Cihaza bios güncellemesi yaptım sonra valorant açabilmek için restore factory keys yaptım biostan, f10 kaydet yapıp cihazı başlattıktan sonra bitlocker istedi, şifreyi hesabımdan girip cihazı açtım fakat bunu önceden kaç sefer yaptığım halde benden böyle bir şey istememişti, acaba farklı bir...
Arkadaşlar benim kıdem tazminatı bordrom bu burda son aylık ücreti 25 bin kıdem yazminatı tavanı 35 bin olarak gözüküyor toplamda 60 bin yapıyor fakat ödenecek net kıdem tazminatında 50 bin yazıyor, babam bana neden böyle oldu dedi ben de anlamadım anlayan biri varsa açıklayabilir mi?
sevk tarihim 1 ay sonra gözüküyor ve ben sigortalı olarak bir işte çalışıyorum ,sevk belgemi erkenden alıp işten tazminatımı alarak ayrılmak istiyorum ve sevk edilmeden 1 ay önce işten ayrılmak istiyorum, en erken sevk belgemi ne zaman alabilirim?
Farenin sol tıkının tekerlek tarafı olan en köşe kısmı basınca algılamıyor sadece aşağı çöküyor, fareye sahip olan ve bu sorunu yaşayan var mı? (Belirttiğim Kısım Görselde)
Arkadaşlar vantage uygulamasına 1 ay önce BIOS güncellemesi geldi kurmaya çalıstım hata verdi sonra yaparım dedim aradan 1 ay geçti hâlâ güncellemeyi kurmuyor dedim acaba uygulamayı mı güncellemek lazım onu da yaptım bu sefer cihazı yeniden başlatıyor ve güncelleme başarısız hatası veriyor ne...
Minecraft bedrockta drag click yapmak istiyorum bende ideapad gaming mouse var üstüne bant yapıştırsam olur mu olmazsa drag click yapabileceğim fare önerir misiniz?
Arkadaşlar 2 ay önce minecraftı java ile beraber 509 liraya almıştım şimdi de 170 liraya düşmüş yüksek ihtimal imkânsız biliyorum ama sormak istedim ben bunu iade edip tekrar alabilir miyim :D
Sanal ramin ne işe yaradığını biliyorum telefonum m14 5g 4 gb kendi rami var telefonda, ram plus özelliğini kapatınca drop yiyor fakat 2 gb sanal ram de açsam 4 gb sanal ram de açsam telefon normal çalışıyor sizce 4 te mi kalmadı 2 de mi?
1715617019
ayrıca 60 gb depolama alanım boş
arkadaşlar çatımda bi kedi doğurdu yavrularina beraber baktik kediyi besledim falan yavrulari buyudu gozleri acildi yuruyebiliyorlar çok sukur ama bu gece yanlarina bi erkek kedi girmiş anne kedi çok sakin gözleri sulaniyor falan erkek kediyi kovuyorum geri geliyor yavruları boğmazlar değil mi...
arkadaşlar tekin önünde oturuyodum adam çıktı telefondan anlıyon mu dedi nesi var dedim biri arayınca çalmıyor dedi bakayım dedim bu arada telefon markası samsung modelini bilmiyorum fakat alt bi model değil neyse adam arayınca Türkçe yerine ingilizce call ve reject yazıyor ve kaydırmalı değil...
somonlu fazla yaş olmayan fakat kuru da olmayan bi kedi maması aldım fırının üstüne koyup orda unutmuşum fırını çalıştırdım üstünde ısınmış çıkarıp masaya koydum yarın verecektim bozulmaz değil mi?
Arkadaşlar cihaz sanırım yeni çıkmış hiç soran görmedim satılan sitelerde de çok yorumu yok şuan a101 de 539 lira bende T13 Anc modeli var onu laptop için almak istiyorum sizce değer mi?
Telsiz kullanım ücreti aylık olarak 14 küsür biliyorsunuzdur diyelim faturasız bi hat ücretli bir mesaj attı herhangi bir hizmete bu ücret telsiz kullanım ücretine mi yansır yoksa iptal mi olur. Telsiz kullanım ücreti ayrı bir şey mi? nedir?
Arkadaşlar benim hattım faturasız ben numara sorgulamak için internete girdim ve site bana 118 34 e mesaj attırdı ve bu 118 34 servisi paralıymış ben bilmiyordum 118 34 ten bana geri dönüş gelmedi her sorgulama bedeli 80 liraymış bu borç bana yazılır mı hattımda para yok ve borç yazılsın...