Arama sonuçları: *

1. SoykanBickle

16.750 TL'ye A36 256 GB alınır mı?

Sizce kasım sonunda bu fiyattan daha da aşağı alabilir miyim? Yıl sonunda zam gelmesinden çekiniyorum.
  2. SoykanBickle

30 bin TL'ye kadar 55 inç üstü TV önerisi

Şu anki televizyonumuz 50 inç küçük geliyor. 65 inç belki büyük gelebilir. Yani ya 58 ya 65 inç televizyon arıyorum. Ne önerirsiniz?
  3. SoykanBickle

Machenike G1 Pro vs BIGBIG Won Aether

G1 Pro indirimde 1500 TL'ye geliyor, Aether 1700 TL. Sizce hangisini almalıyım? TMR için G1 Pro almayı düşünüyorum ama malzeme kalitesi biraz şüphelendiriyor. Bir de Aether sessizlik yönünden daha iyi, sanki G1 Pro çok takur tukur edecekmiş hissiyatı veriyor.
  4. SoykanBickle

Helixsun vs Xrades mousepad

Biri 390 diğeri 370 TL yani fiyat olarak aynılar. Tasarımlarından bağımsız hangisini önerirsiniz? Helixsun'ın yorumları bir tık daha iyi gibi geldi.
  5. SoykanBickle

.NET Framework 3.5 0x80073712 hatası

GTA Vice City Next Gen launcherına girmek için için bunu kurmam lazım ama bu hatayla karşılaşıyorum. Windows'un ISO dosyasını indirip CMD'ye "DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:X:\sources\sxs" kodunu girdiğimde ise "Error: 14098 Bileşen deposu bozulmuş"...
  6. SoykanBickle

SNR Margin düşürmek için hız düşürmeye değer mi?

Şu an 75 download, 15 upload kullanıyorum ve margin değerlerim aşağıdaki şekilde. Eğer 51/15'e geçersem downstream margin değeri 17.5 falan olacak. Sizce 25 Mbps hızdan feragat etmeye değer mi? 8.8 olunca kopma yaşıyorum. 17.5 olunca kopma düzelir mi?
  7. SoykanBickle

5600 3060Ti performanstan memnun değilim

2 yıl önce almıştım sistemi. Ekran kartında coil whine var diye undervolt yapıp testlerini yaptığım zaman FPS açısından herhangi bir düşüş yaşamadım. İşlemciyi stok soğutucu ile kullandığım için yine uv işlemini yaptım -0.15 voltaj düşürüp 4 Ghz'ye sabitlemiştim. Monitörüm ise ViewSonic VX2428j...
  8. SoykanBickle

ViewSonic VX2428j kötü görüntü

Önceden ASUS VG249Q1A kullanıyordum ama onda böyle bir görüntü aldığımı hatırlamıyorum. Sahaya bakarken sanki paneldeki ufak ufak kare pikselleri görebiliyorum. Sanırım bazı renklerde oluyor bu sorun. Çünkü normal kullanımda fark etmiyorum ama yeşil renkte iyice belli ediyor. Acaba monitör...
  9. SoykanBickle

4000 TL monitör önerisi

Bu 3 monitör arasında kaldım. Alttaki fiyatlara takılmayın hepsi 4000 TL'ye denk geliyor neredeyse. ViewSonic'de pivot özelliği ve hoparlör olduğu için dikkatimi çekti. G244PF E2de de pivot var ama hoparlör yok. Genelde yatağa uzanıp maç izlediğim için önemli oluyor. Eğer kronik sorunu yoksa...
  10. SoykanBickle

R5 5600 undervolt ayarı nasıl olmalı?

İşlemcim stres testlerinde 85 derecelere ulaştığı için undervolt yapmaya karar verdim. İnternetten baktığımda genelde 0.15 voltaj düşürmeyi önerdikleri için 0.15 düşürdüm ve gerçekten de sıcaklık 10 derece düştü. İzlediğim videolarda ek olarak GHz'sini 4.2'ye sabitlediklerini gördüm. Normalde...
  11. SoykanBickle

Asus Dual 3060Ti Coil Whine Sorunu

Gaming.gen'den aldığım sistemde coil whine sorunu çıktı. Stres testi yaparken az ses geliyor ama örneğin Mafia 3 oyununda 150 fps alırken bildiğin tiz ses yayılıyor kasadan. FPS'i 60'a sabitleyince sorun çözülüyor ama neden 150 FPS alacakken 60 FPS'de oynayım ki? LOL oynarken de sıkıntı yok...
  12. SoykanBickle

3000 TL 144Hz Monitör Önerisi

3060Ti'lı sistemime uygun monitör arıyorum 2K görüntü olmasına gerek yok. Kavisli olmasından dolayı bu modeli düşünüyorum sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg24vqe-kavisli-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-pm-HB00001BV8CF Kavisli olmayan başka bir...
  13. SoykanBickle

R5 5600'ün yanına RX6700XT mi 3060Ti mı?

Öncelikle söyleyim 2K, 4K gibi beklentilerim yok 1080p'de oynayacağım. 3060Ti'ın 8 GB olması biraz korkutuyor. Diğer tarafta ise AMD'nin yazılım hataları korkutuyor. Oyun videoları çekip renderlayacağım. Sizce hangisi daha iyi olur? Sistem birebir aynı sadece birinde kasa siyah diğerinde beyaz...
  14. SoykanBickle

EFE UYGAÇ-SHELBY vs ULTIMA-6700XT Hangisi alınır

İkisinde de özelleştirme yapamam bütçemin son sınırlarını zorluyorum artık. SHELBY sistemin ram ve ssd kalitesi biraz dandik geldi sorun yaratır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/206399/ultima-6700xt-amd-ryzen-5-5600x-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  15. SoykanBickle

ULTIMA-6700XT vs MANTIS-6700XT VO0.5

MANTIS-6700XT VO0.5 versiyonu daha satışa çıkmadı ama sayfayı aşağı kaydırınca fiyatının 16.638,17 TL olduğu gözüküyor. Sizce hangi sistem alınır? ULTIMA'nın kasası çok daha iyi, sanırım rami de daha iyi ama MANTIS'in SSD depolama alanı daha fazla ve anakartı daha iyi, bir tek kasası sıkıntılı...
  16. SoykanBickle

RX6700XT yerine RTX 3060'lı sistem tercih edilir mi?

Saf güç olarak 6700XT'nin açık ara daha iyi olduğunu biliyorum ama wattman hataları gibi abuk subuk sorunlarla uğraşmak istemiyorum. FPS'den feragat edip RTX 3060 almak mantıklı mı? Oyun videosu çekmek için topluyorum bilgisayarı. RTX 3060'da kaybettiğim FPS'leri DLSS ile telafi edebilir miyim...
Geri