Arama sonuçları: *

• Users: macelian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım İnterkom önerisi istiyorum?

Hiç bir bilgim yom 5 6 bin TL civbarında bütcem var interkom arıyorum
  2. M

Borcuna sadık olmayan insanlar neden rahatlar?

Normalde kredi kartı ekstremi ödeyecektim genelde ekstre kesildiği gün ödüyorum bi arkadaş borç istedi maaşa kadar zaten dün maaşını aldı bugünde son günü ekstrenin kanka eksik yattı önümüzdeki ay versem olur mu diyor gerçekten çıldırmalık bir olay eksik yatacağı önceden bellidir maaşın niye...
  3. M

Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Hiç izlemedim spoiler bile yemedim olayı ne onu bile bilmiyorum oynanır mı 10 üzerinden kaç puan verirsiniz
  4. M

Aile kütüphanesi yapacak var mı?

Genellikle hoşuma giden yeni çıkan oyunları alıyorum benim gibi sık oyun alan biri ile aile kütüphanesi yapmak istiyorum.
  5. M

Logitech G G733 Kablosuz 7.1 Surround Alınır mı

Nasıldır sizce hic anlamıyorum mikrofonu falan iyi mi
  6. M

Discord yayını açınca takılıyor

Valorant yayını açarken fos drop giriyor ve sadece valorantta oluyor sanırım diğer oyunlarda denemdim çözümü var mı
  7. M

İlk defa aktarma ucacağım

Aktarma bileti aynı bilet icinde olacak vaizi tekrar alıp agaj teslimi yapacakmıyım yoksa firma kendisi mi diğer ucağa aktarıyor
  8. M

Yardım Uzun süre oturabileceğim koltuk önerisi istiyorum

Normalde oyuncu koltuğum var ama artık popom acıyor 2 3 saat oturunca birde ders çalışıyor günde 4 5 saat çekilmez oluyor rahat bir koltuk önerisi istiyorum bütçem 10 15k f/p olursa çok daha iyi olur
  9. M

Şu dökülen klavyeyi nasıl değiştirttim anlatıyorum.

Marka adı vermeyeceğim çünkü tek bir yer satıyor hedef göstermek istemiyorum. 6 ay önce 7000 TL civarı bir klavye aldım aldıktan 10 gün sonra kedim yüzünden klavyeye su döküldü. Ne yaparsam yapayım kurtaramadim sonrasında aldığım yere kedim klavyeye su döktü kullanıcı hatası olduğunun farkında...
  10. M

Berberlerde pos cihazı yok anlamıyorum

Bu berberlere pos cihazı zorunlu olsun cidden evden çıkıp 10 15 dk atm yürüyüp birde oradan tekrar geri yürümek gerekiyor. Sorun yürümek değil de yani zaman kaybı
  11. M

Hiç Aktarmalı uçmadım bilgisi olan

Aktarmalı uçuş uçağın rötar yaptığından dolayı kaçırılırsa sorumlu firma mıdır iki uçakta aynı firmaya ait
  12. M

2k monitörde ölçeklendirme nasıl olmalı

27 inc 2k monitör aldım önceden 27 inc fhd kullanıyordum önerilen 100 ama çok küçük geliyor her şey siz nasıl kullanıyorsunuz
  13. M

Oyunlarda HDR açıyor musunuz?

Birde bunun otomatik ayarı yok mu ya oyuna girince kendi açılsın sürekli windows ayarlarına girip kendim açıyom
  14. M

27" 2K monitör aldım ama?

27" 2K aldım ama google girince her şey çok geniş gözüküyor çlöeklendirme yapıyorum bu sefer de çok tombul gözüküyor
  15. M

Avukat varsa ulaşabilir mi ücretli danışmanlık almak istiyorum?

Tek bir soru soracağım danışmanlık almak istiyorum
  16. M

Yardım Monitör gurmeleri yardıma ihtiyacım var

Bütçem 10k normalde bu monitörü almak istiyorum ama düşük fiyatlara da yine bu monitörler var 5 6 bin TL bandında da bu tarz monitörler var ama iyi mi bilmiyorum tavsiyenizi istiyorum
  17. M

2k monitör önerisi istiyorum

Bütçem 10k mümkünse ips 27 inc ve üstü olabilir
  18. M

Askerde sınava çalışabilir miyim?

6 aylık askere bu sene gitmeyi düşünüyorum imat sınavına çalışacağım askerde günlük rutin nasıl işliyor bilmiyorum ama günde en az 5 6 saat çalışmalıyım
  19. M

Yardım Ders için alınır mı?

Hali hazırda masaüstü bilgisayarım var ders çalışmak için almak istiyorum alınır mı https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g880-i7-13620h-16gb-1tb-8gb-rtx5060-165hz-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-g880-1362-bf60x-c-pm-HBC00008WF6XL
  20. M

Steam bakiyenizle oyun alabilirim

Arc raiders almak istiyorum steam bakiyeniz varsa alabilirim ilk parayı ben gönderirim problem olmaz mümkünse deluxe edition
Geri