Arama sonuçları: *

• Users: WİNTOX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

RX 6650 XT sürekli olarak çökme sorunu

Windows güncellemesi yapmıştım ardındansa sürekli olarak ekran kartı driver ı çökmeye başladı Oyundayken bir anda siyah ekran ardından sinyal yok yazısı alıyorum ve pc yi yeniden başlatıyorum ardından aygıt yöneticisine girip ekran kartı sürücüsünü güncelleştir kısmından güncelleştiriyorum ve...
  2. W

RX 6650xt sürekli çöküyor

bilgisayarı itopya üzerinden hazır sistem olarak geçen yıl aldım ve bilgisayar oyun oynarken bazenleri kendisini kapattığı için servise göndermiştim ve düzelmişti fakat daha sonraki aylarda ise bilgisayar zaman zaman çöküyordu ama pek takmıyordum fakat şuanda bilgisayar açılırken çöküyor yani...
  3. W

Ekran kartı kullanımlarım çok düşük ne yapmalıyım

Asus Dual rx 6650xt ve r5 5600 sistemim var fakat Battlefield 1 de GPU kullanımı 54-74 arası genelde 60, CPU kullanımı ise 65 falan bu normal mi ? ( 1080p ultra ayarlarda ) amd software üzerinden hız aşırma GPU yaptım onu iptal etmeli miyim ?
  4. W

Psu yu değiştirmeli miyim

https://www.itopya.com/rampage-voyager-750w-80-bronze-rgb-beyaz-atx-mid-tower-gaming-kasa_u23558 bu kasayı hazır sistem ile almıştım rampage powersuplly sıkıntı çıkartır diyorlar.Psu yu değiştirmeli miyim ? değiştirirsem 600-650 watt hangi psu yu almalıyım ( çok fazla para harcamak...
  5. W

kasamın fanlarını ne şekilde yerleştirmeliyim ?

https://www.itopya.com/rampage-voyager-750w-80-bronze-rgb-beyaz-atx-mid-tower-gaming-kasa_u23558 kasam bu şuanda 2 adet fan almayı düşünüyorum üst kısmına ( egzoz fan olarak ) yerleştiricem fakat 2 tane daha alıp psu nun üst kısmına yerleştirmeli miyim ve yerleştirirsem havayı aşağıya doğru...
  6. W

Çözüldü✓ kasamın üst kısmına 2 fan takıcam hangi fanı almalıyım

https://www.itopya.com/rampage-voyager-750w-80-bronze-rgb-beyaz-atx-mid-tower-gaming-kasa_u23558 kasam bu üst kısmıan 2 adet beyaz rgb olmayan fan takmaj istiyorum, kasanın alt kısmına da fan takılabilir mi ? ucuz fan önerilerinizi bekliyorum 200-300 tl falan bir bütçem var birde bu alacağım 2...
  7. W

5 saat kullanılmış rx6650 xt ne kadara satabilirim

asus dual rx 6650xt ekran kartını itopya hazır sistemi ile aldım yaklaşık 5-6 saat kullandım ve vergi indirimi geleceğinden dolayı ekran kartını satıp daha üst modelini almayı düşünüyorum ne kadara satabilirim
  8. W

A320m-c R2.0 anakartı ile rx6650 xt + R5 5600 kullanılır mı ?

anakartımı değiştirip daha yükseğini almama gerek var mı herhangi bir fps düşüşü yaşatır mı
  9. W

Aldığım hazır sistemin içinde bulunan ekran kartının hediyesini alabilirmiyim( itopya)

rx6650xt bulunan hazır sistem aldım ekran kartının resident evil 4 hediyesi bulunuyordu bu hediyeyi alabilir miyim ve alabiliyorsam nasıl alıcam
  10. W

PCI 3.0 anakartım ile alabileceğim m2 ssd hızı nedir ?

ANAKART BU : ASUS PRIME A320M-C R2.0 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA DVI HDMI mATX Anakart M.2 SSD BU : GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) en fazla ne kadar hızlı olabilicek ve tüm gücünü kullanabilmek için yapabileceğim bir şey var mı ( anakartı...
  11. W

Spardox Gaming SG-24240P 24" monitörüne ekran koruyucu önerileri

Spardox Gaming SG-24240P 24" 1ms GTG 240Hz IPS FullHD Pivot Pro Oyuncu Monitörü için ekran koruyucu almak istiyorum. İleride satarsam mönitörde çizik vb şeylerin olmaması için
  12. W

Çözüldü✓ rx 6700 xt hazır sistem

bütçe 16k falan toplama sistem de olur
  13. W

240hz monitör bütçe 5300TL

240hz monitör lazım 5k ya olursa çok iyi olur ama 200-300tl de çıkabilirim.
  14. W

Çözüldü✓ 18k bütçeli monitör dahil sistem önerisi?

18 k bütçe ile monitör dahil sistem lazım hazır ne önerirsiniz ( 0 sistme olucak )
  15. W

rx 6750xt vs 6700xt hangisi alınmalı

rx 6700xt ve 2k, 165 hz monitör mü alayım yoksa rx 6750xt ile 165hz monitör mü (işlemciler 5600) hangisini almak daha mantıklı olur fps oyunlarında ya da hikaye modlu oyunlarda fps farkı çok oluyor mu ?
  16. W

.

.nnmmnnnbb
  17. W

Ekran kartı karşılaştırması ( Amd )

rx 6700 xt ile rx 6700 arasında çok fark var mı ? valorant ve cs go da kaç fps alırım (işlemci olarakta r5 5600 ) hikaye modlu oyunlardaki fps farkı nasıl olur ? ( hazır sistem almayı düşünüyorum bazenleri rx 6700 sistem geliyor alsam çok sıkıntı yaşar mıyım yoksa rx 6700xt sistem...
  18. W

Hangi marka ekran kartı daha iyi

XFX Radeon RX 6700 RX-67XLKWFDV 10GB GDDR6 AMD Ekran Kartı Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı hangisi daha iyi ve daha az ısınır
  19. W

İ3 vs r5 5500 hangisini almalıyım

rx 6700 ekran kartı alacağım işlemci olarak i3 12100f mi almalıyım yoksa ryzen 5 5500 mü? Valorantta hangisinde daha yüksek fps alırım
  20. W

M2 ssd varken bir tane de data ssd takarsak ne olur

Yani pc gene data ssd takmadan önceki hali gibi hızlı mı açılır yoksa yavaşlar mı oyunlara gene eski hızında mı girer m2 ssd + normal ssd almak mı mantıklı yoksa m2 ssd nin depolaması yüksek olanının alınması mı ? Bu 3 sorumu cevaplarsanız sevinirim
Geri