Yardım İnternetim var ama kullanamıyorum

osmnd

80+
Reaksiyon skoru
33
arkadaşlar bu sabahtan itibaren internetimde aşırı bi yavaşlık vardı bu sebeple dışarı çıkmıştım geri geldiğimde internetimde sadece belirli şeylere girebildiğimi fark ettim normalde yavaşta olsa açılıyordu ama eve ggeldiğimde sadece instagram youtube gibi platformlara girebiliyorum örnek olarak chatgpt bile acılmıyor forum sonradan aklımda geldi, söylediğim uygulamalarda hız problemi yok fakat diğer şeyler açılmıyor lol gibi internet bağlantısı yok diyor yardımcı olur musunuz.

Kardeşim biz müşteri hizmetleri değiliz ara söyle derdini çözmek zorundalar o kadar fatura ödüyorsunuz.
dostum müşteri hizmetleriyle en başından iletişime geçtim arızayı tespit edip onaracaklarını söyleyip duruyorlar, ben başka birisinin bugün veya daha önceden yaşayan ve problemi çözen birisi olur mu diye yazıyorum.

arkadaşlar bu sabahtan itibaren internetimde aşırı bi yavaşlık vardı bu sebeple dışarı çıkmıştım geri geldiğimde internetimde sadece belirli şeylere girebildiğimi fark ettim normalde yavaşta olsa açılıyordu ama eve ggeldiğimde sadece instagram youtube gibi platformlara girebiliyorum örnek olarak chatgpt bile acılmıyor forum sonradan aklımda geldi, söylediğim uygulamalarda hız problemi yok fakat diğer şeyler açılmıyor lol gibi internet bağlantısı yok diyor yardımcı olur musunuz.
oe millenicom dimi seninde sağlayıcın knk

dostum müşteri hizmetleriyle en başından iletişime geçtim arızayı tespit edip onaracaklarını söyleyip duruyorlar, ben başka birisinin bugün veya daha önceden yaşayan ve problemi çözen birisi olur mu diye yazıyorum.
bölgemde sorun varmış güya yalan söylüyorlar alt komşum tt kullanıyor sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi şehirdesin nasıl ulaştın bende bi kaç gündür vardı sorun tek tük ama bugün felaket

bana daha cevap vermiyorlar wpden 7 sülalesine kadar küfür etcem az kaldı valla

bölgemde sorun varmış güya yalan söylüyorlar alt komşum tt kullanıyor sorunsuz

hangi şehirdesin nasıl ulaştın bende bi kaç gündür vardı sorun tek tük ama bugün felaket
antalyadayım, her yıl illaki böyle bir durumla karşılaşmaktan bıktım adamlar afederrsiniz iplemiyor bile arıyorum 1 veya 2 gün sonra dönüyorlar ödediğimiz parayla bizi kandırıyorlar.

antalyadayım, her yıl illaki böyle bir durumla karşılaşmaktan bıktım adamlar afederrsiniz iplemiyor bile arıyorum 1 veya 2 gün sonra dönüyorlar ödediğimiz parayla bizi kandırıyorlar.
2 aydır bundayım geçtiğime pişman oldum yemin ederim vodafone kullanıyordum 27 ping sabit buna geçtim 32 33 sürekli oynak olmaya başladı rezillik

hiçbir şey yazmıyor wp artık bana

ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum fix sürekli bir hata cıkar ve sorunu çözemiyorlar sözleşme bittiğinde yeni bi altyapıya geçmek şart en azından umursasınlar yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,530
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri