Arama sonuçları: *

• Users: zankee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

James Donkey 710 alınır mı?

Arkadaşlar bütçe 350 TL. Bu fiyatlara çok kulaklık yok maalesef. Ama tek seçenek jd 710 almak gibi geliyor bana. 7.1 olması sanalda olsa çok iyi bence bu fiyata. Yazılımı da var almak istiyorum. Kullananların geneli memnun mikrofonu pedleri vs olsun alınır diyorlar. Sizce bu bütçeyle alınır mı?
  2. Z

Corsair vengeance lpx mi kingston fury beast mi daha iyi?

Arkadaşlar merhaba 2 ramden birini alacağım fakat hangisi daha iyi bilmiyorum. 3200 mhzde sıkıntısız bir şekilde çalışsın yeter. İşlemcim ryzen 5 1600af anakartım b450m-k ll sizce hangi ram daha mantıklı ve iyi? Corsair intel için daha iyi galiba. Fury beast alayım mı?
  3. Z

Gigabyte b450m-k anakart alınır mı?

Arkadaşlar merhaba elimde ryzen 5 1600af işlemci var. Yeni bir anakart alacağım fakat b450 nin farklı modelleri var ve benim bilgim hiç yok. Biraz araştırdım fakat herkes s2h olan modelin alınmasını söylüyor. Ama bütçem kısıtlı olduğu için o modeli alamıyorum. 2. el de almak istemiyorum riskli...
  4. Z

Ryzen 5 1600AF ile oyun yayını yapılır mı?

Arkadaşlar oyun yayını açmayı düşünüyorum. Sizce yayın açsam kasma donma gibi şeyler yaşar mıyım? Yoksa sistem yeterli mi? ryzen 5 1600af gtx 660 ti 2 gb 8 gb ram 3200 mhz
  5. Z

GTX 660 Ti ekran kartıyla LoL yayını açılır mı?

Arkadaşlar yayın açmak istiyorum. 5.5 uploadım var. Ama sistemim yayın için yeterli mi bilmiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Sistemim şöyle; İ5 2400 8 GB ram (16 yapacağım.) GTX 660 Ti 2 GB çift fanlı Sizce lol valorant csgo yayını açabilir...
  6. Z

Laptop macun sürme nasıl olur?

Arkadaşlar merhaba buradan hangi kısımlara macun sürülecek acaba? Benim bildiğim 2 yere sürülür burda 3 kısım var. Yardımcı olur musunuz lütfen.
  7. Z

500 TL mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba bütçe 500. Öneri klavyelerinizi bekliyorum. Blue switch olmasa sevinirim. %60 lık mini klavyeler de olur. Sadece uzun ömürlü olsun ve sağlam olsun. Tutukluk vs. yapmasın.
  8. Z

Gamepower işlemci soğutucu alınır mı?

Arkadaşlar gamepower aırbender var. Bugün sıfır olarak geldi arkadaşımın sisteminde hediye olarak göndermişler. Bana 100 TL ye verecek. Sizce alınır mı? İçinde 13.5W/M-K lık termal macunda var. Kendi soğutucum eski intel stok soğutucusu.
  9. Z

200 TL mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba 200 TL bütçem var. Mouse almak istiyorum. Aklımda lenovo legion m300 ve GameNote ms1001 var. Sizce hangisi alınmalı ve daha iyi? Başka f/p mouse var ise bu fiyatlarda önerebilirsiniz.
  10. Z

Razer viper mini alınır mı?

Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 tl viper mini 390 tl. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
  11. Z

40 TL altı steam oyun önerisi

Arkadaşlar 40 tl var. Şuan indirim olduğu için önerdiğiniz oyunlar varsa bakabilirim. Aklıma hiç gelmiyor ama çoğu oyunda indirim var. 40 tl altı alınacak güzel oyunları söylerseniz sevinirim.
  12. Z

Steam bakiye katlama nedir? nasıl yapılır?

