Arama sonuçları: *

• Users: Siene
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

20 Bin TL' ye kadar pc önerisi

Monitör dahil bu bütçelerde yaşı küçük bir kardeşime pc almak istiyorum ama 2. El çok garip fiyatları var işin içinden çıkamadım. Belki bütçede biraz esneme payı olabilir. Letgo yada sahibindende bu fiyatlara önerirseniz iyi olur. Bursa Yıldırım / Nilüfer / Osmangazi / Mudanya ilçelerinde.
  2. S

30 bin tl bütçeli Okul için Laptop Önerisi

Okulda çizim için kullanılacak mümkünse kronik sorunu olmayacak bir model önerisi gerekli. Pazar yeri satıcıları olmazsa iyi olur baş ağrıtabiliyorlar. Mümkünse amazon yada hepsiburada satıcılı olsun. Şöyle bir kağıt vermişler gerekli özellikler için. Bir kaç modele baktım ama hall sensör ...
  3. S

🔥İndirim Oral-B Cross Action Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı 9 Adet 780 TL - Amazon

9 Lu Paket 6 Lı Paket 450 ye 150 tl indirim de varsa baya ucuza geliyor. Satıcı amazon olduğu için orjinalliğinden yana sıkıntı olmaz. 9 lu paketin tanesi indirim ile 70 tl 6 lı paketin tanesi indirim ile 73 tl oluyor. Tanesi 100 tl den aşağı bulunca ben yedekliyorum genelde.
  4. S

❌İndirim Bitti! Tadıbu Fındık Kreması 8 adet 648 tl

https://ty.gl/yat37ach00x7o Ürün altındaki 700 e 80 tl kuponu alıp Sepete 2 adet atın. 2 adet alıma 50 tl indirim otomatik uyguluyor üstüne SUPERPAZAR200 kuponu uygulayın. Tanesi 82 tl civarına geliyor.
  5. S

HDD Takılma Sorunu...

Elimde çok uzun süre önce aldığım WD Green 1 TB Hard Disk var. SSD aldığım için onu yedek olarak kullanıyordum ama takılma sorunları uzun süre devam edince mecburen kenara atmak zorunda kaldım. Aklıma takılan her hangi bir sorunu görünmemesine rağmen takılıyor , kasıyor veya direk sistemde...
  6. S

🔥İndirim Samsung S23 8/256 27500TL (Amazon Prime Özel)

Telefon ararken denk geldi fiyat diğer yerlere göre uygun hemde satıcı amazon olması çok iyi. Amazon prime üyelik olması şart. 1000tl indirimi ödeme adımında düşüyor. Sadece siyah renk var. https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BSLXCGKB?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
  7. S

Yardım 7500f için Hava soğutma önerisi

7500f işlemci için Corsair 3000D kasaya sığacak bir hava soğutma lazım. Kasaya hangisi rahat sığar tam olarak bilgim yok. Msi pro a620m-e anakart Crucial Pro ram var. Frost commander 140 Pearless assassin 120 Bu 2 soğutmadan hangisi daha uygun olur ya da daha iyi diyebileceğiniz bir soğutma...
  8. S

Bir kaç pc parçası hakkında yardım

Vatan dan aşağıda ki linkteki kasayı aldım. (Kazık yedin , neden aldın , keşke almasaydın , gg olmuş vs... şeyler yazmayın herkesin kendince sebepleri var.) Vatan sistem Kasa 3000d Kasayı 3000d , ssd yi crucial 1 tb yaptım. Kasanın reset tuşunu fanların renk değiştirme tuşu yapmak istedim...
  9. S

Vatan pc Sistem tavsiye

Tanıdığım biri için bilgisayar almam gerekiyor mecburen vatandan almam lazım. Farkındayım gaming.gen gamegaraj gibi yerlerde daha ucuza bulunabiliyor ama vatandan almam gerekli o yüzden lütfen diğer yerleri önermeyin...
  10. S

