Arama sonuçları: *

• Users: MonteCapz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

Daha yeni bi iphone aldim ve yeni bir icloud hesabi actim. Bir kac saat sorunsuz kullandim ondan sonra bana durup dururken dogrulama diye falan sifremi sordu. Ondan sonra sifremi girdim ancak dogrulanamadi bilinmeyen bir hata olustu dedi. Farkli wifi ye baglandim ios surukunu guncelledim vs...
  2. MonteCapz

Erkek Cüzdan Önerisi

Merhaba öncelikle çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. Ucuz yollu üzmeyecek bir cüzdan arıyorum. Hepsinden önce böyle kart fırlatan mekanizmalı olanlardan falan istemiyorum. Para koyma kısmı fermuarlı / çıtçıtlı falan olursa iyi olur. Tip olarak aşağıdaki gibi ancak bez değil daha erkeksi bir...
  3. MonteCapz

Volkswagen T-Cross 22' Youtube nasıl kullanılır

2022 model bir T-Cross var garantisini bozmadan youtube a erişebilir miyim veya android telefon ekranını video izlediğim esnada yansıtabilir miyim? Bir video da AA Mirror diye bir uygulamay yapıldığını görmüştüm adam yorumlarına artık çalışmıyor bende ihtiyaç duymuyorum gibisinden bir şeyler...
  4. MonteCapz

İstanbul'da Gidilecek Deniz

İstanbul avrupa yakasında güzel temiz, haftasonu kalabalık olmayan ücretsiz bir deniz var mı? Öyle etrafında kamplar bakkallar falanda olmasına gerek yok. Temiz olsun bizden başka neredeyse kimse olmasın yeter.
  5. MonteCapz

Yardım İMEİ KLONLANMIŞTIR UYARİSİ YARDİM

Ayın 20'sinde sms gelmis yebi farkettim, imei niz klonlanmistir, 30 gun sonra kapatilacacktir yaziyor. Xiaomi musteri hizmetlerini aradim aldigim yer ile iletisime gecmem gerektigini soylediler. Aldigim saticiyi bulamadim, bulsam bile bir ise yarayacagini dusunmuyorum adam zaten cevap...
  6. MonteCapz

Elim Kırılmış Olabilir Mi?

Merhaba beyler, öncelikle doktora git falan demezseniz bir şey soracağım. Yarım saat içerisinde arkadaşım sinirlendirdi şakasına 5-6 yumruk attım ve elimin internetten araştırdığım kadarıyla metakarp kısmında şişlik ve hafif ağrı var. Şişlik ve ağrı yarında devam ederse zaten doktora gideceğim...
  7. MonteCapz

SİZCE FC24 ALMALI MIYIM?

Öncelikle ayın 14'ünde mi ne epicde bahar indirimleri başlıyor fc24 alsam mı diye düşünüyorum. Bunun dışında şunu söyleyeyim bu saatten sonra online oynamak için alınmayacağını biliyorum ayrıca çok sıkta oynamayacağım arada arkadaşlarla oynarsam diye alsam mı diyorum değer mi yani? Fifa 20 var...
  8. MonteCapz

QCY T18 Sorunu Mu Var?

Merhaba bugün qcy t18 kulaklık siparişim elime ulaştı. 40 dakika boyunca dizi izledim ve sonucunda sağ kulaklıgib şarjı %100 kaldı ancak sol kulakligin şarjı %90 a düştü. Ayrıca hem kullanmadan önce hemde kullandıktan sonra kutusuna koydugumda sağ kulakligin isigi yanıyordu ancak sol kulakligin...
  9. MonteCapz

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Şuanda aklımda 3 kulaklık var bir tanesi anker r50i diğeri anker life P2i diğeri ise qcy t13. Öncelikle r50i nin hikayesini kısaca anlatayım. Bu kulaklığı başka bir konumda bir kaç kişi önermişti 750 den alacaktım fiyatı 900 oldu. Aynı fiyatta life p2i var, 900 e r50i mi almalıyım yoksa life p2i...
  10. MonteCapz

Kulakiçi Bluetooth Kulaklık

Öncelikle merhaba, başlıkta yazdığı üzere uygun fiyatlı olan bir kulakiçi kablosuz kulaklık arıyorum. 400-500tl bandında aliexpress vs eğer orjinal ise olur (malum çok fazla çakması satılıyor) onun dışında yd yi farketmez. Benim amacım ses kalitesinin muazzam olmasından çok bataryanın ömrünün...
  11. MonteCapz

