Arama sonuçları: *

• Users: Syamwashi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Syamwashi

Mynameispewdiepie

mynameispewsiepie
  2. Syamwashi

1080p için bilgisayar tavsiyesi verebilecek olan var mı?

selamlar şuanda gtx 760 lı sistem kullanıyorum oyunların çoğunu yüksek ayarda oynayabildiğim için yeni sistem bakıyorum, Donanım arşivinin https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ şu sistemini gördüm 45k civarında 1080p de darboğaz ne kadar olur, parça kalitesi...
  3. Syamwashi

Eski Sisteme Yeni Ekran Kartı Takmak

selamlar sistemim(6-8 yıllık) gtx 760 i5 4590 msi z97 pcmate ddr3 kingston ramlar 1600mhz olması lazım 16gb ssd 480 wd hdd seagate 1tb bu sisteme ekran kartı güncelleştirmesi yapmak mantıklı mı olur mu olursa ye nesil ( nvidia kanadında 3050,3060,3060ti) mı daha mantıklı yoksa eski nesil...
  4. Syamwashi

Mavi Ekran hdmı kablosunu onboarda takmak vs gpu ya takmak

selamlar monitörün hdmı kablosunu onboarddaki girişe takmak ile ekran kartı girişine takmanın ne türden farkları vardır( performans , kalite vs.) intel i5 4590 gtx 760 şimdiden teşekkürler
  5. Syamwashi

Çözüldü✓ Lg 24Gn650b monitörde ekranın göz kırması

selamlar monitörde youtube videosunu ileri geri yapınca göz kırpma hızında bi beyazlaşma oluyor videoyu ileri geri yaptığımda oluyor normal izlediğimde olmuyor. oyunlarda ise ya fark edemedim ya da olmuyor. monitörü yaklaşık 3-5 aydır kullanıyorum. hdmı kablosuyla 120 hz de çalıştırıyorum...
Geri