiyata alınır mı? (20bin TL)

Sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/200889/blade-12400f-intel-i5-12400f-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Fiyatı çok uygun değil sanırım ancak içindeki parçalarda kalitesiz değil yine de başka indirim beklemeli miyim 20bin e 3070 alabilmeyi...
  19. Thraen

3070 - 3070ti sistem yılbaşına kadar çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar 3070-3070ti'lı bir sistem toplamak istiyorum işlemci ryzen 5600 veya i5 12400f olabilir anakart 4 ram slotlu 2 m2 slotlu olması ileriye yönelik upgrade e açık olmasını istiyorum şuanda böyle bir sistem için 20 bin tl yetmeyebilir ancak indirim felan varsa paylaşırsanız...
  20. Thraen

21.000 TL'ye 3070 sistem toplasam uygun mudur?

Merhaba 20 - 22k ya 3070 veya 3070ti ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum. Sizce bu sistemin fiyatı iyi midir yoksa pahalı mı hemde sistemde uyumsuz bir parça veya öneride bulunmak isterseniz çekinmeyin Yardımcı olursanız sevinirim. Not: 22nin üstüne çok çıkmak istemiyorum çünkü daha...
Geri