❌İndirim Bitti! Su altı dalış için Maske + Şnorkel 117 TL Aliexpress

Şnorkel Zar zor yeni hesap açıp tam başka bir şey sipariş geçecekken bu gözüme çarptı daha cazip geldi direk sipariş geçtim. İlk hesap indirimine özel. Yeni hesap açamayanlar ben elimdeki eski bir telefonla içinde hat olmadan wifi den bağlanarak yeni hesap açabildim daha sonra normal...
  11. S

Telegram Bildirim Sorunu

Son 10 gündür telegram dan bildirim geliyor bildirimi açtığımda herhangi bir bildirim gelmemiş gibi hiç bir şey görünmüyor. Bildirim gelen kanal yada kişiye baktığımda ise mesajı görebiliyorum ama kanala yada kişiye bakmadan görünmüyor. Pc ile uyumu şuan sıfır. Pc den açtığım mesajı daha önce...
  12. S

Hy300 projeksiyon cihazı 1980tl

Hy300 modeli Aliexpress de 50bin+ satış yapan yerde şuan jeton indirimi (277 jeton) ve kupon indirimi vergi dahil 1980TL Kupon kodu 04CD03 Kupon sayfası : https://s.click.aliexpress.com/e/_Dnsy2aD Alacak olanlar fiş kısmını EU olarak seçmeyi unutmayın. Kapıda vergi çıkmıyor daha önce çok alan...
  13. S

❌İndirim Bitti! Amazon 300/120 indirim

Linkten uygunluğu kontrol edebilirsiniz. İlk alışverişe özel değil daha önce alışveriş yaptığım hesabıma geldi. Satıcı gönderici amazon olmak zorunda...
  14. S

🔥İndirim HIKSEMI USB-E307C USB Flash Bellek 128 GB - 220 TL

Hem telefonda hem pc de kullanmalık ideal usb. Pek fazla yerde göremedim satışını bir tek trendyolda var oda aşırı fiyatı vardı. Muhtemelen biraz yavaştır sandisk e göre ama bu fiyata bence alınabilir heleki amazonun 150/60 indirimini kullanmayan varsa bu üründe kullanabilir. Alttaki yorumlarda...
  15. S

Pc için ucuz yollu Gamepad Önerisi

Geçtiğimiz günlerde Steam Killer instict oyununu bedava verince denemek istedim ama klavyede oynayamadım bide gamepad ile denemek istiyorum bunun için çok ucuz yollu gamepad önerisi lazım. Bu tür oyunları çalıştırmak için gamepad çeşidi farkediyormu tam olarak bilmiyorum. Tak çalıştır olarak...
  16. S

Yardım Harici HDD Sorunu/Problemi

Sistemimde 250 gb lık Sata SSD kullanıyorum yedek olarakta 1 tb HDD takılı ancak hdd ye bir şey indirmeye kalksam kullanımı %100 oluyor pc internete girmiyor , pc resetlemeye çalışsam monitör falan kapanıyor ama kasa fanları açık kalıyor kapanmıyor. HDD üzerinde ne olur ne olmaz diye windows...
  17. S

Yardım Tv- Video izlemek için Tablet önerisi

Oyun falan oynamıcam sadece wifi çekişi iyi internet üzerinden tv izlerken kasmıcak ucuzundan bir tablet önerisi lazım. Bütçem biraz kısıtlı 2. El e de yönelmek istemiyorum en kötü Bursa da kapalı kutu cihaz bulabilirsem alabilirim.
  18. S

Nova Apu Sistem İçin Öneri

https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/?hsu=56525,56529,56533,56846,56545 çok kez sorulmuş ancak sistem parçaları değiştiğinden dolayı tekrar sormak istedim. 7500 tl civarı bütçe ayırdım kasa için ileride ekran kartı takabilirim 3060 gibi ancak şuan ekran kartı almam...
Geri