Arama sonuçları: *

• Users: osmnd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. osmnd

Yardım İnternetim var ama kullanamıyorum

arkadaşlar bu sabahtan itibaren internetimde aşırı bi yavaşlık vardı bu sebeple dışarı çıkmıştım geri geldiğimde internetimde sadece belirli şeylere girebildiğimi fark ettim normalde yavaşta olsa açılıyordu ama eve ggeldiğimde sadece instagram youtube gibi platformlara girebiliyorum örnek olarak...
  2. osmnd

Öneri Ps4 kolum pcde hareket görmüyor

merhaba arkadaşlar sorunum şu: daha önceden kablo kullanarak ps4 kolumla sekiro oynuyordum kablo kısa geldiği için bluetooth adaptörü satın aldım fakat bu seferde kolu görüyor fakat koldaki tuşlara bastığımda algılamıyor direk oyuna girdiğimde algılamıyor emulator olarak xOutput kullanıyorum...
  3. osmnd

magic refiner mk25 tab tuşu çalışmıyor

klavyeyi bundan 4 5 ay once almıştım normal bir şekilde kullanıyordum bir kaç hafta once tab tuşum çalışmamaya başladı , kirli oldugunu düsündügüm icin temizledim ama pek bir şey yoktu kir acısından sizce sebebi ne olabilir cozum oneriniz var mi?
  4. osmnd

Bu arabayı nasıl değerlendirebilirim ?

herkese hayırlı bayramlar elimde sanayide böyle yatan bi arabam var 4. ve 5. vitese geçmiyor onun dışında göründüğü gibi 85 bin gibi bi fiyata koydum fakat satılmıyor aklımda satıp üstüne para ekleyip nmax veya pcx gibi motor almak vardı fakat bu fiyata pek alınmıyor emsallerine bakıyorum 240 a...
  5. osmnd

Yardım Klavyemin rainbow aydınlatması takılı kaldı

iyi akşamlar %60 magic refiner klavyemin v tuşu aydınlatması takılı kaldı forza horizon 4 oynarken yanlış bir tuş kombinasyonuna bastım ve rengi takılı kaldı bilginiz varsa bunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
  6. osmnd

bu pc nin fiyatı ne kadar ?

imzamdada var ama yazayım Kasa Gigabyte b450m k amd ryzen 5500 gigabyte rx6600 eagle mld 500 gb m gamebooster GB-G3309B 550W 80+ Ekipmanlar rampage rm-550 144 hz monitör Magic Refiner mk 25 %60 red stiwch klavye logitech g203 mouse hosimoln 70x30 beyaz mousepad kasayı 1 ay once aldım...
  7. osmnd

Yardım herhangi bi dizi izleyemiyorum

dizi izlemek için herhangi bir siteye girdim fakat aşağıdaki uyarıyı verdi. bilgisayardan kaynaklıdır diye düşünüp laptoptan girdim ordada aynısı sadece telefondan izleyebiliyorum herhangi bir bilginiz var mı?
  8. osmnd

Kulaklık ve hoparlör arası geçmiyor

görüntüdeki gibi kulaklıktan hoparlöre geçerken sorun yok fakat kulaklığa geçtiğimde ses hala hoparlörden geliyor
  9. osmnd

Yardım Monitörde dikey çizgiler

arkadaşlar pttavmden sıfır bir şekilde rampage rm-550 monitör satın aldım kurdum kurduktan 1 2 saat sonra ekranda olan bi çizgiyi fark ettim ve durumu müşteri temsilcisine söyledim 3 veya 4 tane kanıtlı şekilde mail attım ve hiç bir şekilde dönüş yapılmıyor müşteri temsilcisi iade için fotoğrafı...
  10. osmnd

Yardım Monitörümde şerit çıktı ve pikseller bozuluyor

merhaba arkadaşlar 1 2 gün önce pttavmden 0 bi rampage rm-550 monitör aldım bugün elime ulaştı ilk geldiğinde bi sıkıntı yoktu çok güzel oynuyordum 5 6 saat oynamanın ardından bi şerit belirdi ve pikseller ara ara siyaha dönüyor kalite desen aşırı berbatlaştı ptavm desteğe ulaşıyorum rampage...
  11. osmnd

IOS iPhone 7 Plus kasma sorunu

bundan 1 2 ay önce arkadaşımdan bu telefonu aldım normalde 6s kullanıyordum telefon 1 2 haftadır sosyal medyada ara ara dönüyor ya da ses çok geriden geliyor telefon eski diyebilirsiniz fakat 6s telefonunda böyle bir problem yok yardımcı olabilirsiniz sevinirim
  12. osmnd

Öneri Rampage RM-550 Tactical

beyler bu monitörü 3.900'e aldım fakat TN panel olduğu için çok kötü diyenler oldu oynadığım oyun genel olarak lol,cs,valorant bi sakıncası olur mu iade etmeli miyim
  13. osmnd

Ps4 pro 1tb 2 konsol + 20 oyun

Arkadaşlar Facebook’ta bi ilan gördüm bi kadın satıcı ps4 proyu 4.500 e satiyor whatsapttan konuştuk fiyatı vs. Sizce alıyım mı yoksa dolandırıcı mıdır?. Bu fiyata neden sattığınıda sordum ps5 almış ihtiyaç fazlası diye satıyor
  14. osmnd

Monitör Tavsiyesi 4k

Arkadaşlar 4k ya önereileceğiniz monitör var mı fps oyunları oynuyorum
  15. osmnd

RX 6600 1080P oynatmıyor

Yeni bi hazır sistem aldım 1080p gta 5 oynarken sürekli drop yiyorum ama 2k veya 4k oynarken herhangi bir sorun olmuyor sebebini merak ettim. bu arada işlemcim 5500
  16. osmnd

XİAOMİ SCOOTER 52TL?

arkadaşlar yorumlar bot dolu değilse eğer gerçek olma şansı var sizin düşünceleriniz neler. Alırken amozana atıyor
  17. osmnd

Yardım İtopya hazır sistem yardım

Merhaba ben bundan 1.5 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım fakat sipariş hazırlanıyor yazıyor müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum her yerden ulaşmaya denedim ama olmadı ve 1 2 gün sonra şehir dışına çıkacağım için bilgisayarı alamayacağım bu kadar uzun sürmesi normal mi herhangi bir tavsiyeniz...
  18. osmnd

RX6600 eagle mi yoksa Asus RTX 3070 rog strix mi

merhabalar ben itopyadan 0 hazır sistem aldım ve daha gelmedi icindeki ekran kartı gigabyte rx6600 eagle tiktokta bi sayfayla karşılaştım ekran kartı takası hazır sistem vs. yapıyor kısa bi muhabbet sonrası 3070 rog strixle takaslayabileceğini söyledi sizce takaslamalı mıyım yoksa değiştirmeden...
  19. osmnd

Valorant 9003 Hatası

Yeni PC aldim ve bu hatayi verip duruyor youtubeda ki videoları yaptım ama olmadi yardımcı olur musunuz
  20. osmnd

Çözüldü✓ Mining Yapılmış Ekran Kartı Alınır Mı ?

Yeni 0 hazır sistem aldım kendi ekran kartım zotac rtx 3050 yükseltmeyi düşünüyorum ilanda gigabyte 3060 gordum mining yapılmış sizce alınır mı yoksa şuan ki ekran kartıyla devam mı edeyim
Geri