Arama sonuçları: *

• Users: Halilk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Halilk

TIRAŞ MAKİNASI (SAKAL)

kirli sakal için tıraş makinası arıyorum sıfır kesmeyecek kirli sakal bıracak
  2. Halilk

LAPTOP ÖNERİSİ 10-15K BÜTÇE

SA ORTALAM 10BİN 15BİN ARASI BÜTÇEM VAR LAPTOP ARIYORUM OYUN İÇİN AMA OYUNLAR YÜKSEK OYUNLAR DEĞİL
  3. Halilk

USB PORT ALGILAMIYOR

selamın aleyküm iyi akşamlar yeni aldığım laptop var şarj takılı olduğu zaman usb portlar çalışıyor şarjı çıkarınca sol taraftaki usb port çalışmıyor sağdaki çalışıyor güç ayarları mı güç tasarrufu felan mı var yardımcı olabilecek var mı
  4. Halilk

TELEVİZYON ÖNERİSİ ACİL

Awox B235000 BU TELEVİZYON ALINIR 50 İNÇ 127 EKRAN GÜNCEL FİYATI:9BİN https://www.pttavm.com/awox-b235000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-vidaa-smart-led-tv-cercevesiz-p-864977439?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.35.5
  5. Halilk

ARYAGROSS.COM DİYE SİTE VAR GÜVENİLİR Mİ

https://www.aryagross.com/ BU SİTE GÜVENLİ Mİ ACABA ÜRÜNLERİN FİYATLARI DİĞER SİTELERE GÖRE BAYA Bİ DÜŞÜK
  6. Halilk

TELEVİZYON ÖNERİSİ 10-13K BÜTÇE

selamın aleyküm arkadaşlar şimdiden hayırlı bayramlar televizyon almak istiyorum bütçem 10-12 bin tl arası AWOX B235000 50" 127 bu televizyonu gördüm fiyatı 9500tl ortalama 08/04/2024 sizce bu alınır mı veya üstüne 1-2 bin tl daha koyup başka marka mı alayım sunny marka bide bu var Sunny...
  7. Halilk

İŞLETİM SİSTEMİ ÖNERİ YARDIM

selamın aleyküm eski bi laptopum var win7 format atmak istedim olmadı donup kalıyor 8.1 attım 1 tane sürücü driver gelmedi internetten indirdim olmadı win10 yaptım ses driver yüklenmedi ne yaptım ettim olmadı win 11 iso dosyasını indiremedim sadece minecraft oynamak için laptop linux vs denedim...
  8. Halilk

windows 7 starting windows ekranında kalıyor

usb yazdırdım ayarladım windows 7 starting windows ekranında kalıyor böyle kalıyor sürekli
  9. Halilk

İşlemci performans sorunu

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz, 2904 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci böyle bi işlemcim var 16GB ram 3060 ekran kartı var fakat nedense genel oyunlarda pek istediğim performansı almadığımı düşünüyorum en düşük ayarlarda bile adam akıllı fps alamıyorum ekran kartı...
  10. Halilk

İphone ön kamera flaş

İPHONE ÖN KAMERA VİDEO ÇEKERKEN SOL ÜSTE BULUNAN FLAŞ SİMGESİ GÖZÜKMÜYOR SON 4-5 GÜNDÜR YOK SORUN BENDE Mİ ACABA telefonum iphone 11
  11. Halilk

logitech f710 bağlanma

beyler logitech f710 nano cihazı pc de takılı ama görmüyor sürekli oyuna girerken çıkartıp takıyorum öyle algılıyor sürekli algılama yapabilir muyuz tak çıkar tak çıkar yapıyorum sürekli
  12. Halilk

ASUS B560M ANA KARTIMA UYUMLU İNTEL İŞLEMCİ HANGİSİ

selamın aleyküm ASUS B560M-P-SI 5000(OC) DDR4 M.2 mATX 1200P anakartım var bu anakarta uyumlu intel işlemci var mı varsa nerden bakabilirim
  13. Halilk

SİNEKKAYDI TIRAŞ MAKİNASI ÖNERİSİ

beyler SİNEK KAYDI TIRAŞ MAKİNASI ÖNERİNİZ VAR MI YANİ BAYBFACE yüz için tıraş makinası önerisi lazım
  14. Halilk

SNAPCHAT ARKADAŞ EKLEME HATASI

snapchat arkadaş eklerken bir hata oluştu diyor başına gelen var mı 4 HAFTADIR BÖYLE ORTALAMA 100 ARKADAŞIM VAR
  15. Halilk

logitech f710 bağlanma sorunu

selamın aleyküm arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum fakat driver kısmında ÜNLEM işareti var ver fifa 23 girdiğimde gameped okumuyor tak çıkar felan yapıyorum biraz bekleyince geliyor ama arkadaşımda böyle değil direk oyuna girince okuyor uğraştırmıyor bilen var mı
  16. Halilk

instagram müzikli video kaydetme

yeni hesap açtım fakat bi video seçip müzik ekliyorum galeriye inerken müziksiz geliyor önceden müzikli geliyordu
  17. Halilk

Samsung A52 güncelleme sorunu

güncelleme geliyor ve güncellemeyi yapmaya başlarken yüzde 25 de hata veriyor ve telefon güncelleme yapmadan başlıyor.
  18. Halilk

İtopya Ödeme Yapildi Si̇pari̇ş Gözükmüyor

itopyadan sipariş verdim para çekildi ama siparişler kısmında gözükmüyor aradım mail attım bi kaç şey doldurdum bekleyin vs diyorlar önceden yaşayan var mı bu sorunu
  19. Halilk

gaming yumuşak tuşlu klavye

beyler klavye arıyorum şuan msi vigor GK20 aldım ama tuşları çok ama çok sert yazı yazılmıyor adam akıllı önerisi olan var mı bütçe 500-600 (mekanik istemiyorum çok ses çıkarıyor)
  20. Halilk

TÜRKNET MODEM SORUNU

hocam selamın aleyküm ben türknet internet kullanıyorum ve eve gelip bağladıklarında x bir firma bana bi modem sattı ve modem oturma odasında salonda vs çekmiyor bende iade ediyorum türknetin kendi modemi olan ZYXEL VMG3625-T50B bu modemi almak istedim ama stok olmadığı için alamadım fakat...
Geri