Arkadaşlar merhaba ilk defa duydum hiçbir bilgim yok. Galiba ucuz oyunları alıp kart düşürüp satıyormuşuz. Bakiye gittikçe bu şekilde artıyormuş. Detaylı bilen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi? Şu anda 32 TL var. Başlasam indirimler bitmeden RDR2 alabilir miyim bu şekilde?
  13. Z

DVI kablosu 1080p destekler mi?

Arkadaşlar merhaba ekran kartımda DisplayPort DVI-I, DVI-D ve HDMI girişleri var. HDMI girişini kullanınca çizgiler çıkıyor o yüzden kullanmıyorum. Monitörümde ise VGA ve DVI-D girişi var. Hangi kabloyu almam daha iyi olur sizce? 1080p 75 Hz hangi girişten hangi kabloyla alabilirim? DVI-D ile...
  14. Z

Furmark 83 derece normal mi?

Arkadaşlar merhaba kartı dün aldım içi çok pisti macunu kurumuştu. Güzelce temizleyip macunu sürdüm. Ama macun bildiğiniz 20 TL lik çin malı macunlardan. 10 dakikalık furmark testinde sonuçlar böyle çıktı. Kasam mini atx diye geçiyor galiba. Normal kasalardan daha küçük. Sonuçlar normal mi?
  15. Z

Ekran kartı 90 derece

Arkadaşlar merhaba dün zotac gtx 660 ti 2 gb ekran kartı aldım 450 TL ye. Kartı açıp iyice temizledim ve macununu sürdüm. Macun bildiğiniz çin malı 20 TL olan macunlardan. Kart furmarkta 90 dereceye kadar çıktı. Ama dediğim gibi bu fiyata bu kart piyasada yok ve çok ucuza aldım. Sadece 1 yıl...
  16. Z

Ekran kartı 90 derece

Arkadaşlar merhaba dün zotac gtx 660 ti 2 gb ekran kartı aldım 450 tl ye. Kartı açıp iyice temizledim ve macununu sürdüm. Macun bildiğiniz çin malı 20 tl olan macunlardan. Kart furmarkta 90 dereceye kadar çıktı. Ama dediğim gibi bu fiyata bu kart piyasada yok ve çok ucuza aldım. Sadece 1 yıl...
  17. Z

Ekranda çizgiler çıkıyor

Arkadaşlar merhaba biraz önce kartı 2. el olarak aldım. Sahibi sorunsuz kart demişti. Ekranda kırmızı çizgiler çıkıyor. Bilgisayar sürekli ekranı kesiyor. Ekran gidip geliyor. Sürücüsünü de indirdim güncel olanı. Kart Zotac GTX 660 Ti GDDR5 192 bit 2 GB. PSU 600W Xigmatek. Acaba voltaj ayarları...
  18. Z

Bloody marka kulaklık alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 270 TL'ye Bloody G200s kulaklık gördüm. Şu an indirimde galiba İtopya'da. Almayı düşünüyorum bütçem de en fazla 300 TL. Sizce alınır mı bu kulaklık? Arkadaşıma sordum alınır dedi. Galiba A4Tech'in markasıymış.
  19. Z

5 yıl kullanılmış PSU sisteme takılır mı?

Arkadaşlar merhaba bir tane abi hediye olarak eski kullandığı PSU'yu bana verecek. 600W Xigmatek marka PSU. Hiçbir sorunu yok dedi ama 5 yıldır kullanıyormuş. Şu an bütçem hiç yok PSU almak için GTX 660 Ti besler mi bu PSU? İdarelik 1 yıl civarı kullansam sorun olur mu? 6+2 ve 6 pin PCI-e...
  20. Z

Zotac GTX 660 Ti alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 450 TL'ye GTX 660 Ti buldum. Zotac GDDR5 çift fanlı 2 GB. Kartta hiçbir sorun yokmuş çok da yorulmamış en fazla ETS 2 oynandı dedi satıcı. Sizce alınır mı bu fiyata? GT 730'lar daha pahalı bu karttan.
Geri