Epic Games İndirimleri

Merhaba ben bir sepet yaptım ve toplamda 280tl ediyor ancak %33 lük indirim dahil olmadan. Bu %33 lük indirim epic games bakiyesi olarak geliyor yanlış bilmiyorum değil mi? Yani bu indirim ödeyeceğim sepet fiyatına dahil olmuyor değil mi?
  12. MonteCapz

Gidilebilecek Araba Müzesi

Öncelikle merhaba, 2 haftadır Cevahir AVM'nin arka bahçesinde otururken (otoparkın çıkışı var tam o noktada) arabalar geçiyordu. Geçen hafta Urus, bu hafta RS6 geçti önümüzden. Hani dışarıda ikisinde de 15dk-30dk arasında durmuşuzdur. Her neyse gidilebilecek güzel müze veya otopark var mı...
  13. MonteCapz

Ucuz F1 Ceketi Öneri

İnstada bir reels da elemanın tekinde şöyle bir Ferrari ceketi gördüm. Onun gibi ucuz F1 Ceketi varsa link atar mısınız?
  14. MonteCapz

Forumun Hayalindeki Araba ve En Sevdiği Araba Kültürü

Forumun hayalindeki araba nedir ve en sevdiği araç kültürü 1701757084 Şahsen challenger
  15. MonteCapz

Öneri Kablolu/suz Mouse Önerisi.

Şuanda rival 3 kullanıyorum yaklaşık olarak 0.75 yıl önce falan aldım daha 1 yılı dolmadı. Zaten mouse sıfır gibi pc başında hiç vaktim olmadığı için hiç kullanılmamış desem yeridir. Tek kullandığım zaman 1 haftalık tatiller ve 2 haftalık tatiller onda da günde ortalama 2-3 saat kullanıyorum...
  16. MonteCapz

Şerit Led Önerisi Yapar Mısınız

Ucuz yollu 5m boyutunda şerit led lazım, ali express de bir ürün buldum onuda değerlendirirseniz sevinirim, alınır mı? alınmaz mı? bu arada ürün ilk hesap açma indirimi uygulandığında vergi dahil 150tl ye yakın bir fiyata geliyor. Daha iyi tavsiyeleriniz varsa atarsanız iyi olur özellikle ali...
  17. MonteCapz

Aliexpress kargo teslim almışım gibi gözüküyor?

Arkadaşlar merhaba aliexpress de siparişlerim kısmında onayla seçeneği vardı bende onaylaya tıkladım (siparişten vazgevmiyorsunuz, sipariş verdiğiniz onaylıyor musunuz gibi düşündüm) daha sonrasında ekteki gibi gözükmeye başladı. Sanırım kargo almışım gibi gözüküyor ancak henüz kargo gelmedi ve...
  18. MonteCapz

CS2 4:3 devreye girmiyor

Öncelikle herkese merahaba, csgo da ekranı 4:3 yaptığımda her şey gayet yakın ve geniş gözüküyordu ancak CS2 de çözünürlüğü 1024x720 yapmama ve 4:3 olarak ayarlamama rağmen sanki hala 4:3 değilde 16:9 gibi gözükküyor. Rakipler hem çok uzak gibi geliyor hemde hiç genişlememiş gibi. Menüde normalde...
  19. MonteCapz

Steam Süleyman Çakır Profil Tasarımı

Konu başlıktaki gibi steam profilimi Çakır temalı bir şey yapmak gibi bir fikrim var. Artwork kısmından Çakır'ın biat et dediği fotoğrafını kullanmayı düşünüyorum. Buna uygun olarak avatar çerçevesi ve arka plan lazım. Arka plan steam puanı ile belki olabilir ama ucuza topluluk pazarından...
  20. MonteCapz

Trendyol Hesap Çalınma

Merhaba, sormak istediğim konu dün akşam saat 8 gibi trendyol hesabımın şifresini değiştirmişler, bana mail gelmiş daha yeni fark ettim. Aynı zamanda arkadaşımında trendyol hesabını dün 6-7 arası çalmışlar. Bugün şifresini değiştirdim ve hesaba girdim ama görünürde bir şey göremedim. Sizce...
Geri