Arama sonuçları: *

• Users: macelian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Steam bakiyenizle oyun alabilirim

Arc raiders almak istiyorum steam bakiyeniz varsa alabilirim ilk parayı ben gönderirim problem olmaz mümkünse deluxe edition
  2. M

UCUZA OYUN ALMAK İSTİYORUM

Steam bakiyesini nakite çevirmek isteyenler istediğim oyun karşılığı havale yapabilirim ilk ben gönderirim parayı
  3. M

FC 26 nasıl daha ucuza alırım?

Steamda bakiyeniz varsa bana hediye edebilirsiniz anlaşabiliriz ilk ben gönderirim parayı
  4. M

🔥İndirim Hayat Küçük Çocuklara Özel Ambalajlı Su 12x330 ML 97TL

https://www.hepsiburada.com/hayat-kucuk-cocuklara-ozel-ambalajli-su-12x330-ml-pm-HBC000062XYEV?magaza=Hepsiburada
  5. M

Japonyadan neler alınabilir?

15 ekimde japonyaya 10 günlük bir gezintiye gideceğim daha önce bu kadar uzak bir yere gitmedim. Chatgpt sorduğumda abur cubur 3 kilo civarı getirebilirsin dedi. Ayrıca ps5 pro alacağım ama avrupa cihazı ile farkı var mı türkiye de sorun yaşar mıyım? Ayrıca istediğiniz bir şey varsa getirebilirim.
  6. M

Randevu almadan askerlik muayene gidilir mi?

Yarın için aile hekimine randevum vardı ama gidemicem başka sebeplerden gün için randevusuz gidebilir miyim
  7. M

4K QLED Monitör tavsiyesi istiyorum

Bütçem 30 ile 50k arası 27inc ile 32inc arası istiyorum. Bütçem uygun mu sizce
  8. M

VDSL Modem önerir misiniz?

10bin TL kadar bütçem var iyi bir modem arıyorum
  9. M

🔥İndirim M4 İŞLEMCİLİ MACKBOOK MODELLERİNDE ÖĞRENCİLERE ÖZEL 3500TL KUPON

Tüm üniversiteleri ve 16 17 yaş lise öğrencileri kampanyaya dahil. Not: Fiyatlar konusunda bilgim yok piyasayı bilen arkadaşlar fırsattan yararlansın diye atmak istedim. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/specials/ogrencilere-ozel-hediye-kupon
  10. M

🔥İndirim MEDİAMARKT TÜM NOTEBOOKLARDA PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT (WORLD MAXİMUM)

Sadece world ve maximum kartlarda geçerli https://www.mediamarkt.com.tr/tr/list/PFF_15A_NOT_TKST_150825
  11. M

PC aldım oyun oynamıyorum?

6 7 ay önce 100k bütçe ile pc dizdim aldığımdan beri oyun oynama saatim 30 saati geçmemiştir sürekli video izliyorum ne yaptıysam sürekli sıkılıyorum bende biraz daha masraf yapıp QLED moniter ve PS5 pro almaya karar verdim. İthalatçı garantili almak iyi mi yoksa ben 2 ay sonra taylanda gidicem...
  12. M

Hangi suyu satın alıyorsunuz?

Ben genelde taş kesti sipariş veriyorum siz genelde hangi suyu tercih ediyorsunuz?
  13. M

Epic games sepetlerinizi paylaşın

Epic games indirimleri bitmeden oyun almak istiyorum 2-3k civarında aklımızda fikir olsun istiyorum
  14. M

PC bakım için firma arıyorum?

Bilgisayarım 8 aylık sıvı soğutması falan var temizleme vakti geldi diye düşünüyorum bildiğiniz iyi olan yer var mı parası önemli değil ayrıca format attırıp driverlar yükleticem
  15. M

Askerlik ile ilgili bilgi almak istiyorum?

E devletten yoklama yaptırdım bedelli başvurcam askerlik şubeye gitmeye gerek var mı? Direk aile hekimi gideyim mi? Ayrıca gözümde 3 problem var ciddi derecede kayma var gece araç kullanamıyorum hatta bir kere kaza yaptım ve tik var. Bunları yoklama yaparken belirttim. Çoğu kişi muaf yada tedavi...
  16. M

Bedelli başvurup ertelemem lazım?

Tecil hakkım kalmadı bedelli başvuracağım ama en kötü 2026 kasıma kadar ertelemem lazım ne apabilirim
  17. M

Askerlik tecil olur mu?

Bedelli başvurdum 2 hafta önce lakin planlarım değişti bu sene üni gideceğim ilk defa bedelli başvurusu yaptığım için yine de tecil olur mu? Not: Biliyorum askerlik şubeye sorabilirim ama şuan aklıma geldi sormak istedim.
  18. M

🔥İndirim MEDİAMARKT 3 AL 2 ÖDE

Bu gün son günmüş görmeyen arkadaşlar için paylaşmak istedim. Çok iyi ürünler yok bu sefer ama bütçesi kısıtlı arkadaşlar için ekipman dizmekte yardımcı olacaktır. Yine de alacağınız ürünleri tek tek akakce.com üzerinden kontrol edin avantajlı olup olmadığını...
  19. M

Pc için tüm gerekli driver kurucak program var mı?

PC format atıcam tek tek driver kurmaya çok üşeniyorum var mı şöyle bi program tek tuşla hepsini indirsin kursun
  20. M

Bedelli askerlikte ayrımcılık yapılıyor?

İş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Geri